ronny999 Reputație: 63 Postat Iulie 27, 2017 Oras:salajan Oras:salajan Postat Iulie 27, 2017 :* Trebuie o poza si cu pasa
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Da..vrem si cu pasa
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Sau mai bine cu tot corpul ..sa ne dăm seama
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Super poza..mai pune..te ai intors?Buna,da m-am intors:*
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 27, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 27, 2017 E bronzata.biniditat 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 E bronzata.biniditat Nu te contrazic
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iulie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 27, 2017 Bine ai revenit frumoaso..deci ne încânti cu poze????😨😨😨..te pup.Astept sa te revad
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2017 Postat Iulie 27, 2017 Bine ai revenit frumoaso..deci ne încânti cu poze????..te pup.Astept sa te revadTe astept cu drag :*
vardevar Reputație: -514 Postat Iulie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2017 Teodora cu cine ești colega?
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 29, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 29, 2017 M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii. Pentru placerea de a fi cu ea o sa punctez cu 10 GFE-ulOralul np la.mine a functionat si.mi-a placut execuția, atât pentru atenție cat si pentru sunetele scoaseLa normal, o sa o punctez tot cu 10 pentru ca a avut rabdare si mi-a suportat toate nebuniile mele Eu unul o sa mai revin, imi place, iti intra pe sub piele, stie sa vorbească, sa nu te grăbească, sa pleci de la ea cu o senzație generala de bine.O recomand, dar nu trebuie sa va luati dupa mine, trebuie sa o vizitati voi, merita! 4 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2017 Postat Iulie 29, 2017 M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii. Pentru placerea de a fi cu ea o sa punctez cu 10 GFE-ulOralul np la.mine a functionat si.mi-a placut execuția, atât pentru atenție cat si pentru sunetele scoaseLa normal, o sa o punctez tot cu 10 pentru ca a avut rabdare si mi-a suportat toate nebuniile meleEu unul o sa mai revin, imi place, iti intra pe sub piele, stie sa vorbească, sa nu te grăbească, sa pleci de la ea cu o senzație generala de bine.O recomand, dar nu trebuie sa va luati dupa mine, trebuie sa o vizitati voi, merita!Ma bucur ca te-ai simtit bine cu mine si te mai astept te pup:*
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii. Pentru placerea de a fi cu ea o sa punctez cu 10 GFE-ulOralul np la.mine a functionat si.mi-a placut execuția, atât pentru atenție cat si pentru sunetele scoaseLa normal, o sa o punctez tot cu 10 pentru ca a avut rabdare si mi-a suportat toate nebuniile meleEu unul o sa mai revin, imi place, iti intra pe sub piele, stie sa vorbească, sa nu te grăbească, sa pleci de la ea cu o senzație generala de bine.O recomand, dar nu trebuie sa va luati dupa mine, trebuie sa o vizitati voi, merita! Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! 2 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 ...Ti-a dat cu virgula, este? 1 1
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 30, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 30, 2017 Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! Betty, răbdare, o sa ai si tu recenzia ta 2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Betty, răbdare, o sa ai si tu recenzia taNu m fii asa sigur, vei fii banat in curand
incepator2017 Reputație: 416 Postat Iulie 30, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Postat Iulie 30, 2017 Nu m fii asa sigur, vei fii banat in curand Usa tot rosie de la vecini o ai? 😉 2 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Usa tot rosie de la vecini o ai? ...ma confunzi!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! Este real A fost la mine de doua ori . 3
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Este real A fost la mine de doua ori .Inseamna ca la mine clar nu a fost, vad ca vaneaza doar la promotie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Inseamna ca la mine clar nu a fost, vad ca vizeaza doar la promotie Nu este genul sa "vâneze"promoții ,probabil ca glumește cu tine . Este un băiat bun. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum