Sari la conținut

Sex Total - 0725321161

Vizitator proxenet

Postări Recomandate

Locatia cred ca a fost punctul forte  :laugh2

Graba mare , gemete false , o atitudine si ... o gusa de neuitat !

Igiena:8

GFE: 3

Aspect:6 ( destule kilograme in plus )

de revenit : nu foarte curand  :slap2  :laugh2

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ct
  • Oras:Ct

fost, vazut, ramas, futut.

locatia bd ferdinand-langa spital.

poze reale, nu stiu daca ultimul set ii apartin.

locatie 10

igiena 10-desi nu a facut dush.

gfe 6-7 si ma justific:

in timpul tutunului de dinaintea dezmatului, cere banii inainte. apoi (un "fast" fortat) ca 1 finalizare e cam 15-20 min DTD! (-1)!!

m-am cerut la dush, dar nu s-a putut deoarece era si colega ocupata, iar cand sunt 2 clienti in acelasi timp nu se poate face dush! WTF! (-1)!!

Automat, oralul a fost protejat. intrabata fiind daca face si neprotejat, a zis ca da, face! ma intrebam tamp dc nu a facut si cu mine!in fine...(-1)!!

cunni de incalzire, scoica cu labii mari, carnoasa. dupa un timp, (gandindu-se ca trec 15-20 min probabil) am vazut ca deja storcea lubri gel durex in palma pentru a da pe prezervativ. (-1) pt fast! i l-am oferit, l-a uns si am trecut la normal, 2 pozitii. terminat, sters, ca deh...dushul nu se putea... imbracat, nu am stat la tigara de dupa ca deh...cred ca depasisem 20 min si m-am simtit!

de revenit? nu stiu, sunt oferte destule la 100/200!

de recomandat? nu stiu, faceti cum credeti! cu unii am vazut ca a fost mai ok, mie nu mi s-a parut!

spor!

Si uite asa m-am razgandit sa vizitez persoana in cauza !

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

În primul rând , fac oral neprotejat doar in cazul in care exista igiena maxima . Și cu restul , nu mai comentez. Mulțumesc.

Și totuși nu ne-ai spus și nouă de ce nu ai făcut oral neprotejat când te-a vizitat codu ...

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

O vaduva si o divortata smulgiau morcovi din gradina. La un momient dat, vaduva anciepe sa boceasca. Divortata vini di graba pi rindu iei si o gasieste ku un morcov imens smuls din pamant.

- Ci oi patit ma fatah di teo loat plinsu ???

- Ooooooffff...morcovu aista mo facut sami amintesc di raposatu mieu Vasile.

- Uuuuuu...asa di mari iera ???

- Nu fatah...asa di murdar !!!

:)))))))

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

bre.. la fata am fost acum vreo luna sa zic.. statea pe tulcei.. mi s-a parut ok si am ramas 1 ora cu ea.. n-a fost nimic pe graba.. am stat la tigara si inainte si in pauza.. cadou i-am dat la inceput, mi s-a parut normal asa ca abia o cunoscusem.. oralu a fost fara plastic si nici nu tin minte sa ma fi intrebat cum vreau.. am avut "intrare" si la dus.. n-am vazut nici o colega acolo pe tulcei.. fata nu e WOW.. parea cam fara exiperienta, dar nici de evitat nu cred ca e.. 250 cadou, oral/normal/anal.. sa zicem ca mie mi-a iesit "intalnirea" cu ea.. 

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

E frumușică foc. Blonda creata. Mie mi.a plăcut aspectul ei. La fizic cu forme. Eu dacă as fi avut norocul sa o combin în vreun club și sa mergem acasă as fi zis ca e handbalista. Înaltă la 1'73 as zice 60kg cu forme picioare de sportiva mari musculoase. Chiar dc are câteva kg un pic de burtica în plus are tonus.. Sâni mari dar dacă slăbește cred ca mai pierde din ei deci atenție pt ea.

Pare copila un pic neexperimentat

Oral a încercat un Deep ceva artificii cu limbutza însă soft totul 5-6

Normal. Ce picioare și ce pasa poate sa aibă domnișoară asta.pasa de nota 11 normal 8

Nu am super rezonat dar eu zic ca merita sa mergi la ea dacă îți place mai soft. Lipsește un pic gfe dar nu e mecanica acțiunea .

E frumoasa joviala și comunicativa.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Around!
  • Oras:Around!

E frumușică foc. Blonda creata. Mie mi.a plăcut aspectul ei. La fizic cu forme. Eu dacă as fi avut norocul sa o combin în vreun club și sa mergem acasă as fi zis ca e handbalista. Înaltă la 1'73 as zice 60kg cu forme picioare de sportiva mari musculoase. Chiar dc are câteva kg un pic de burtica în plus are tonus.. Sâni mari dar dacă slăbește cred ca mai pierde din ei deci atenție pt ea.

Pare copila un pic neexperimentat

Oral a încercat un Deep ceva artificii cu limbutza însă soft totul 5-6

Normal. Ce picioare și ce pasa poate sa aibă domnișoară asta.pasa de nota 11 normal 8

Nu am super rezonat dar eu zic ca merita sa mergi la ea dacă îți place mai soft. Lipsește un pic gfe dar nu e mecanica acțiunea .

E frumoasa joviala și comunicativa.

Mare dreptate! Fatuca e frumusica foc. Cu o abordare ceva mai deschisa, mai prietenoasa, ar putea fi un nou bum gen Delia, pe care o depaseste  fizic. I-am si spus ca ar trebui sa lucreze pe latura asta. Poate cei mai experientati si mai influenti de pe aici ar putea sa o ajute. 

Locatie: zona Ciresica, Nota 8! Nu e singura, ceea ce mie personal imi creeaza un oarescare disconfort, mai ales cand esti informat ca te poti intalni cu colacatarii la baie.

Corp: 8-9 din pct meu de vedere: sani  fermi, frumosi, fund wow, si o pasarica....mhhh

Oral: 7-8 Nu e cea mai experimentata, dar poate progresa.

Anal: nu ma intereseaza, nu am intrebat.

GFE: aici e o problema. Usor timorata, ii e teama sa se lase dusa de val, probabil ii e teama ca s-ar putea chiar sinti bine. Desi dupa o tavaleala relativ scurta era uda rau. Nici vorba de FK.

De revenit: eu personal da, mi-a placut!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...