jokervs Reputație: 459 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 16, 2012 CAMI BLONDA SENZUALA Daca doresti sa petreci clipe minunate de relaxare, pline de placere si tandrete, alaturi de o domnisoara draguta si rafinata, atunci eu sunt implinirea dorintelor tale O = 80 RON N = 80 RON O+N = 100 de RON Locatie = zona Mcdonald'S P.S. Bafta !
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2012 Postat Octombrie 16, 2012 jokers, daca mai puni numere de telefon cu puncte in titlu, iti promit ca te aduc la reputatie negativa.
mihai_mike2009 Reputație: 187 Postat Octombrie 16, 2012 Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Postat Octombrie 16, 2012 jokervs ...sa inteleg ca tu ai vizitat aceasta fata...si n-ai recenzat... sau ne scutesti pe noi de a ne uita pe gds...si de a da cate un telefon .Nu stiam ca forumul a ajuns un loc unde se publica anunturi matrimoniale... Esti pestele ei ? Ca daca da...poate ne obtii niste reduceri ) Hai fratilor ca avem " Intrebari si raspunsuri " publica acolo...sau in " discutii generale " . Spor...si asteptam recenzii ...nu reclame !
scracy Reputație: -58 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat Octombrie 16, 2012 mai are un anunt expirat sub numele de claudia...
jokervs Reputație: 459 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Octombrie 16, 2012 mihai_mike2009 eu din cate stiu si ce am observat esti cam contrariat ...ia mai uita-te ca am facut o recenzie la 2 fete din brazda si nu s-a enervat nimeni chiar au fost la ele ..asa ca te rog frumos mai usor cu comentariile ...cum fac altii daca vrei o parere ( toate sunt superficiale care practica asta ) ...si daca as fi "peste "" poate sa zicem un 20-30 RON daca te as cunoaste reduceri nu se fac la toti clientii...aia de ai f..o ar mai fi multumita ca nu ii oferi cat cere...Din ce am observat o recenzie cuprinde niste chestii ca vrei tu sa povestesti partida de sex e altceva... P.S. Nu o sa mai postez deloc daca primesc comentarii de genu de mai sus...o sa va umplu rubrica de intrebari si anunturi si sa vad atunci..!!!!!!!!!!!! 1
tudor21 Reputație: -454 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Octombrie 16, 2012 Salut Jokervs si iti multumim pt efortul depus in a ne oferii noua mura in gura anumite informatii, insa intr-adevar scracy are dreptate, este de preferat ca pana la o recinzie threatul sa ramana acolo. Si ca sa revin la subiectul threatului, domnisoara este Claudia cea care a lucrat pe petre ispirescu(lucru confirmat chiar de ea, la telefon) si mai are inca 2 colege (sper ca nu pe Bianka), deci daca mergeti aveti de unde alege. Cat despre Claudia, daca o sa cautati in jurnalul meu o sa gasiti detalii despre ea, daca nu ma insel chiar 2 recinzii i-am facut. VOIE BUNA!!!
mihai_mike2009 Reputație: 187 Postat Octombrie 17, 2012 Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Postat Octombrie 17, 2012 Jokervs nu o sa intru in polemici si detalii cu tine pe tema asta pentru ca nu sunt genul ... trebuie doar sa intelegem ca daca ne putem aduce contributia si pentru ceilalti de pe forum recenzand ce vizitam , o facem sau nu ... Legat de recenziile mele ...asta e ... nu sunt neam de Carturesti sa am talent la scris , doar am incercat sa descriu cat mai in detaliu experientele personale , cine apreciaza bine , cine nu ...iar bine . Hai mai bine sa descoperim ceva nou si de calitate ...decat sa ne contrariem pe forum ... cred ca e mai constructiv si mai putin off-topic ! Spor ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum