Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Nu este genul sa "vâneze"promoții ,probabil ca glumește cu tine . Este un băiat bun.Posibil sa ai dreptate, m-a amuzat rau ceea ce a scris mai devreme in recenzie, poate chiar e un tip glumet 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Posibil sa ai dreptate, m-a amuzat rau ceea ce a scris mai devreme in recenzie, poate chiar e un tip glumet Ca si indiciu :este "fratele"geamăn a lui Bubutz Gata scuze de Off topic 2
meandmyself Reputație: -419 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2017 Ca si indiciu :este "fratele"geamăn a lui Bubutz Gata scuze de Off topic Am un frate geaman? E de bine sau de rau? 1 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Ca si indiciu :este "fratele"geamăn a lui Bubutz Gata scuze de Off topic Corina tu esti fata desteapta dar nici eu nu ma las mai prejos...am zis de la inceput ca recenzia e fabulata rau fiindca: " cine stie, cunoaste" ...te pup
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Am un frate geaman? E de bine sau de rau? E de rau, iar ti.ai bagat coada pe unde nu trebuie iar apoi te plangi ca dc te cauta diicotul
meandmyself Reputație: -419 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2017 E de rau, iar ti.ai bagat coada pe unde nu trebuie iar apoi te plangi ca dc te cauta diicotul Tu ai problema si tot presupui ca fac eu si dreg. Nu fac eu nimic. Tu realizezi ca tu iti faci acum cel mai mare rau? Tocmai ii spui unui client ca fabuleaza. O sa iti pui toti clientii in cap si dupa te miri ce vin si scriu la tine pe topic diverse chestii. Exact asta ai facut acum. I-ai spus unui client ca minte in recenzie, desi nu esti in locul si nici nu esti barbati Si tot eu imi bag coada? Pe bune? 1 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Tu ai problema si tot presupui ca fac eu si dreg. Nu fac eu nimic. Tu realizezi ca tu iti faci acum cel mai mare rau? Tocmai ii spui unui client ca fabuleaza. O sa iti pui toti clientii in cap si dupa te miri ce vin si scriu la tine pe topic diverse chestii. Exact asta ai facut acum. I-ai spus unui client ca minte in recenzie, desi nu esti in locul si nici nu esti barbati Si tot eu imi bag coada? Pe bune? Eu nu imi pun pe nimeni in cap, am spus clar ca recenzia e fabulata rauuu, tu stii asta cel mai bine! Tu stii de cate ori ai intrat si ai vorbit si ai scris membrilor in numele ei. Asta am spus mai sus! Pana la urma fiecare scrie ce vrea, eu doar mi-am exprimat punctul de vedere fara sa deranjez pe cineva...te pup!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Am un frate geaman? E de bine sau de rau? Eu ma refeream ca are simtul umorului ca si tine !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Corina tu esti fata desteapta dar nici eu nu ma las mai prejos...am zis de la inceput ca recenzia e fabulata rau fiindca: " cine stie, cunoaste" ...te pup Nu cred ca este fabulata ,doar ca sunt clienți care sunt impresionați mai ușor si alții mai greu !Gata numai scriu nimic! 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Nu cred ca este fabulata ,doar ca sunt clienți care sunt impresionați mai ușor si alții mai greu !Gata numai scriu nimic! Este o diferenta foarte mare intre recenzie si realitate dar gusturile nu se discuta. Ideea e ca normal ar fii sa descrii femeia asa cum e ea, daca are 90 kg nu zici ca este fotomodel doar ca ai fost tu placut impresionat, dar fiecare este liber sa scrie ce doreste, oricum totul este la superlativ si nimeni nu mai tine cont de realitate 1 1
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! cine ti-a dat voie sa te joci de-a politista forumului? lasa joaca si fute-te pe topicul despre tine 1
gicutu41 Reputație: 62 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2017 " cine stie, cunoaste" .. :clapp
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 30, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 30, 2017 Este real A fost la mine de doua ori . Inseamna ca la mine clar nu a fost, vad ca vaneaza doar la promotie Nu este genul sa "vâneze"promoții ,probabil ca glumește cu tine .Este un băiat bun. Posibil sa ai dreptate, m-a amuzat rau ceea ce a scris mai devreme in recenzie, poate chiar e un tip glumet Ca si indiciu :este "fratele"geamăn a lui Bubutz Gata scuze de Off topic Corina tu esti fata desteapta dar nici eu nu ma las mai prejos...am zis de la inceput ca recenzia e fabulata rau fiindca: " cine stie, cunoaste" ...te pup O discutie care trebuia purtata in privat sau la telefon , ce e " taraba" asta ! ?? Va mai mirati ca a ajuns in halul asta forumul , dar voi alimentati offtopic-ul si balacareala , mai ales pe topicul altei fete !!
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 30, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 30, 2017 Tare rea si invidioasa este infecta asta de Betty,stã cu ochii pe Teodora ca pe butelie,îi e fricã cã fosta ei colegã face mai multi bani decat ea!😎PS:Nici Teodora nu e de 10 pe linie,recenzia e umflata cu pompa😎 7 10
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Tare rea si invidioasa este infecta asta de Betty,stã cu ochii pe Teodora ca pe butelie,îi e fricã cã fosta ei colegã face mai multi bani decat ea!PS:Nici Teodora nu e de 10 pe linie,recenzia e umflata cu pompa Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica!
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 31, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2017 Neața frumoaso,o zii splendida te😘😘 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2017 Postat Iulie 31, 2017 Neața frumoaso,o zii splendida teMultumesc la fel :*
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 31, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 31, 2017 â¤â¤â¤De fapt asa se da buna dimineata (sau scularea) 😚 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2017 Postat Iulie 31, 2017 De fapt asa se da buna dimineata (sau scularea) :*
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2017 o avea el simtul umorului, dar da numai 10 peste tot. e inutil complet sau rau intentionat. incepator2017, mai bine nu mai incepeai sa ne plictisesti. poti sa le dai sms uri flebletelor tale daca vrei, dar nu mai ne polua cu laudele pe aici si prin alte parti. ah, si sa nu te intorci cu furie si sa incepi sa dai recenzii pozitive si pe emag ca mai cumpar de acolo chestii si nu am nevoie de cineva entuziasmat ca e produsul in cutie si nu a luat foc decat la a2a folosire. 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 31, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 31, 2017 o avea el simtul umorului, dar da numai 10 peste tot. e inutil complet sau rau intentionat. incepator2017, mai bine nu mai incepeai sa ne plictisesti. poti sa le dai sms uri flebletelor tale daca vrei, dar nu mai ne polua cu laudele pe aici si prin alte parti. ah, si sa nu te intorci cu furie si sa incepi sa dai recenzii pozitive si pe emag ca mai cumpar de acolo chestii si nu am nevoie de cineva entuziasmat ca e produsul in cutie si nu a luat foc decat la a2a folosire. Eu imi exprim trăirile mele. Nu am experienta voastră si deoamdata asta e ce gândesc. Daca ma simt bine cu o femeie, nu am cum sa spun ca a fost nasol. Atâta timp cat e atenta cu mine si înainte si in timp ce si dupa, mie imi place. Am si scris ca nu trebuie sa va luati dupa mine si sa testati voi. Astea sunt notele mele si sunt complet subiective. Mi se pare aiurea totusi sa ma criticati pe mine pe threadul Teodorei. Mie , pentru prestatia ei si restul detaliilor, mi se pare de 10. Nu am laudat-o ca face si drege sau ca arata altfel decat arata, am scris doar ce senzatie am avut eu. 3 3
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2017 Eu imi exprim trăirile mele. Nu am experienta voastră si deoamdata asta e ce gândesc. Daca ma simt bine cu o femeie, nu am cum sa spun ca a fost nasol. Atâta timp cat e atenta cu mine si înainte si in timp ce si dupa, mie imi place. Am si scris ca nu trebuie sa va luati dupa mine si sa testati voi. Astea sunt notele mele si sunt complet subiective. Mi se pare aiurea totusi sa ma criticati pe mine pe threadul Teodorei. Mie , pentru prestatia ei si restul detaliilor, mi se pare de 10. Nu am laudat-o ca face si drege sau ca arata altfel decat arata, am scris doar ce senzatie am avut eu.sa nu intri si pe emag, da? 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 31, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 31, 2017 Din respect si pt tine si pentru ceilalti utilizatori si mai ales pentru Teodora, o sa ma abtin de la orice alt comentariu. 2 3
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2017 Din respect si pt tine si pentru ceilalti utilizatori si mai ales pentru Teodora, o sa ma abtin de la orice alt comentariu.acum te poti abtine? dupa ce ai arunca pe aici cu 10 peste tot, acum zici tu ca e momentul sa te calmezi? e un inceput pentru orice. GG 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum