Sari la conținut

Sex Total - 0725321161

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Vizitator proxenet
Reputație: 0

Daca te-ai saturat de poze false si de fete grabite, te astept la mine ca sa ne simtim bine impreuna. Sunt o fire placuta, discreta si deschisa pentru fantezii. Suna-ma, nu ezita : 0725321161

post-212825-0-74387200-1493040370_thumb.jpg

post-212825-0-24491600-1493040377_thumb.jpg

post-212825-0-71815100-1493040377_thumb.jpg

post-212825-0-27136000-1493040378_thumb.jpg

post-212825-0-73166600-1493040378_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu

Am avut o experienta cu blonda asta, sunat si programat . Locatia   apartament pe Unirii, usor de ajuns, usor cu parcarea. Apartament putin dezordonat dar curat,   nota 8, locuieste singura. M a asteptat intr un bady negru cu ciorapi cu banda, exact a in poza a 3 a din topic , arata bine, blonda cu parul lung carliontat ,inaltuta  corp frumos, putin solduroasa, nici slaba nici grasa, ochii frumosi sani  frumosi, placuti si tari, numai buni de mozolit, pentru aspect si prezentare nota 9,  este de treaba,,deschisa la vorba, ai ce discuta,  per total este  o prezenta placuta . Am stat la o tigara si taclale si pe urma la dus, baia ok curat, prosop curat, gel de mai multe feluri apoi in dormitor. A intrat si ea la dus si  in dormitor la actiune… a inceput cu pupaturi si mangaieri pe corp pana a ajuns jos si a inceput sa dezmierde outele chiar placut, cand a ajuns la soldatel care luase pozitia de drepti, a inceput cu linsaturi si o suge lent, am inceput sa o simt cum ii ajunge in gat aproape  toata p… ii place sa o dezmierde si s a o suga, eu ma jucam cu pasarica care se umezise, ii place sa fie mangaiata dar nu ii place sa simta degetele inauntru, oral ok nota 10, dupa o perioada buna si nefortat de ea,  pus caciulita si la normal, schmbat mai multe pozitii se infige in ea, contre gemete finute se vede ca ii place… dupa ceva timp trecut la cealalta  gaurica, e destul de stramta, si aici  cu contre…. si explozie de copilasi in balon, ptr normal si anal nota 9, nu se preface ca ii place p… in toate felurile, nu se grabeste de loc, chiar din cand in cand te mai intreaba daca iti place si cum ai mai vrea…

Intrat ea la dus apoi eu , imbracat si la o tigara, dupa  pupaturi

Este o prezenta agreabila ai ce vorbi, nu se planage, nu se lauda, la actiune te face sa te simti bine, atitudine ok nu ai ce ii reprosa nota 10

Eu am lasat 300 ,trecuse de o ora jumate

Pentru cine vrea sa se simta bine merita incercat recomand , ptr mine a fost foarte ok

• Like 14
Link spre comentariu
Vizitator proxenet
Reputație: 0

Buna, băieți . De abia acum am reușit să îmi fac și eu cont . Va pup

buna,

incepe si tu cu niste detalii despre tine si ceva poze noi

• Like 1
Link spre comentariu

Fost alaltăieri în jurul pranzului, văzut, plăcut, futut, plecat satisfăcut!

Locatie:9, apartament mobilat modern, Bloc 4 etaje pe Bd. Ferdinand lângă spital.

Madalina:8-9,o blonda drăguță cu un corp belea, sâni frumoși, un cur bestial și o gogoașă prevăzută cu moț de curcan ðŸ˜.

Actiune: 9, început cu ON, urmat de un 69 excitant pentru ambele părți,trecut la NP "lady on top" apoi "doggy style" unde au fost încercate ambele orificii (chiar ii place analul). Finalizare apărută în urma unui "face sitting" executat cu măiestrie de către Mădălina ☺ï¸ðŸ‘.

Igienă: 10

GFE: 9, lipsa FK

Cadou: 150+tip, cca. 45 minute

Recomandare: Da

De revenit: Mâine

Alea jacta est!

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta

fost, vazut, ramas, futut.

locatia bd ferdinand-langa spital.

poze reale, nu stiu daca ultimul set ii apartin.

locatie 10

igiena 10-desi nu a facut dush.

gfe 6-7 si ma justific:

in timpul tutunului de dinaintea dezmatului, cere banii inainte. apoi (un "fast" fortat) ca 1 finalizare e cam 15-20 min DTD! (-1)!!

m-am cerut la dush, dar nu s-a putut deoarece era si colega ocupata, iar cand sunt 2 clienti in acelasi timp nu se poate face dush! WTF! (-1)!!

Automat, oralul a fost protejat. intrabata fiind daca face si neprotejat, a zis ca da, face! ma intrebam tamp dc nu a facut si cu mine!in fine...(-1)!!

cunni de incalzire, scoica cu labii mari, carnoasa. dupa un timp, (gandindu-se ca trec 15-20 min probabil) am vazut ca deja storcea lubri gel durex in palma pentru a da pe prezervativ. (-1) pt fast! i l-am oferit, l-a uns si am trecut la normal, 2 pozitii. terminat, sters, ca deh...dushul nu se putea... imbracat, nu am stat la tigara de dupa ca deh...cred ca depasisem 20 min si m-am simtit!

de revenit? nu stiu, sunt oferte destule la 100/200!

de recomandat? nu stiu, faceti cum credeti! cu unii am vazut ca a fost mai ok, mie nu mi s-a parut!

spor!

• Like 12
Link spre comentariu

În primul rând , fac oral neprotejat doar in cazul in care exista igiena maxima . Și cu restul , nu mai comentez. Mulțumesc.

igiena era spre 98%!! doar ca si eu sunt adeptul refreshului inainte de contactul oral. doar ca....nu s-a putut!

nici eu nu mai comentez!

poate data viitoare!;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Madalinooo...ci fata di renumi ai fi tu di ai vria sa fasi triaba !!!

Fatuka aista ie frumoasa, ie secsoasa, stii triaba...ari samanta di futaka maxima an ia...daaaaaaaaarrr...nu vria sa o dia !!! Ia stii ci ari di facut...numa ka nu vria pielisica iei frumoasa di fastfutista sa fak triaba iexcelenta. Ie doar goana dupe bani ! Ie mari pacat ca ari talent si o ricomanda maxima gaoaza ceia frumoasa cari o puni ku har la bataie !!!

Pacat, ar putia fi vedeta dak ar coriecta nisti apucaturi nasoali !!!

;)

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Fatah...numi multumi...fa triaba buna. Sint multi feti pi litoral...si moi vini multi. Baeti li vor sorta pi celi ci fak lucru bun...di celi ci fak triaba di mintuiala.

Fi fatah isteata !

;)

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Mulțumesc mult pt aprecieri . Te pup

nu-i multumi pt aprecieri, multumeste-i pentru sfaturi!;)

chestia aia cum ca vin multi dar si multe e valabila! teierea se face aproape involuntar iar unele fete au de castigat, unele nu!

asta inseamna Calitate! Asta face diferenta!la celelalte capitole sunt multe care stau destul de bine!

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...