Sari la conținut

Teodora - zona Unirii - 0764588482

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Super poza..mai pune..te ai intors?

Buna,da m-am intors:*:*

Vizitator
Postat

E bronzata.biniditat

:) Nu te contrazic :)

Vizitator
Postat

Bine ai revenit frumoaso..deci ne încânti cu poze????..te pup.

Astept sa te revad

Te astept cu drag :*:*
Vizitator
Postat

Teodora cu cine ești colega?

Buna

Vizitator
Postat

Buna

Sunt colega cu Ane-Mary

• Oras:prin oras
Postat

M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii.

Pentru placerea de a fi cu ea o sa punctez cu 10 GFE-ul

Oralul np la.mine a functionat si.mi-a placut execuția, atât pentru atenție cat si pentru sunetele scoase

La normal, o sa o punctez tot cu 10 pentru ca a avut rabdare si mi-a suportat toate nebuniile mele

Eu unul o sa mai revin, imi place, iti intra pe sub piele, stie sa vorbească, sa nu te grăbească, sa pleci de la ea cu o senzație generala de bine.

O recomand, dar nu trebuie sa va luati dupa mine, trebuie sa o vizitati voi, merita!

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Postat

M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta

persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii.

Oralul np la.mine a functionat si.mi-a placut execuția, atât pentru atenție cat si pentru sunetele scoase

La normal, o sa o punctez tot cu 10 pentru ca a avut rabdare si mi-a suportat toate nebuniile mele

Eu unul o sa mai revin, imi place, iti intra pe sub piele, stie sa vorbească, sa nu te grăbească, sa pleci de la ea cu o senzație generala de bine.

O recomand, dar nu trebuie sa va luati dupa mine, trebuie sa o vizitati voi, merita!

Ma bucur ca te-ai simtit bine cu mine si te mai astept te pup:*:*
Vizitator bettyblue
Postat

M-am gândit sa povestesc si eu experienta mea cu Teodora. Am ajuns la ea vazandu-i anuntul si fiind atras de bunul ei simt, asta dupa ce fusesem plimbat cu vorba de alta persoana. Sa explic: Am sunat la ea si nu a răspuns, însă m-a sunat ea imediat dupa si mi s-a părut de foarte mult bun simt gestul. Am programat o intalnire si am ajuns la ea. Locul e destul de misto, central, cu destule locuri de parcare, mesajul motivational de pe perete făcând toti banii. Baia curata, masina de spalat funcționa cand am.fost eu, semn de respect pentru igiena clientilor si a ei. Sa ajung la Teodora... Teodora e...FEMEIE, coapta, deschisa, vesela, de cand am intrat pe usa s-a purtat cu mine de parca eram vechi prieteni care se revedeau la un pahar de amintiri. Pe langa toate astea e frumoasa, are forme misto, e inalta, ce sa mai, o futi de placere si vrei sa mai revii.

Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! :bna
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

...

Ti-a dat cu virgula, este?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Te urnaresc de cand ti-ai facut contul si pana in prezent! Nu vreau sa fac un conflict cu tine dar se vede de la distanta ca ai facut acest cont cu un sg motiv si anume sa ne aburesti! Lasa-te de scris recenzii false si dute in piata si vinde cartofi taranilor poate asa ai mai multa putere de convingere! Inteleg ca forumul asta nu mai e ce-a fost dar nici nu credeam ca va decade in asa hal! Ar trebuii sa fii banat! Am ajuns rau daca ne scriem singure recenzii!...o zi buna tuturor! :bna

Betty, răbdare, o sa ai si tu recenzia ta

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator bettyblue
Postat

Betty, răbdare, o sa ai si tu recenzia ta

Nu m fii asa sigur, vei fii banat in curand ;)

Vizitator bettyblue
Postat

Usa tot rosie de la vecini o ai?

...ma confunzi!
Vizitator
Postat

Este real :)

A fost la mine de doua ori .

• Like 3
Vizitator bettyblue
Postat

Este real :)

A fost la mine de doua ori .

Inseamna ca la mine clar nu a fost, vad ca vaneaza doar la promotie ;)

Vizitator
Postat

Inseamna ca la mine clar nu a fost, vad ca vizeaza doar la promotie ;)

Nu este genul sa "vâneze"promoții ,probabil ca glumește cu tine .

Este un băiat bun.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...