ale85 Reputație: 1 Postat Mai 30, 2017 Oras:Arges Oras:Arges Partajează Postat Mai 30, 2017 doamne cat esti de frumoasa si atragatoare...te-as lua de sotie daca ai vrea fara sa te cunosc mai mult , am fost azi de dim prin Buvuresti, pacat ca nu am avut timp sa te sun sa ne vedem macar 30 de min Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Mai 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 felicitari ca esti corecta! Mulțumesc mult pentru încurajare. Te pup 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Mai 30, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 doamne cat esti de frumoasa si atragatoare...te-as lua de sotie daca ai vrea fara sa te cunosc mai mult , am fost azi de dim prin Buvuresti, pacat ca nu am avut timp sa te sun sa ne vedem macar 30 de min Când vrei să-mi faci o vizita Ma suni. Te aștept cu mare drag. Mulțumesc mult pentru compliment . Te pup ! Link spre comentariu
ale85 Reputație: 1 Postat Mai 30, 2017 Oras:Arges Oras:Arges Partajează Postat Mai 30, 2017 Când vrei să-mi faci o vizita Ma suni. Te aștept cu mare drag. Mulțumesc mult pentru compliment . Te pup !La urmatorul drum in Buc o sa te sun cu siguranta, cred ca m-am uitat azi la pozele tale de 100 de ori, esti o printesica frumusica foc, deabia astept sa pot sa te am.... te pup esti cea mai scumpa ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 4, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Pozici noi 😘😘😘💋💋💋 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 9, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 Pozici noi . New Look Link spre comentariu
razvanp Reputație: 39 Postat Iunie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2017 locatia unde e? Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 10, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 10, 2017 Buna ! Eu locuiesc in zona Dristor . Te pup ! Link spre comentariu
pickammer Reputație: 12 Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 esti draguta si scrii corect gramatical,asta inseamna ca esti pregatita Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 21, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 21, 2017 Poza reala 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Poza noua . Link spre comentariu
infernul Reputație: 9 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2017 Bună seara,servicii și tarife te rog ms o seara buna Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 26, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Buna ! Ofer ca servicii : oral ,anal și masaj . Mai multe detalii le putem discuta la telefon. O seara frumoasa ! Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Iulie 31, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Iulie 31, 2017 Buna esti oare asa dulce cum pari? Trebuie sa te gust sa vedem. Mai multe detalii? Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 31, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 31, 2017 Buna ! Sunt dulce ca o bombonică . Pozele sunt reale și îmi aparțin . Mai multe detalii le putem discuta la telefon. Te pup ! O zi frumoasa ! Link spre comentariu
buzzze Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2017 Partajează Postat Iulie 31, 2017 O poza cu cocoselu se poate Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 1, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 1, 2017 Buna ! Poza cu cocoșelul nu pun pe acest site. Mulțumesc pentru înțelegere ! O seara frumoasa ! Link spre comentariu
tomassino Reputație: 2 Postat August 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2017 Poza noua reala Esti paliu la ochiul drept? Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat August 2, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat August 2, 2017 ai aparut si tu asa din senin sa comentezi la orice,ne lasi te rog?asteptam si recenzii nu tot comenturi de doi lei de la unu,de la altu Link spre comentariu
tigaiez Reputație: 23 Postat August 2, 2017 Oras:Heaven Oras:Heaven Partajează Postat August 2, 2017 nu e frumos sa te iei de defectele cuiva,deh educatia Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 3, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 3, 2017 Îmi pare rău ca nu pot mulțumi romanii privind aspectul meu fizic . Așa Ma lăsat Dumnezeu , dacă pot face eu ceva voi face cu schimbarea aspectului meu fizic. Mi s-a spus ca sunt Paliu la ochiul drept. Asta e nu pot mulțumi romani . ÎMI PARE RĂU CA ARAT AȘA DE ORIBIL. 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 23, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 23, 2017 Poza noua Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat August 25, 2017 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat August 25, 2017 dulcica Link spre comentariu
infernul Reputație: 9 Postat August 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27, 2017 Bună doar outcall? Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 28, 2017 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 28, 2017 dulcicaMulțumesc mult pentru compliment ! Te pup ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum