Sari la conținut

Teodora - zona Unirii - 0764588482

Postări Recomandate

• Membru Premium

Salutare stimati confrati,

Am fost mai deunăzi la Teodora.

Dupa ce m-am certat la servici cu o individa idioata prin telefon, m-au apucat dracii de tremuram. Mi-am zis sa nu ma duc acasa capsat si sa aranjez o descarcare rapida.

Modalitate de contact: telefon

dupa 2 incercari nereusite la alte fete, ajung sa sun si la Teodora si-mi raspunde din prima.

Voce placuta, nu siropoasa, ne-am inteles repede asupra intervalului.

Locatie: Coposu, vis-a vis de benzinaria Mol, apartament intr-un bloc interbelic. Locuri de parcare - pe timp de zi suficiente

Interior - destul de spatios, luminos, zugravit cu alb - au ramas chiar si textele motivationale ale firmei ce si a avut biroul acolo mai demult

Aici as remarca pozitiv faptul ca in camera de actiune este lumina din belsug - in contrast cu alte locatii unde fetele, chiar si daca arata bine, parca vor sa ascunda ceva dupa draperii groase, luminite, decor de bordel sau mai stiu eu ce.

Acum aviz pentru cei ce sufera de fotofobie, daca nu va place lumina, mergeti mai catre intunericit deoarece pana si jaluzelele sunt albe/crem si exista lumina naturala din plin

Primit prosop - parea curat insa cam umed

Primit papuci de unica (re)folosinta

Baie curata

Locatie 8-8,5

Fata:

Varsta 25-27 cred, n-am intrebat;

Corp - ca forma toate rotunjimile la locul lor, ca tonus, un pic de burtica, ascunsa strategic dupa o chestie din plasa neagra, musculatura nelucrata la sala, sanii moi, pielea moale si catifelata;

De apreciat ca nu s-a fardat in exces.

Depunctez pentru ca este fumatoare - deci un 7,5

La fata este draguta, placuta - 8,5

Servicii oferite: ON si OP, NP cateva pozitii

Actiunea: nu descriu, oricum este subiectiva, daca va interesaza, mergeti

Oralul placut, cu incercari de deep, nu se ajuta prea mult de mana - 8

La normal am preferat sa am initiativa, nu de alta dar voiam sa fiu sigur ca ma descarc inainte de mi se taia cheful - am finalizat la normal, pe la spate.

Da contre, contribuie si cu recital sonor credibil (pentru cine mai crede in asa ceva), nu m-a deranjat dar nu l-am luat prea mult in seama. Nota 8

Patul scartaie daca dai tare, mai are si niste galme de la saltea, cat sa te faca sa te mai gandesti si la atceva.

Actiune propriu-zisa, fara pauze, 15-20’ restul igienizare, chit-chat, tras sufletul.

DTD cam 50 de minute

PSE: neexplorat

GFE: nu ma (mai) intereseaza

Igiena 9.5 - n-am ce reprosa

Atitudine 9+ - iar nu am ce reprosa, fata este foarte volubila, poate u a re initiativa in discutie, dar odata intrata in hora stie sa se faca placuta si contribuie destul de spontan. Plus ca se muleaza pe preferintele clientului. Spre exemplu - intru, facem cunostinta, sunt poftit in “birou”, urmeaza sintagma

- “vrei sa mergi la dus?”...

Ehee, de data asta pas, zic eu in gandul meu, nu ma mai grabeste nimeni,

Asa ca am zis ca vreau sa socializez putin, ceea ce s-a si intamplat pret de vreo 10 minute

O intalnire reusita, in care m-am simtit per total bine si mi-am indeplinit obiectivul propus (relaxare simpla + descarcare).

Multumesc Teodora

Recapitulare:

Fata/ corpt: 7,5

Fata/Chip: 8-8,5

Oral: 8

Normal 8

Igiena: 9.5

Atitudine: 9+

Halat 200/ ora, raport calitate/cost bun

De revenit: nu stiu

De recomandat: Da

Bafta, sanatate si presiune in instalatie va doresc!

• Like 7

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare stimati confrati,

Am fost mai deunăzi la Teodora.

Dupa ce m-am certat la servici cu o individa idioata prin telefon, m-au apucat dracii de tremuram. Mi-am zis sa nu ma duc acasa capsat si sa aranjez o descarcare rapida.

Modalitate de contact: telefon

dupa 2 incercari nereusite la alte fete, ajung sa sun si la Teodora si-mi raspunde din prima.

Voce placuta, nu siropoasa, ne-am inteles repede asupra intervalului.

Locatie: Coposu, vis-a vis de benzinaria Mol, apartament intr-un bloc interbelic. Locuri de parcare - pe timp de zi suficiente

Interior - destul de spatios, luminos, zugravit cu alb - au ramas chiar si textele motivationale ale firmei ce si a avut biroul acolo mai demult

Aici as remarca pozitiv faptul ca in camera de actiune este lumina din belsug - in contrast cu alte locatii unde fetele, chiar si daca arata bine, parca vor sa ascunda ceva dupa draperii groase, luminite, decor de bordel sau mai stiu eu ce.

Acum aviz pentru cei ce sufera de fotofobie, daca nu va place lumina, mergeti mai catre intunericit deoarece pana si jaluzelele sunt albe/crem si exista lumina naturala din plin

Primit prosop - parea curat insa cam umed

Primit papuci de unica (re)folosinta

Baie curata

Locatie 8-8,5

Fata:

Varsta 25-27 cred, n-am intrebat;

Corp - ca forma toate rotunjimile la locul lor, ca tonus, un pic de burtica, ascunsa strategic dupa o chestie din plasa neagra, musculatura nelucrata la sala, sanii moi, pielea moale si catifelata;

De apreciat ca nu s-a fardat in exces.

Depunctez pentru ca este fumatoare - deci un 7,5

La fata este draguta, placuta - 8,5

Servicii oferite: ON si OP, NP cateva pozitii

Actiunea: nu descriu, oricum este subiectiva, daca va interesaza, mergeti

Oralul placut, cu incercari de deep, nu se ajuta prea mult de mana - 8

La normal am preferat sa am initiativa, nu de alta dar voiam sa fiu sigur ca ma descarc inainte de mi se taia cheful - am finalizat la normal, pe la spate.

Da contre, contribuie si cu recital sonor credibil (pentru cine mai crede in asa ceva), nu m-a deranjat dar nu l-am luat prea mult in seama. Nota 8

Patul scartaie daca dai tare, mai are si niste galme de la saltea, cat sa te faca sa te mai gandesti si la atceva.

Actiune propriu-zisa, fara pauze, 15-20’ restul igienizare, chit-chat, tras sufletul.

DTD cam 50 de minute

PSE: neexplorat

GFE: nu ma (mai) intereseaza

Igiena 9.5 - n-am ce reprosa

Atitudine 9+ - iar nu am ce reprosa, fata este foarte volubila, poate u a re initiativa in discutie, dar odata intrata in hora stie sa se faca placuta si contribuie destul de spontan. Plus ca se muleaza pe preferintele clientului. Spre exemplu - intru, facem cunostinta, sunt poftit in “birou”, urmeaza sintagma

- “vrei sa mergi la dus?”...

Ehee, de data asta pas, zic eu in gandul meu, nu ma mai grabeste nimeni,

Asa ca am zis ca vreau sa socializez putin, ceea ce s-a si intamplat pret de vreo 10 minute

O intalnire reusita, in care m-am simtit per total bine si mi-am indeplinit obiectivul propus (relaxare simpla + descarcare).

Multumesc Teodora

Recapitulare:

Fata/ corpt: 7,5

Fata/Chip: 8-8,5

Oral: 8

Normal 8

Igiena: 9.5

Atitudine: 9+

Halat 200/ ora, raport calitate/cost bun

De revenit: nu stiu

Bafta, sanatate si presiune in instalatie va doresc!

Iti multumesc pentru recenzie si ma bucur ca am reusit sa iti alung stresul si nervi pe care ii aveai .Te pup si iti doresc toate cele bune:*:*
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Salutare ,

Am ajuns si eu la Teo .

O sa fiu scurt , am vazut aici postarea ei  ca este disponibila si am sunat , tocmai ajunsa in locatie . Sus pe cai si fugutza , locatia stiuta , langa ISC . Ajuns in locatie , facut cunostiinta , primit prosop si fuga la baie . Baia ok ,  gel de dus , masina de spalat , etc ! 

Actiunea a inceput cu oral neprotejat executat bine , cu limbi pe oo ( nu imi place :D ) ,deep , umed , foarte ok . La normal , a venit ea deasupra , dar am renuntat si am trecut eu deasupra , aici nimic spectaculos, gemete false ( chiar m-am amuzat ) , mangaieri , sarutari ( pe gat ) fara FK . Pentru ca eu  nu am in apele mele  am cerut ca finalizarea sa fie orala , finalizare cu CIM .

Nu dau note , nu imi place ideea , dar Teo este foarte ok , vorbareata , incearca sa se faca placuta si sa te destinzi  . Ca aspect , pozele o descriu mai bine ca mine .

Halat : 200 lei , nu am stat 1 ora si nu am avut doua finalizari ( a fost alegerea mea ) , a fost o finaalizare cu CIM .

De revenit: nu stiu , nu am facut " click " :D

Bafta !

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare ,

Am ajuns si eu la Teo .

O sa fiu scurt , am vazut aici postarea ei  ca este disponibila si am sunat , tocmai ajunsa in locatie . Sus pe cai si fugutza , locatia stiuta , langa ISC . Ajuns in locatie , facut cunostiinta , primit prosop si fuga la baie . Baia ok ,  gel de dus , masina de spalat , etc ! 

Actiunea a inceput cu oral neprotejat executat bine , cu limbi pe oo ( nu imi place :D ) ,deep , umed , foarte ok . La normal , a venit ea deasupra , dar am renuntat si am trecut eu deasupra , aici nimic spectaculos, gemete false ( chiar m-am amuzat ) , mangaieri , sarutari ( pe gat ) fara FK . Pentru ca eu  nu am in apele mele  am cerut ca finalizarea sa fie orala , finalizare cu CIM .

Nu dau note , nu imi place ideea , dar Teo este foarte ok , vorbareata , incearca sa se faca placuta si sa te destinzi  . Ca aspect , pozele o descriu mai bine ca mine .

Halat : 200 lei , nu am stat 1 ora si nu am avut doua finalizari ( a fost alegerea mea ) , a fost o finaalizare cu CIM .

De revenit: nu stiu , nu am facut " click " :D

Bafta !

Iti multumesc pentru vizita si ma bucur ca te-ai simtit bine te pupic:*:*
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...