Sari la conținut

Denisa 0765959277 Nerva Traian

Postări Recomandate

Postat

bai dar sunteti de coma, cum ati ramas fratilor? eu am incercat.... 

Da locatia mi-era cunoscuta, ultima oara am fost acolo la Ema.

Cand am ajuns in schimb la Denisa, vazut, nu placut, plecat. 

Da-le naibii de coaie, tipa poti spune ca are corp / cur acceptabil, dar fatza..., fatza.....

.... si doua numere... sunteti tari!

Nu scriam, nu e ceva de povestit, nu mi-a placut, nu am ramas, dar va vad: "am ramas pt. ca aveam coaiele umflate" ....

Si asta cu "plin de cacau in varful pulii" ... :)

Si 200? 

Hm!

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bai dar la cate ai fost la 200 ron si erau super bunaciuni la fata?...Marea majoritate sunt cam uratele la pretul asta...alea bunaciuni au scoruri mai mari...acum nu e nici muma padurii in plm...am sperat ca presteaza bine ceea ce s-a intamplat la normal la primul numar...am mai fost si pe la altele si erau uratele dar prestau super bine...ar trebui sa te deranjeze mai mult recenziile facute de altii care sunt departe de adevar in situatia de fata... 

Postat

Corect, macar ai spus ce ai pățit, sunt unii care scriu de zici c-au gasit-o pe Madonna. Scuze ca m-am băgat, doar m-a distrat, si faza cu coitele umflate si apoi cu instrumentul plin de cacao ... :) sorry

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu mai bine i-o dai lu ma-ta sa ti-o suga ? Ca si ea ti-a dat-o la supt si lins cand erai bebelus ! Si daca nu vrea iti promit ca te las eu sa ma lingi in cur.

Ce mai face ?

post-194745-0-43289500-1500887748_thumb.jpg

Tot nu si-a legat prostul schizofrenic in lant ? :)

• Like 9
  • Minus 11
Postat

Ti-e foame ? Hai la supt !

Da tu ce esti asa smecher de te comporti asa cu un alt client. Draga Skopelos, tin sa iti reamintesc ca razboiul nu e intre clienti, ci razboiul ar trebui sa il ai cu curvele alea pe care le aperi du multe ori si sunt niste ordinare, iar tu te faci ca nu ai idee. Las-o dracului de treaba ca nu clientii sunt dusmanii tai. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Lasa-l ca m-am obisnuit  cu comportamentul lui altruist  . El si-o scoala  , tot el si-o suje  :laugh2

• Like 10
  • Minus 11
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

bai dar sunteti de coma, cum ati ramas fratilor? eu am incercat.... 

Da locatia mi-era cunoscuta, ultima oara am fost acolo la Ema.

Cand am ajuns in schimb la Denisa, vazut, nu placut, plecat. 

Da-le naibii de coaie, tipa poti spune ca are corp / cur acceptabil, dar fatza..., fatza.....

.... si doua numere... sunteti tari!

Nu scriam, nu e ceva de povestit, nu mi-a placut, nu am ramas, dar va vad: "am ramas pt. ca aveam coaiele umflate" ....

Si asta cu "plin de cacau in varful pulii" ... :)

Si 200? 

Hm!

chestia e ca atunci cand esti infierbantat te pierzi, plus ca majoritatea te asteapta in lenjerie tocmai de aceea.sa te excite mai rau si sa-ti pierzi mintiile.

cat despre denisa eu v-am avetizat de la inceput la ce sa va asteptati,acum daca va luati dupa toti pestii care fac recenzii false e problema voastra :)).eu am sursele mele credibile :P

ps:este posibil sa nu posteze ea.poate ca stie de forum dar nu ea e cea care se ocupa de el

• Like 2
  • Oras:București
Postat

da

Buna,pentru cultura ta generală nu sunt țigancă,iar daca as fi nu mi-ar fi rusine sa spun,sunt țigani si blonzi asa ca.....

• Like 3
Postat

da

Buna,pentru cultura ta generală nu sunt țigancă,iar daca as fi nu mi-ar fi rusine sa spun,sunt țigani si blonzi asa ca.....

• Like 3
Postat

da

• Like 5
Postat

aha ,de aceea prietenul meu care te-a vizitat mi-a spus ca a facut 2-3 dusuri ca sa scoata mirosul de gipsy lasat de tine.cum a mai spus cineva pe aici esti doar o obosita venita de pe centurile din germania,n-am nimic personal cu tine dar nu suport jocurile voastre murdare(ale curvelor in general) folosite pt a induce clientii in eroare.

si app...din cultura mea nu faci parte.daca vrei sa faci parte din cultura cuiva cauta-l pe cinestie ca ala se crede THE ONE al curvelor nu eu

Postat

chestia e ca atunci cand esti infierbantat te pierzi, plus ca majoritatea te asteapta in lenjerie tocmai de aceea.sa te excite mai rau si sa-ti pierzi mintiile.

cat despre denisa eu v-am avetizat de la inceput la ce sa va asteptati,acum daca va luati dupa toti pestii care fac recenzii false e problema voastra :)).eu am sursele mele credibile :P

ps:este posibil sa nu posteze ea.poate ca stie de forum dar nu ea e cea care se ocupa de el

Dragul meu te-am lăsat si ai scris pe topicul meu ce ai vrut,ai scris ca pe publi 24 am un anunț în care scrie ca am 37 de ani,ti sa demonstrat pe tipic ca minți,ai mai scris ca sunt țigancă,ca nu sunt de vizitat,inainte sa vorbesti de mine vino in vizita sau ai ceva personal cu mine???de când mi am deschis topicul vorbesti numai urât de mine,mă faci sa inteleg ca te incurc
  • Like 3
Postat

aha ,de aceea prietenul meu care te-a vizitat mi-a spus ca a facut 2-3 dusuri ca sa scoata mirosul de gipsy lasat de tine.cum a mai spus cineva pe aici esti doar o obosita venita de pe centurile din germania,n-am nimic personal cu tine dar nu suport jocurile voastre murdare(ale curvelor in general) folosite pt a induce clientii in eroare.

si app...din cultura mea nu faci parte.daca vrei sa faci parte din cultura cuiva cauta-l pe cinestie ca ala se crede THE ONE al curvelor nu eu

Te rog frumos sa nu mai vorbesti de mine daca nu mă cunoști,"prieteni" avem toți dar părerile sunt împărțite
  • Like 3
Postat

Am vizitat-o pe Denisa vineri,o fata normala dupa care nu intorci capul pe strada,mie mi s-a parut fata de poze mult mai slaba,parca pozele sunt facute cu zoom sau photosopate,este mai bronzata asa de fel la solar cica,am ramas pt. ca aveam coaiele umflate,ca de corp sau fata nu era cazul,un mic plus pt. cur,sani inezistenti,carne tare tonifiata,slabuta...Locatia normala am mai fost pe acolo cand activa Adela(era printesa fata de ea),baia dotata minimal,camera fara AC,putina mizerie pe lenjerie...Actiunea a inceput dupa dusurile aferente cu suptul puli,la care se ajuta foarte mult de mana,un fel de laba,am pus-o sa stea deasupra cu fundul spre mine,era cam singura varianta excitabila in cazul meu,s-a miscat bine nu am ce reprosa,am finalizat dupa cateva minute...Actul doi tot la fel ca primul cu sculatul puli,aceasi tehnica cu mana la greu,m-am cerut la anal in pozitia capra,a intrat nesperat de repede este larga in cur,dupa cateva minute de pompare am cerut sa o bag si in pizda si ce sa credeti eram plin de cacau in varful puli,noroc cu prezervativul,ea imi spune ca asa e normal,plm de spalaturi anale nu ai auzit!?,a schimbat preze si am pus-o capra din nou,am pompat in pizda pana am finalizat. 

Note:

Normal:8

Anal:6

Oral:6

GFE:7

FK:nu era cazul

Fata:6,5

Corp:7

Halat:200ron/1h/2numere

De revenit:NU

Dragule daca este asa cum spui tu de ce ai rămas la a doua finalizare?????
  • Like 3
Postat

Ajung sa cred ca esti mini hamsie si chiar te incurc,aici pe topic la inceput am spus ca nu sunt familiarizata cu forumul,nu uita ca suntem in 2017 si peștii au cam dispărut,asa ca.....eu postez,eu răspund
  • Like 3
Postat

mesaj primit pe privat primit de la @cinestie...cavalerul cruciat al curvelor.

''Un om inteligent observatot timpul , un om prost face tot timpul observatii.''Am vrut sa-ti raspund pe topicul respectiv,dar nu are rost sa ma cobor la nivelul tau si sa atrag atentia asupra ta ,banuiesc ca atat poti, nu te duce capul mai mult sau esti ros de invidie care este sora cu prostia.O zi buna

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

da sunt ros de  invidie ca nu fut tiganci.cred ca de asta nu prea mai am somn in ultima perioada.

si denisa scumpete...nu te-am facut eu tiganca,un alt user  a scris in recenzie ca esti de etnie.eu doar am confirmat ca sa stie si @bret si altii la ce sa se astepte.cat despre faza cu anii ti-a sarit in aparare o alta prostituata obosita ,nu ti-a sarit in ajutor vreun user credibil.

si da sunt peste,asta de luni pana vineri ca in weekend ma mai ocup cu ceva vanzare de coca iar pe viitor ma gandeam sa ma reprofilez putin pe **spam editat**

• Like 1
Postat

hai sa facem putina lumina si pe aici :)..din informatiile primite (sursa credibila) ar fi vorba despre o gipsy la vreo 37+ ani.

ne poate confirma un user serios daca este corect sau nu ce spun acum?

Ce zici dragule,aici cine a scris??????
  • Like 3
Postat

Ce zici dragule,aici cine a scris??????

pai si ce?.vrei sa  pui ca n-arati de 37 de ani.?chiar ma provoci sa-ti fac o vizita numai asa in treacat :) doar  ca eu am prieteni e incredere,asa ca am sa las asta pt o alta data cand chiar n-am ce face.

Nu-mi mai da replici ca tu ti-o cauti cu lumanarea

vezi ca poate isi pierd clientii rabdarea si se strica coada care e la tine la usa :))

Postat

mesaj primit pe privat primit de la @cinestie...cavalerul cruciat al curvelor.

''Un om inteligent observatot timpul , un om prost face tot timpul observatii.''Am vrut sa-ti raspund pe topicul respectiv,dar nu are rost sa ma cobor la nivelul tau si sa atrag atentia asupra ta ,banuiesc ca atat poti, nu te duce capul mai mult sau esti ros de invidie care este sora cu prostia.O zi buna

:laugh2 :laugh2 :laugh2

da sunt ros de invidie ca nu fut tiganci.cred ca de asta nu prea mai am somn in ultima perioada.

si denisa scumpete...nu te-am facut eu tiganca,un alt user a scris in recenzie ca esti de etnie.eu doar am confirmat ca sa stie si @bret si altii la ce sa se astepte.cat despre faza cu anii ti-a sarit in aparare o alta prostituata obosita ,nu ti-a sarit in ajutor vreun user credibil.

si da sunt peste,asta de luni pana vineri ca in weekend ma mai ocup cu ceva vanzare de coca iar pe viitor ma gandeam sa ma reprofilez putin pe **spam editat**

Vad ca iti place doar sa vorbesti urât si sa jignesti,de ce este prostituată obosită pentru ca a demonstrat ca minți????tu esti un user credibil care scri si apoi întrebi
  • Like 3
Postat

pai si ce?.vrei sa pui ca n-arati de 37 de ani.?chiar ma provoci sa-ti fac o vizita numai asa in treacat :) doar ca eu am prieteni e incredere,asa ca am sa las asta pt o alta data cand chiar n-am ce face.

Nu-mi mai da replici ca tu ti-o cauti cu lumanarea

vezi ca poate isi pierd clientii rabdarea si se strica coada care e la tine la usa :))

Atâta timp cat tu scri numai prostii si minciuni pe topicul meu iti voi raspunde
  • Like 3

Postat

Dragule daca este asa cum spui tu de ce ai rămas la a doua finalizare?????

trebuia sa nu raman deloc dar asa se intampla cand gandesti cu capul de jos :bye

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...