Sari la conținut

Denisa 0765959277 Nerva Traian

Postări Recomandate

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Fetelor, voi credeti ca tot ceea ce a aparut pe topicul vostru va avantajeaza ?

Orice barbat normal la cap, care cauta pizda de futut si citeste ce s a scris aici, cu siguranta de 100% trece mai departe.

Eu o aveam pe Denisa pe lista scurta de vizite. Acum am sters o.

Intrati in polemici aiuritoare, care va dezavantajeaza total.

Parerea mea.

• Like 4
Postat

Numai buna de dus la programul rabla

O țepară ordinara cu toba spartă și caroseria făcută franjuri

• Minus 1
  • Oras:.
Postat

:slap2 :shocked

Ce este cu mizeria asta aici ?? Aloo , va certati cu clonele idiotilor ?  Raport si gata !

@ Denisa , posteaza poze recente , in special facute de tine cu telefonul , cele aranjate nu prea au succes aici .

Vedem maine ce si cum !

PS:  nu transformati ti topicul asta in cocina .!!

• Like 1
Vizitator forfun91
Reputație: 0
Postat

Cine mortii matii te crezi fa jepato ? Futu-te-n gura de panarama ordinara tepara ! Puneti clientii pe drumuri aiurea si va dati neprihanite ? Mortii tai de wc-u public !

În primu rând alexa este o femeie super de treabă.

Eu am fost de două ori la ea si a avut un comportament super ok.

În al doilea rând nu este frumos să vorbești cu o femeie așa.

Asta demonstrează că nu ai ce-i 7 ani de acasă.

Și în al treilea rând se vede după cum vorbești că esti în stare să futi numai cu banii că în realitate nici dracu nu se apropie de tine.

Deci: Suge-o skopelso !!!

• Like 4
Postat

Și în al treilea rând se vede după cum vorbești că nu esti în stare să futi numai cu banii că în realitate nici dracu nu se apropie de tine.

Pe Denisa o cheamă Alexa

E vai de ea, arată că dracu

Poate pe centură are succes la 30 lei oralul

• Oras:București
Postat

:slap2 :shocked

Ce este cu mizeria asta aici ?? Aloo , va certati cu clonele idiotilor ? Raport si gata !

@ Denisa , posteaza poze recente , in special facute de tine cu telefonul , cele aranjate nu prea au succes aici .

Vedem maine ce si cum !

PS: nu transformati ti topicul asta in cocina .!!

Pozele mele sunt reale,sunt făcute cu telefonul fara photoshop sau vreun program,cât despre clone nici nu am de ce sa le bag in seamă sunt neinteresante pentru mine
  • Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

.

Confirm ca sunt poze reale.

E de etnie, are o varsta, insa se tine bine, se fute bine, e curata si vrea sa satisfaca clientul.

Asa ca, voi astia care tot sariti cu mesaje jignitoare la adresa ei, fara sa fi fost la ea, ciocu' mic sau luati-o 'n gura.

Zise unu':''Barbatu' urat, sarac si cu pula mica.''

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Deci ,

Programat de ieri , futut azi !

Locatia : la biblioteca ! Cine nu stie , pe Nerva Traian , la maxbet blocul din spate .

Pozele sunt reale , tipa lucrata , intretinuta , pielea fina , fara vergeturi si carnea tare . Nu are 20 de ani dar are corp de 20 !! Cur....misto , tzatze mici dar ok.

Am ajuns in locatie , am facut cunostiinta si am fost invitat in locul "crimei ". Este singura in locatie , nu mai arr colega ! Foarte vorbareata , prietenoasa , se face placuta , am fost intrebat ce vreau sa beau ( apa si diferite sucuri )si am stat la socializat , a reusit sa ma faca sa ma destind .

M-am cerut la dus , primit prosop mare curat , baia ok cu tot ce trebuie pentru un refresh si nu numai . Am revenit in camera , s-a dus si ea la dus , cu toate ca am fost primul client azi si abia isi facuse baie ! Intoarsa in camera am debutat cu un ON , facut super misto , deep , umed si mai ales fara urme de dinti . O suge misto rau !

Am cerut anveloparea si sa trecem la treaba . Am inceput cu ea deasupra ( stramta frate , cu tot cu lubrifiant ) de unde am continuat cu umeri craci si finalizat cu ea pe burta , aici trebuia neaparat sa o strang de bucile alea misto !! O bunaciune de cur , piesa de rezistenta ! Aici am si finalizat .

Note nu dau , dupa cum bine v-am obisnuit , dar fata e de futut , mai ales la oferta care o are .

De recomandat : clar , in special pentru curu ala si penttu felul in care se/te fute !

De revenit : cu siguranta .

Succesuri !

Ps : merci Alexa

• Like 9
Postat

O am pe listă pe domnișoara, mai alesc ca practica sexul anal ;)

Te astept cu drag 😘
Postat

Deci ,

Programat de ieri , futut azi !

Locatia : la biblioteca ! Cine nu stie , pe Nerva Traian , la maxbet blocul din spate .

Pozele sunt reale , tipa lucrata , intretinuta , pielea fina , fara vergeturi si carnea tare . Nu are 20 de ani dar are corp de 20 !! Cur....misto , tzatze mici dar ok.

Am ajuns in locatie , am facut cunostiinta si am fost invitat in locul "crimei ". Este singura in locatie , nu mai arr colega ! Foarte vorbareata , prietenoasa , se face placuta , am fost intrebat ce vreau sa beau ( apa si diferite sucuri )si am stat la socializat , a reusit sa ma faca sa ma destind .

M-am cerut la dus , primit prosop mare curat , baia ok cu tot ce trebuie pentru un refresh si nu numai . Am revenit in camera , s-a dus si ea la dus , cu toate ca am fost primul client azi si abia isi facuse baie ! Intoarsa in camera am debutat cu un ON , facut super misto , deep , umed si mai ales fara urme de dinti . O suge misto rau !

Am cerut anveloparea si sa trecem la treaba . Am inceput cu ea deasupra ( stramta frate , cu tot cu lubrifiant ) de unde am continuat cu umeri craci si finalizat cu ea pe burta , aici trebuia neaparat sa o strang de bucile alea misto !! O bunaciune de cur , piesa de rezistenta ! Aici am si finalizat .

Note nu dau , dupa cum bine v-am obisnuit , dar fata e de futut , mai ales la oferta care o are .

De recomandat : clar , in special pentru curu ala si penttu felul in care se/te fute !

De revenit : cu siguranta .

Succesuri !

Ps : merci Alexa

Multumesc pentru recenzie,te mai astept😘😘😘
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

Și în al treilea rând se vede după cum vorbești că esti în stare să futi numai cu banii că în realitate nici dracu nu se apropie de tine.

Nu mai bine i-o dai lu ma-ta sa ti-o suga ? Ca si ea ti-a dat-o la supt si lins cand erai bebelus ! Si daca nu vrea iti promit ca te las eu sa ma lingi in cur.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

e tiganca?

Frate nu stiu ce sa zic , nu vreau sa jignesc , este bronzata ! Pana mea , una peste alta sunt si tigani albi, deci !?! Cu mine a fost ok si nu am tinut cont de aspectul asta .

• Like 2

Postat

Am vizitat-o pe Denisa vineri,o fata normala dupa care nu intorci capul pe strada,mie mi s-a parut fata de poze mult mai slaba,parca pozele sunt facute cu zoom sau photosopate,este mai bronzata asa de fel la solar cica,am ramas pt. ca aveam coaiele umflate,ca de corp sau fata nu era cazul,un mic plus pt. cur,sani inezistenti,carne tare tonifiata,slabuta...Locatia normala am mai fost pe acolo cand activa Adela(era printesa fata de ea),baia dotata minimal,camera fara AC,putina mizerie pe lenjerie...Actiunea a inceput dupa dusurile aferente cu suptul puli,la care se ajuta foarte mult de mana,un fel de laba,am pus-o sa stea deasupra cu fundul spre mine,era cam singura varianta excitabila in cazul meu,s-a miscat bine nu am ce reprosa,am finalizat dupa cateva minute...Actul doi tot la fel ca primul cu sculatul puli,aceasi tehnica cu mana la greu,m-am cerut la anal in pozitia capra,a intrat nesperat de repede este larga in cur,dupa cateva minute de pompare am cerut sa o bag si in pizda si ce sa credeti eram plin de cacau in varful puli,noroc cu prezervativul,ea imi spune ca asa e normal,plm de spalaturi anale nu ai auzit!?,a schimbat preze si am pus-o capra din nou,am pompat in pizda pana am finalizat. 

Note:

Normal:8

Anal:6

Oral:6

GFE:7

FK:nu era cazul

Fata:6,5

Corp:7

Halat:200ron/1h/2numere

De revenit:NU

• Like 3
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...