spaclu Reputație: 270 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 21, 2017 Poze 100% reale .. buna sunt andreea am 20 de ani o tanara draguta stilata si cu mult bun simt si fara fitze te astept in locatia mea curata si discreta sa petrecem clipe de neuitat.ati pot oferi oral neprotejat in functie de igiena ta ,sex normal protejat in diferite poziti,sex intre sani, 69 ,si alte fantezi de ale tale (fara graba)0765080310
robert323 Reputație: -142 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 Buna rau domnisoara daca nu cumva ne face cu pozele. 2
laury Reputație: 24077 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 21, 2017 Pare fata de la tara, adusa aici la munca, cam dezorientata....
robert323 Reputație: -142 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 Poate fi de oriunde...arata bine in poze. Pare buna rau. Vom vedea ...sper sa nu fie un foc de paie. 2
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 21, 2017 probabil o alta tiganca cu poze false.n-am chef sa mai deschid un topic dar daca vedeti anuntul de mai jos sa stiti ca pozele sunt false,si desi la telefon zici ca vorbesti cu cine stie ce bunaciune,in realitate sunt doua tiganci dintre care una **spam editat**.eu am zis pas http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-pustoaica-19-ani-noua-in-zona-ofer-masaj-de-relaxare-selectiva_44389431.html?l=09b20015f36a00613eea0d2a72e45e05
piculina Reputație: 7 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 Din curiozitate am salvat numărul.are o poza pe Whatsapp de îți vine să o iei la fugă.
gogu48 Reputație: 17 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Este posibil sa fi schimbat numarul de telefon...stiu ca avea topic la testate
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 Arata bine rau femeia.....cel putin cea din poze! 1 2
zamolxix113 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2017 Postat Aprilie 21, 2017 ba baieti ma ) pozele sunt reale .. suna si dute , daca nu e asa nu ai ce pierde decat drumul , dar iti garantez ca ea este in poza
keeper Reputație: 47 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2017 La 21.04.2017 la 17:46, zamolxix113 a spus: ba baieti ma ) pozele sunt reale .. suna si dute , daca nu e asa nu ai ce pierde decat drumul , dar iti garantez ca ea este in pozaCat e ora pentru distractie ulterioara pe termen lung? "Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi."
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Aprilie 21, 2017 Cuib de fast fuck. Si niciodata nu stii peste cine (sau ce...) nimeresti.
bogdannbog Reputație: 13 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2017 Salut. Prima experienta cu fata din poze a avut loc acum 3 sapt. o experienta de nota 7. Zic așa că se plânge că prea tare ca prea adânc. În fine oral 9.150 ora.se grăbește. E fata din poze finalizare nu face nici una pt ca mai nou azi are 2 colege si o experienta am avut eu acum cu una slim din ele cealaltă da cantarul peste cap. O experienta de nota 1.cerut dush, care se desființează si când ieși prosop aruncat pe o bară ....vine la mine și zice i.al ca e ok mă uit la el si era parcă scos din mina de cărbuni...mă șterg cu bluza mea... Oral m.a grăbit din primi minut 2 mișcări din cap si întrebare? Punem perz ?zic nu suge.o...al doilea minut zice hai ca nr are 15 Min. Wtf? Nr costa 80 lei si i.am dat 100....fuck ok facem normal după încă 3 Min "găi nu ti.ai dat drumul"? Eu gata să tăiat filmul am icheiat actul fără ejaculare si ma îmbrăca iar în același timp făceam morală și ei si colegei din poze. Un discurs de 3 minute căci c grabă nu faci trb. Am plecat si nu mai calc în viața mea poate să fie gratis. Apropo liftul e blocat de vecini la etajul 5 ori scări ori 4 sau 6 am preferat avariile . de evitat. Scuzati-mi scrisul sunt în metrou si ma grăbesc să scriu îmi moare telul. Apropo taranci cu 8 clase confirmate de una din ele. Spor dacă va duceți ...sper sanu . ms de 1 mil aveam eu pe una care ejaculam în față și gâtul ei...dar azi ghinion asta e. O zi faina sa aveti 2
bogdannbog Reputație: 13 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2017 Prima fata nu facea ca o durea păsărică pe aia din poze. Cine știe ce avea ea dădea vină pe lubrifiant dar nu poți să știi.
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2017 La 21.04.2017 la 9:47, zdrentarosul a spus: probabil o alta tiganca cu poze false.n-am chef sa mai deschid un topic dar daca vedeti anuntul de mai jos sa stiti ca pozele sunt false,si desi la telefon zici ca vorbesti cu cine stie ce bunaciune,in realitate sunt doua tiganci dintre care una **spam editat**.eu am zis pas http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-pustoaica-19-ani-noua-in-zona-ofer-masaj-de-relaxare-selectiva_44389431.html?l=09b20015f36a00613eea0d2a72e45e05 nu cred ca sunt una si aceiasi ,asta din link parca si acum este la Rond cu inca una yasmine
mathis27 Reputație: 1227 Postat Mai 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2017 Deci clar ca nu sunt de vizitat,aveam eu o presimtire in legatura cu prostituatele pitzii si vad ca se confirma. 1 2
bogdannbog Reputație: 13 Postat Mai 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2017 La 10.05.2017 la 17:09, cinestie a spus: nu cred ca sunt una si aceiasi ,asta din link parca si acum este la Rond cu inca una yasmine Corect
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Mai 11, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Mai 11, 2017 La 10.05.2017 la 17:09, cinestie a spus: nu cred ca sunt una si aceiasi ,asta din link parca si acum este la Rond cu inca una yasmineNICIODATA IN AMARATA TA DE VIATA sa nu-mi pui cuvantul la indoiala.acum o luna cand am sunat la nr din anuntul postat de mine am fost directionat la dristor 2.in poze aparea o fata roscata ca sa numai zic ca vocea placuta m-a facut sa cred ca am dat lovitura.cand am ajuns acolo erau doua tiganci.nu e vina mea ca pestele,categorie din care si tu faci parte,a schimbat locatia la rond(si probil si fata)eu spre deosebire de tine nu am clone si nici nu creez scenarii care sa ma scoata erou asa cum face o fiinta atat de josnica cum esti.daca am zis atunci ca pozele erau false inseamna ca ERAU FALSE
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2017 La 11.05.2017 la 23:13, zdrentarosul a spus: daca am zis atunci ca pozele erau false inseamna ca ERAU FALSENu ai ''zis'' ,ai scris .Findca esti foarte categoric nu-mi permit sa te contrazic,asa ca certific ca pozele sunt false.Zici ca sunt peste ? Da ,dar sunt un peste prost ,pentru ca in loc sa stau '' la lautari'' stau pe un sait de curve
florin c Reputație: 8 Postat Mai 20, 2017 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2017 Zine si noua cum dăm de cea la 1 mil de îi ejazulezi in gat . Dacă nu o tii doar pt tine
florin c Reputație: 8 Postat Mai 20, 2017 Oras:București Oras:București Postat Mai 20, 2017 La 11.05.2017 la 23:13, zdrentarosul a spus: NICIODATA IN AMARATA TA DE VIATA sa nu-mi pui cuvantul la indoiala.acum o luna cand am sunat la nr din anuntul postat de mine am fost directionat la dristor 2.in poze aparea o fata roscata ca sa numai zic ca vocea placuta m-a facut sa cred ca am dat lovitura.cand am ajuns acolo erau doua tiganci.nu e vina mea ca pestele,categorie din care si tu faci parte,a schimbat locatia la rond(si probil si fata)eu spre deosebire de tine nu am clone si nici nu creez scenarii care sa ma scoata erou asa cum face o fiinta atat de josnica cum esti.daca am zis atunci ca pozele erau false inseamna ca ERAU FALSE
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum