andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 15, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 15, 2018 Disponibilă pana luni ,18.iunie.2018 in București 💕💕💕 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 20, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 20, 2018 Buna băieți ! Voi fi disponibilă in Constanta începând de joi 21.06.2018 pana duminica 24.06.2018. Va pup! Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Pune si tu o poza nud din cap pana in picioare si sa iti vedem curuletul ala frumos eventual nud Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iunie 25, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iunie 25, 2018 Pune si tu o poza nud din cap pana in picioare si sa iti vedem curuletul ala frumos eventual nudBuna ! Voi pune in curând poze nud. Link spre comentariu
laneva Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Bună, ai rezolvat cu fotograful? Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 La ea in curând inseamna 2020 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 3, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Bună, ai rezolvat cu fotograful?Buna ! Încă nu am rezolvat cu fotograful la sfârșitul săptămâni cam pe vineri voi face ședința foto. Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 3, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 La ea in curând inseamna 2020Pun poze când am timp. Sunt mai mult plecată din țara. Nu pot să-mi las clienti pentru câteva poze banale. Dacă in România toată lumea negociază prețul la cel mai mic. Apare și mare dezinteres in România. In schimb va duceți la altele fără nicio confirmare video sau poze cu sume mari de bani. Una e ca nu pun poze nud , când vor uni , și alta e cand pun poze care consider eu. In străinătate nu îmi cere confirmare video sau poze , mai sunt cazuri foarte rare , dar acei clienti vin. Asta e ! Unele fete nu pot pune anumite poze pe anunț. Nu trebuie sa m-a iei tu pe mine la mișto fără sa m-a Cunoști. Eu una sunt reala și pozele îmi apartin. Am par natural , sâni prin tratament hormonal și fund bombat. Locuiesc singura , nu am colege adică nu stam câte 4-5 persoane intr-o garsoniera. Vin in București sau in alte orașe mulți suna și , nici nu mai vin. M-a insulti pentru câteva poze banale. Sincer nu stau sa fac poze , când eu trebuie să-mi asigur pâinea. Pun poze pe site și rămân feedback-ul din partea așa ziși clienti. Dacă vrei sa vi cu adevărat nu stai in poze vi direct , când fata este in orașul tău. Am trimis înainte poze pentru confirmare și nici nu mai răspundeau. Le-am trimis poza său pozele și gata material de laba. Acum nu mai trimit poze și nici confirmare nu mai fac. Dacă vrei sa vi cu adevărat la mine sau la alte colege , care au recenzi bune o poți face , fără sa pun o groaza de poze fără niciun rezultat. Eu aștept clienti cu mare drag ! Pe vineri voi face o ședința foto și voi pune câteva poze. Numai bine ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 5, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 5, 2018 Buna băieți ! Voi fi disponibilă câteva zile in București . Va aștept cu mare drag ,Andreea ! Va pup ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 13, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Buna ! Andreea Trans ,22 ani. Disponibilă pana marți in București . Va aștept , dragi mei ! Va pup 💕💕💕 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 23, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 23, 2018 Buna băieți ! Revin in București pentru o perioada mai lunga de timp . Va aștept cu mare drag ! 😘😘😘 Andreea Trans ,22 ani . Pozele sunt 100% reale și îmi apartin . Locuiesc singura in locație discreta. Mai multe detalii numărul de telefon 0762588862. 1 Link spre comentariu
solitudeaeturnus Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2018 pui si tu o poz(n)a cu "jucaria"??? ;) Link spre comentariu
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Ea nu e Ca restu sa puna poze nud ea Nu e curva Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Iulie 29, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 Andreea Trans ,22 ani. Pozele sunt 100% reale și imi apartin. Locuiesc singura intr-o locație discreta. Sunt activa și pasiva. Pentru mai multe detalii m-a poți contacta la numărul de telefon 0762588862. Va aștept cu mare drag , Andreea ! 😘😘😘 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 8, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 8, 2018 Poze noi. Va aștept cu mare drag ,Andreea ! Va pup ! 😘😘😘 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 15, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 15, 2018 Buna băieți ! Andreea Trans ,22 ani. Pozele sunt 100% reale și îmi aparțin. Locație climatizata și locuiesc singura. Te aștept intr-un cadru intim sa petrecem momente unice împreuna. Mai multe detalii la telefon: 0762588862. PS: nu trimit poze sau filmulețe . Cât timp pozele sunt reale , nu am de ce sa trimit . Va aștept cu mare drag ,Andreea ! 😘😘😘 Link spre comentariu
wolfyy Reputație: 156 Postat August 15, 2018 Oras:CT Oras:CT Partajează Postat August 15, 2018 Pune o poza cu dotarea. Asta vrem sa vedem Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 15, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 15, 2018 Pune o poza cu dotarea. Asta vrem sa vedemBuna baby ! Jucăria mea este de 14 cm. Nu pun poza cu ea. Unde mai e surpriza ?! Dacă vrei să-mi vezi jucăria îmi poți face o vizita . Te aștept cu mare drag ,Andreea ! Link spre comentariu
minotaur87 Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 In Focșani vii Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 20, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 20, 2018 In Focșani viiNu vin in Focșani . Imi pare rău sa te dezamăgesc . Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 20, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 20, 2018 Va urez o săptămâna frumoasa ! 💕💕💕 1 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat August 25, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat August 25, 2018 Wekeend plăcut ! Cu drag , Andreea ! Va pup ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Buna băieți ! Andreea trans ,22 ani. Pozele 100% reale și imi aparțin. Locuiesc singura și fără alte surprize. Program NON STOP. Activa și pasiva. Mai multe detalii la telefon 0762588862 . Va aștept cu mare drag ,Andreea ! 😘💕 Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Andreea Trans ! Disponibilă începând de marți (11.09.2018) pana sâmbătă (15.09.2018) in Constanța . Pozele sunt 100% reale și imi aparțin. Locuiesc singura și lucrez fără graba. Te aștept intr-un ambient plăcut sa petrecem momente unice împreuna. Va aștept cu mare drag ,Andreea ! Va pup ! Link spre comentariu
andreeatransex Reputație: 57 Postat Septembrie 13, 2018 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Buna băieți ! Sunt disponibilă pana sâmbătă după-amiaza in Constanta. Va aștept cu mare drag ,Andreea ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum