Sari la conținut

De ce ?

koitza

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat

Am deschis un topic vizavi de problema legata de urmatorul site : www.sex-amigo.com .............se pare ca postarea a fost stearsa ! De ce ?

Macar sa stim sa nu mai bage fraierii banii aiurea asta daca nu e o legatura "stransa" intre acest site si site-ul respectiv ! Daca si poastarea asta dispare atunci am inteles fara echivoc ca e un site de tepari ! Si ce voi face pe urma nu va zic inca !

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut Koitza

Recenziile le facem la domnisoare nu la situri. Daca iti displace acel site sau oricare altul esti liber sa cauti altul care te multumeste pe tine.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Da atunci sa ma fac mai inteles daca am fost prea evaziv : trimit un sms asa cum spunea in regulamentul de inscriere care costa xxxx euro , mai apoi cica trebuie sa mai trimit un sms care iar mai costa inca xxxx euro desi asta nu era specificat in politica acelui site ! Trimit iar un sms ( ca boul in jug ) si iar primesc ca trebuie sa mai trimit inca unul ................ deja cat de prost trebuie sa fii ?

Acuma problema mea ar fi urmatoarea : voi primiti in gazda pe oricine si oricum doar pentru ca va plateste ?

• Administrator
Postat

Mesaj Generat Automat

Acest topic a fost inchis de un moderator.

Motivul : re-citeste mesajul de mai sus.closed.

Multumim pentru intelegere,

Echipa Administrativa

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...