bombeui2017 Reputație: -522 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 27, 2017 Neata 😘 2 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Acum disponibilă pentru programari ....
dau cu sabia in balta Reputație: 394 Postat Noiembrie 28, 2017 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 Mama Teo ce ne faci🙈🙈🙈🙈
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Mama Teo ce ne faci:)) :*:*
bombeui2017 Reputație: -522 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Noiembrie 28, 2017 Mama Teo ce ne faci🙈🙈🙈🙈 Eu.zic sa ne razbunam.si sa ii.facem si noi.ei 1 6
cristiano80 Reputație: 27 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2017 Pana la ce ora lucrezi astazi?:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Pana la ce ora lucrezi astazi?:)Pana la ora 19:00..
cristicristi1990 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2017 Postat Noiembrie 28, 2017 Hhmm , Teodora, Teodora, AM PROMIS recenzia :gifs_ojos :inlovee Intro scurta descriere:Sunat, stabilit si respectat programarea.Locatie usor de gasit.Teodora arata foarte bine, in prezenta ei te simti in largul tau si este o persoana cu care ai ce vorbi, atitudine proclient.Actiunea s-a desfasurat doar oral FOARTE BINE EXECUTAT cu DEEP.Note: Aspect: 10+Igiena: 10+Oral: 10+Normal: data viitoare cu siguranta.De recomandat: DA Platit 100 lei o finalizare. Multumesc Teodora pentru clipele minunate oferite, deabia astept sa te revad. MERITA, CREDETI-MA Spor! 1 1
ballas31 Reputație: 77 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 29, 2017 Buna, la cât începi programul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Buna, la cât începi programul?[/quoteBuna la ora 12:00 :*:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Hhmm , Teodora, Teodora, AM PROMIS recenzia :gifs_ojos :inlovee Intro scurta descriere:Sunat, stabilit si respectat programarea.Locatie usor de gasit.Teodora arata foarte bine, in prezenta ei te simti in largul tau si este o persoana cu care ai ce vorbi, atitudine proclient.Actiunea s-a desfasurat doar oral FOARTE BINE EXECUTAT cu DEEP.Note: Aspect: 10+Igiena: 10+Oral: 10+Normal: data viitoare cu siguranta.De recomandat: DA Platit 100 lei o finalizare. Multumesc Teodora pentru clipele minunate oferite, deabia astept sa te revad. MERITA, CREDETI-MA Spor!Te pup mult simpatic mic ce esti si te mai astept si alta data :* :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Disponibilă pentru programari până la ora 18:00 ❤❤❤
dau cu sabia in balta Reputație: 394 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2017 😘😘😘😘😘😘😘
dau cu sabia in balta Reputație: 394 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 Te pup Teo 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Disponibilă până la ora 18:00❤❤❤
bambi6969 Reputație: 635 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Noiembrie 30, 2017 Hhmm , Teodora, Teodora, AM PROMIS recenzia :gifs_ojos :inlovee Intro scurta descriere:Sunat, stabilit si respectat programarea.Locatie usor de gasit.Teodora arata foarte bine, in prezenta ei te simti in largul tau si este o persoana cu care ai ce vorbi, atitudine proclient.Actiunea s-a desfasurat doar oral FOARTE BINE EXECUTAT cu DEEP.Note: Aspect: 10+Igiena: 10+Oral: 10+Normal: data viitoare cu siguranta.De recomandat: DA Platit 100 lei o finalizare. Multumesc Teodora pentru clipele minunate oferite, deabia astept sa te revad. MERITA, CREDETI-MA Spor!Am fost si eu astazi....pacat ca nu m-am uitat inainte cata experienta ai cand ai postat....eram de pe telefon si nu am citit nici restul paginilor....Aspect 10+ ???? Are sanii revoltati grav impotriva gravitatiei, carne foarte moale pe ea, plina de vergeturi....Igiena ok....nu am simtit nimicOral 10+ ???? Se simt dintii grav.....Normal gemete foarte falseManele pe telefon care rasunau in toata casa, colega ei mai era cu un cliente pe acolo cu care era sa dau nas in nas si ii auzeam non stop cum se hlizeau pe acoloActul in sine s-a desfasurat pe jos pe o saltea.... Aruncat 100 pe geamIn opinia mea nu se merita.... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Am fost si eu astazi....pacat ca nu m-am uitat inainte cata experienta ai cand ai postat....eram de pe telefon si nu am citit nici restul paginilor....Aspect 10+ ???? Are sanii revoltati grav impotriva gravitatiei, carne foarte moale pe ea, plina de vergeturi....Igiena ok....nu am simtit nimicOral 10+ ???? Se simt dintii grav.....Normal gemete foarte falseManele pe telefon care rasunau in toata casa, colega ei mai era cu un cliente pe acolo cu care era sa dau nas in nas si ii auzeam non stop cum se hlizeau pe acoloActul in sine s-a desfasurat pe jos pe o saltea.... Aruncat 100 pe geamIn opinia mea nu se merita....Imi pare rau dragul meu , dar colega mea nu se ,,hilzea ''cu clientul ....ci surpriza se futea scuzați expresia :) :) :) 2
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 30, 2017 Imi pare rau dragul meu , dar colega mea nu se ,,hilzea ''cu clientul ....ci surpriza se futea scuzați expresia :) :) :)Deci recunosti galagia facuta de colega ta...doar ca tu auzeai futai iar bimbo hlizeli...oricum ar fi..... colega facea galagie. Ti se pare normal? Unde este intimitatea de care tot vorbiti? 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Deci recunosti galagia facuta de colega ta...doar ca tu auzeai futai iar bimbo hlizeli...oricum ar fi..... colega facea galagie. Ti se pare normal? Unde este intimitatea de care tot vorbiti?Buna nu stiu daca o cunosti pe colega mea Yren ca sa iti poti da seama daca este o persoană căreia îi place gălăgia. Clientul meu cand a mers la baie a trecut pe lângă dormitorul ei iar ea era cu clientul in dormitor unde isi desfășurau activitatea iar el trecând pe lângă ușă era normal sa audă sunete nu,,hlizeli" Yren nu este genul de persoană sa faca gălăgie mai ales cand stie ca este client in casa.Era normal sa audă sunete din dormitorul ei trecând pe acolo.Nu este logic ca daca era asa cum spune Persoană respectiva nu rămânea în condițiile alea....ca până la urmă nu este obligat nimeni sa ramana daca nu ii place iar daca era asa cum spune el cu siguranta nu rămânea. Eu ti am spus exact cum sa intamplat daca vrei sa ma contrazici o poti face .Te pup 1
laury Reputație: 24072 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 30, 2017 Buna nu stiu daca o cunosti pe colega mea Yren ca sa iti poti da seama daca este o persoană căreia îi place gălăgia. Clientul meu cand a mers la baie a trecut pe lângă dormitorul ei iar ea era cu clientul in dormitor unde isi desfășurau activitatea iar el trecând pe lângă ușă era normal sa audă sunete nu,,hlizeli" Yren nu este genul de persoană sa faca gălăgie mai ales cand stie ca este client in casa.Era normal sa audă sunete din dormitorul ei trecând pe acolo.Nu este logic ca daca era asa cum spune Persoană respectiva nu rămânea în condițiile alea....ca până la urmă nu este obligat nimeni sa ramana daca nu ii place iar daca era asa cum spune el cu siguranta nu rămânea. Eu ti am spus exact cum sa intamplat daca vrei sa ma contrazici o poti face .Te pupO sa vin personal sa ma conving de tine si de Yren. Sa vedem care din voi face galagie mai multa atunci cand “ne desfasuram activitatea”.Te pup
yren23 Reputație: 30967 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Postat Noiembrie 30, 2017 Imi pare rau dragul meu , dar colega mea nu se ,,hilzea ''cu clientul ....ci surpriza se futea scuzați expresia :) :) :):))))
johnsnow_ Reputație: 198 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:narnia Oras:narnia Postat Noiembrie 30, 2017 O sa vin personal sa ma conving de tine si de Yren. Sa vedem care din voi face galagie mai multa atunci cand “ne desfasuram activitateaâ€.Te pup Sa anunti cand, sa ma programez la cealalta sa vin sa va bat in usa sa dati orgasmele mai incet 😀 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum