Sari la conținut

Sin Massage

alxbrts

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Tot "boss-ul" are ultimul cuvant, fie, ma opresc. V-ati agatat de faptul ca am gresit un cuvant si acum profitati la maxim intorcand fiecare cuvant tot in directia mea, vreajeala dvs., fina ca vopseaua de mertzan de altfel se gaseste de mult in piata. Nu mai bine va opreati acolo? practic am lasat sabia jos sa spun asa (metaforic) de ce trebuie sa insistati pe ideea asta?

Pun semnul intrebarii pentru ca pur si simplu... ma intreb. Dar asta e ultima data cand citesc sau va scriu pe acest post.

Si ma opresc aici inainte ca dvs sa imi vindeti poate si un ... autoturism.

Ultima postare chiar nu a fost "rautacioasa"...Doar ca insistam pe gramatica atunci cand altele erau problemele...

Deci chiar nu a fost rautacioasa si ati inteles gresit.

O seara buna.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Am facut o vizita scurta la Sin

Trei fete cam plinute  si cam uratele ... asa ca n-am stat...

Daca aduc si ei niste fete mai Ok sa .... dea anunt

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

'Na seara

Recomand cu mare caldura, Bianca. O fata de super calitate, experimentata in ale masajului din cate mi a spus plus din cate am si observat, atitudine nr1, putin plinuta dar chiar nu e deranjant cel putin pt cei carora le plac fetele mai cu forme. Fata chiar are ceva in cap si se vede lucrul asta de cand iti spune "buna". Din cate am inteles abia a venit la SIN, este fata din :

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/incearca-ceva-diferitsin-massage/7b0063717a6f655e.html

Cea cu fata la vedere :)). Nu este cea de pe site!

Te pup Bianca !

Postat

'Na seara

Recomand cu mare caldura, Bianca. O fata de super calitate, experimentata in ale masajului din cate mi a spus plus din cate am si observat, atitudine nr1, putin plinuta dar chiar nu e deranjant cel putin pt cei carora le plac fetele mai cu forme. Fata chiar are ceva in cap si se vede lucrul asta de cand iti spune "buna". Din cate am inteles abia a venit la SIN, este fata din :

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/incearca-ceva-diferitsin-massage/7b0063717a6f655e.html

Cea cu fata la vedere :)). Nu este cea de pe site!

Te pup Bianca !

Multumim pentru recenzie,te mai asteptam. Si Bianca iti transmite pupici. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.