burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 15, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 15, 2017 Buna Buna ! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2017 Buna Teodora. Se poate azi o programare?As dori sa trec pe la tine.Bai nene ai bagat toate fetele de pe forum in "alarma". Acum toate stau cu bigudiurile pe cap si oja la uscat sa te astepte. 5 10 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 15, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Iulie 15, 2017 â¤â¤â¤Provoci dependenta 😠2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Provoci dependenta [/quote:* Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 17, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 17, 2017 Teo , ai schimbat locul de nebunii ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Teo , ai schimbat locul de nebunii ?NU Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 NUCateva ore am stat in vechea locatie:)) Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 17, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 17, 2017 Acum stiu ca nu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Buna dimineata:* Link spre comentariu
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2017 Bun rolul de asistenta😉😉😉 4 Link spre comentariu
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 18, 2017 Salutare stimati confrati, Am fost mai deunăzi la Teodora. Dupa ce m-am certat la servici cu o individa idioata prin telefon, m-au apucat dracii de tremuram. Mi-am zis sa nu ma duc acasa capsat si sa aranjez o descarcare rapida. Modalitate de contact: telefondupa 2 incercari nereusite la alte fete, ajung sa sun si la Teodora si-mi raspunde din prima. Voce placuta, nu siropoasa, ne-am inteles repede asupra intervalului. Locatie: Coposu, vis-a vis de benzinaria Mol, apartament intr-un bloc interbelic. Locuri de parcare - pe timp de zi suficienteInterior - destul de spatios, luminos, zugravit cu alb - au ramas chiar si textele motivationale ale firmei ce si a avut biroul acolo mai demultAici as remarca pozitiv faptul ca in camera de actiune este lumina din belsug - in contrast cu alte locatii unde fetele, chiar si daca arata bine, parca vor sa ascunda ceva dupa draperii groase, luminite, decor de bordel sau mai stiu eu ce.Acum aviz pentru cei ce sufera de fotofobie, daca nu va place lumina, mergeti mai catre intunericit deoarece pana si jaluzelele sunt albe/crem si exista lumina naturala din plinPrimit prosop - parea curat insa cam umedPrimit papuci de unica (re)folosintaBaie curataLocatie 8-8,5 Fata:Varsta 25-27 cred, n-am intrebat;Corp - ca forma toate rotunjimile la locul lor, ca tonus, un pic de burtica, ascunsa strategic dupa o chestie din plasa neagra, musculatura nelucrata la sala, sanii moi, pielea moale si catifelata; De apreciat ca nu s-a fardat in exces.Depunctez pentru ca este fumatoare - deci un 7,5La fata este draguta, placuta - 8,5 Servicii oferite: ON si OP, NP cateva pozitii Actiunea: nu descriu, oricum este subiectiva, daca va interesaza, mergetiOralul placut, cu incercari de deep, nu se ajuta prea mult de mana - 8La normal am preferat sa am initiativa, nu de alta dar voiam sa fiu sigur ca ma descarc inainte de mi se taia cheful - am finalizat la normal, pe la spate. Da contre, contribuie si cu recital sonor credibil (pentru cine mai crede in asa ceva), nu m-a deranjat dar nu l-am luat prea mult in seama. Nota 8Patul scartaie daca dai tare, mai are si niste galme de la saltea, cat sa te faca sa te mai gandesti si la atceva.Actiune propriu-zisa, fara pauze, 15-20’ restul igienizare, chit-chat, tras sufletul.DTD cam 50 de minute PSE: neexploratGFE: nu ma (mai) intereseazaIgiena 9.5 - n-am ce reprosaAtitudine 9+ - iar nu am ce reprosa, fata este foarte volubila, poate u a re initiativa in discutie, dar odata intrata in hora stie sa se faca placuta si contribuie destul de spontan. Plus ca se muleaza pe preferintele clientului. Spre exemplu - intru, facem cunostinta, sunt poftit in “birou”, urmeaza sintagma- “vrei sa mergi la dus?”...Ehee, de data asta pas, zic eu in gandul meu, nu ma mai grabeste nimeni,Asa ca am zis ca vreau sa socializez putin, ceea ce s-a si intamplat pret de vreo 10 minute O intalnire reusita, in care m-am simtit per total bine si mi-am indeplinit obiectivul propus (relaxare simpla + descarcare). Multumesc Teodora Recapitulare:Locatie: 8-8,5Fata/ corpt: 7,5Fata/Chip: 8-8,5Oral: 8Normal 8Igiena: 9.5Atitudine: 9+ Halat 200/ ora, raport calitate/cost bun De revenit: nu stiuDe recomandat: Da Bafta, sanatate si presiune in instalatie va doresc! 7 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Salutare stimati confrati,Am fost mai deunăzi la Teodora. Dupa ce m-am certat la servici cu o individa idioata prin telefon, m-au apucat dracii de tremuram. Mi-am zis sa nu ma duc acasa capsat si sa aranjez o descarcare rapida.Modalitate de contact: telefondupa 2 incercari nereusite la alte fete, ajung sa sun si la Teodora si-mi raspunde din prima. Voce placuta, nu siropoasa, ne-am inteles repede asupra intervalului.Locatie: Coposu, vis-a vis de benzinaria Mol, apartament intr-un bloc interbelic. Locuri de parcare - pe timp de zi suficienteInterior - destul de spatios, luminos, zugravit cu alb - au ramas chiar si textele motivationale ale firmei ce si a avut biroul acolo mai demultAici as remarca pozitiv faptul ca in camera de actiune este lumina din belsug - in contrast cu alte locatii unde fetele, chiar si daca arata bine, parca vor sa ascunda ceva dupa draperii groase, luminite, decor de bordel sau mai stiu eu ce.Acum aviz pentru cei ce sufera de fotofobie, daca nu va place lumina, mergeti mai catre intunericit deoarece pana si jaluzelele sunt albe/crem si exista lumina naturala din plinPrimit prosop - parea curat insa cam umedPrimit papuci de unica (re)folosintaBaie curataLocatie 8-8,5Fata:Varsta 25-27 cred, n-am intrebat;Corp - ca forma toate rotunjimile la locul lor, ca tonus, un pic de burtica, ascunsa strategic dupa o chestie din plasa neagra, musculatura nelucrata la sala, sanii moi, pielea moale si catifelata; De apreciat ca nu s-a fardat in exces.Depunctez pentru ca este fumatoare - deci un 7,5La fata este draguta, placuta - 8,5Servicii oferite: ON si OP, NP cateva pozitiiActiunea: nu descriu, oricum este subiectiva, daca va interesaza, mergetiOralul placut, cu incercari de deep, nu se ajuta prea mult de mana - 8La normal am preferat sa am initiativa, nu de alta dar voiam sa fiu sigur ca ma descarc inainte de mi se taia cheful - am finalizat la normal, pe la spate. Da contre, contribuie si cu recital sonor credibil (pentru cine mai crede in asa ceva), nu m-a deranjat dar nu l-am luat prea mult in seama. Nota 8Patul scartaie daca dai tare, mai are si niste galme de la saltea, cat sa te faca sa te mai gandesti si la atceva.Actiune propriu-zisa, fara pauze, 15-20’ restul igienizare, chit-chat, tras sufletul.DTD cam 50 de minutePSE: neexploratGFE: nu ma (mai) intereseazaIgiena 9.5 - n-am ce reprosaAtitudine 9+ - iar nu am ce reprosa, fata este foarte volubila, poate u a re initiativa in discutie, dar odata intrata in hora stie sa se faca placuta si contribuie destul de spontan. Plus ca se muleaza pe preferintele clientului. Spre exemplu - intru, facem cunostinta, sunt poftit in “birou”, urmeaza sintagma- “vrei sa mergi la dus?”...Ehee, de data asta pas, zic eu in gandul meu, nu ma mai grabeste nimeni,Asa ca am zis ca vreau sa socializez putin, ceea ce s-a si intamplat pret de vreo 10 minute O intalnire reusita, in care m-am simtit per total bine si mi-am indeplinit obiectivul propus (relaxare simpla + descarcare). Multumesc Teodora Recapitulare:Locatie: 8-8,5Fata/ corpt: 7,5Fata/Chip: 8-8,5Oral: 8Normal 8Igiena: 9.5Atitudine: 9+Halat 200/ ora, raport calitate/cost bunDe revenit: nu stiuDe recomandat: DaBafta, sanatate si presiune in instalatie va doresc!Iti multumesc pentru recenzie si ma bucur ca am reusit sa iti alung stresul si nervi pe care ii aveai .Te pup si iti doresc toate cele bune:* 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iulie 18, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 18, 2017 Salutare ,Am ajuns si eu la Teo . O sa fiu scurt , am vazut aici postarea ei ca este disponibila si am sunat , tocmai ajunsa in locatie . Sus pe cai si fugutza , locatia stiuta , langa ISC . Ajuns in locatie , facut cunostiinta , primit prosop si fuga la baie . Baia ok , gel de dus , masina de spalat , etc ! Actiunea a inceput cu oral neprotejat executat bine , cu limbi pe oo ( nu imi place ) ,deep , umed , foarte ok . La normal , a venit ea deasupra , dar am renuntat si am trecut eu deasupra , aici nimic spectaculos, gemete false ( chiar m-am amuzat ) , mangaieri , sarutari ( pe gat ) fara FK . Pentru ca eu nu am in apele mele am cerut ca finalizarea sa fie orala , finalizare cu CIM . Nu dau note , nu imi place ideea , dar Teo este foarte ok , vorbareata , incearca sa se faca placuta si sa te destinzi . Ca aspect , pozele o descriu mai bine ca mine . Halat : 200 lei , nu am stat 1 ora si nu am avut doua finalizari ( a fost alegerea mea ) , a fost o finaalizare cu CIM . De revenit: nu stiu , nu am facut " click " De recomandat: Da Bafta ! 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Salutare ,Am ajuns si eu la Teo . O sa fiu scurt , am vazut aici postarea ei ca este disponibila si am sunat , tocmai ajunsa in locatie . Sus pe cai si fugutza , locatia stiuta , langa ISC . Ajuns in locatie , facut cunostiinta , primit prosop si fuga la baie . Baia ok , gel de dus , masina de spalat , etc ! Actiunea a inceput cu oral neprotejat executat bine , cu limbi pe oo ( nu imi place ) ,deep , umed , foarte ok . La normal , a venit ea deasupra , dar am renuntat si am trecut eu deasupra , aici nimic spectaculos, gemete false ( chiar m-am amuzat ) , mangaieri , sarutari ( pe gat ) fara FK . Pentru ca eu nu am in apele mele am cerut ca finalizarea sa fie orala , finalizare cu CIM . Nu dau note , nu imi place ideea , dar Teo este foarte ok , vorbareata , incearca sa se faca placuta si sa te destinzi . Ca aspect , pozele o descriu mai bine ca mine . Halat : 200 lei , nu am stat 1 ora si nu am avut doua finalizari ( a fost alegerea mea ) , a fost o finaalizare cu CIM . De revenit: nu stiu , nu am facut " click " De recomandat: Da Bafta ! Iti multumesc pentru vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine te pupic:* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Buna băieti, astazi este ultima zi in care ma puteti gasi la birou.O sa revin cu forte proaspete joia viitoare va pup pe toti :* Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 19, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Iulie 19, 2017 Si bronzata concediu plăcut! 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Si bronzata concediu plăcut!Multumesc frumos:* Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2017 Hei,hei,hei ce facetiiiii??hmmm ... nu prea pari bronzata. Sigur ai fost la mare? 2 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 hmmm ... nu prea pari bronzata. Sigur ai fost la mare? Sigur:) 1 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 27, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Iulie 27, 2017 Verific eu si va spun 😠Link spre comentariu
nimeni_1 Reputație: -382 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2017 Hei,hei,hei ce facetiiiii?? Asta este o poza facuta in fundul gradinii nicidecum la mare...ne mai aburesti mult? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2017 nu pot sa-mi dau seama ... de fiecare data cand ma uit la poza ochii imi fug la sânii ei. Nu pot sa vad nimic altceva. 1 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 nu pot sa-mi dau seama ... de fiecare data cand ma uit la poza ochii imi fug la sânii ei. Nu pot sa vad nimic altceva. :* 1 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2017 Super poza..mai pune..te ai intors? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum