andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 29, 2022 ❤️ Am plecat din Cluj . Va mulțumesc mult pentru vizita in Cluj-Napoca. Voi reveni cu mare drag in Transilvania . ❤️După 13 Octombrie revin in București . Am ceva de rezolvat in acesta perioada . Va mulțumesc pentru înțelegere ! Mai multe poze pe instagram.com/andreea_transex
cosmin3178 Reputație: 12 Postat Octombrie 23, 2022 Postat Octombrie 23, 2022 Bună, când începi turul? Alba, Deva?
scorpion20 Reputație: 10 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2023 Nu prea vad recenzii deloc. Reuseste sa faca deepthroat la cienva mai dotat? sau face deepthroat? pe mine asta ma intereseaza mai mult. Un fuck face bun
redbeer1 Reputație: 6 Postat Ianuarie 7 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7 a mai fost careva si poate da detalii? are anunt in bucuresti
georgian1976 Reputație: 19 Postat Mai 22 Postat Mai 22 Buna tuturor !!! Undeva prin luna martie am vb cu Andreea dar nu am reusit sa ajung la ea , am asteptat sa revina in Buc , iar acum ca este aici ma gandesc sa-i fac o vizita . Cand am discutat cu ea la tel si atunci si acum , a avut o atitudine foarte placuta , am stabilit cateva detalii pare foarte ok , sper sa ajung sa-i fac o vizita , dupa care voi reveni cu detalii . Nu stiu de ce nu are prea multe recenzii , daca a mai fost cineva de curand va astept cu o parere . Sa aveti spor si numai bine tuturor !!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum