koitza Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 16, 2012 Am deschis un topic vizavi de problema legata de urmatorul site : www.sex-amigo.com .............se pare ca postarea a fost stearsa ! De ce ? Macar sa stim sa nu mai bage fraierii banii aiurea asta daca nu e o legatura "stransa" intre acest site si site-ul respectiv ! Daca si poastarea asta dispare atunci am inteles fara echivoc ca e un site de tepari ! Si ce voi face pe urma nu va zic inca !
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Octombrie 16, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 16, 2012 salut KoitzaRecenziile le facem la domnisoare nu la situri. Daca iti displace acel site sau oricare altul esti liber sa cauti altul care te multumeste pe tine.:wave
koitza Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2012 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Octombrie 17, 2012 Da atunci sa ma fac mai inteles daca am fost prea evaziv : trimit un sms asa cum spunea in regulamentul de inscriere care costa xxxx euro , mai apoi cica trebuie sa mai trimit un sms care iar mai costa inca xxxx euro desi asta nu era specificat in politica acelui site ! Trimit iar un sms ( ca boul in jug ) si iar primesc ca trebuie sa mai trimit inca unul ................ deja cat de prost trebuie sa fii ? Acuma problema mea ar fi urmatoarea : voi primiti in gazda pe oricine si oricum doar pentru ca va plateste ?
Administrator pisicuts Reputație: 114958 Postat Octombrie 17, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 17, 2012 Mesaj Generat Automat Acest topic a fost inchis de un moderator. Motivul : re-citeste mesajul de mai sus.closed. Multumim pentru intelegere,Echipa Administrativa
Postări Recomandate