anastasiamoscow Reputație: 60 Postat Aprilie 24, 2017 Postat Aprilie 24, 2017 Hello, boys ! :bye My name is Anastasia, I'm from Moscow and unfortunately i don't speak the Romanian language, only Russian and English. I hope it's not a problem and i'm sure we will can talk in english easy! Im a 25 years old brunette girl with intense blue eyes and natural lips - 1.75cm tall -55kg.Im first time in Bucharest for Job but last summer here was amazing and this was the reason for my return,this time for work! Im single in a beautiful and clean apartament on Boulevard Unirii,its rented from booking.com and its a nice building. My services are almoust complete just without Anal Sex! -CIM COF FK GFE is all incluted without extra-costs.Blow-job without condoms. For appointments you can call me or text me,the conversation will be just in English! I make appointments just for one hour and the gift will be 300Ron. I try to translate with google translate in Romanian i hope the message is clear Buna baieti ! :bye Numele meu este Anastasia, sunt de la Moscova și din păcate nu vorbesc limba română, doar limba rusă și engleza. Sper că nu este o problemă și sunt sigur că vom putea vorbi în engleză ușor! Sunt o fata bruneta in varsta de 25 de ani cu ochi albaștri intensi și buze naturale - de 1.75cm înălțime - 55kg. Am prima oară la București pentru Job, dar vara trecuta aici a fost uimitoare și acesta a fost motivul pentru întoarcerea mea, de data asta pentru muncă! Im single într-un apartament frumos și curat de pe bulevardul Unirii, închiriat de la booking.com și o clădire frumoasă. Serviciile mele sunt completate doar fără sex anal! -CIM COF FK GFE este inclusă fără costuri suplimentare Prezervative. Pentru întâlniri puteți să mă suni sau să mă scrieți, conversația va fi doar în limba engleză! Fac întâlniri doar pentru o oră și darul va fi 300 Ron. 2
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Aprilie 24, 2017 Au adus băietii marfa nouă Credeam ca face cineva misto cand am citit numele de user anastasia cow , după aia am vazut moscow si am facut legatura cu băieții deștepți plus stilul pozelor Baieti, sper ca de data asta ați adus marfă de calitate ca ultimele nu prea au fost
anastasiamoscow Reputație: 60 Postat Aprilie 25, 2017 Autor Postat Aprilie 25, 2017 Good morning everyone 4
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 26, 2017 Buna, dupa buze...
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 26, 2017 Hello, boys ! :bye My name is Anastasia, I'm from Moscow and unfortunately i don't speak the Romanian language, only Russian and English.I hope it's not a problem and i'm sure we will can talk in english easy! Im a 25 years old brunette girl with intense blue eyes and natural lips - 1.75cm tall -55kg.Im first time in Bucharest for Job but last summer here was amazing and this was the reason for my return,this time for work! Im single in a beautiful and clean apartament on Boulevard Unirii,its rented from booking.com and its a nice building.My services are almoust complete just without Anal Sex! -CIM COF FK GFE is all incluted without extra-costs.Blow-job without condoms.For appointments you can call me or text me,the conversation will be just in English!I make appointments just for one hour and the gift will be 300Ron. I try to translate with google translate in Romanian i hope the message is clear Buna baieti ! :byeNumele meu este Anastasia, sunt de la Moscova și din păcate nu vorbesc limba română, doar limba rusă și engleza.Sper că nu este o problemă și sunt sigur că vom putea vorbi în engleză ușor! Sunt o fata bruneta in varsta de 25 de ani cu ochi albaștri intensi și buze naturale - de 1.75cm înălțime - 55kg. Am prima oară la București pentru Job, dar vara trecuta aici a fost uimitoare și acesta a fost motivul pentru întoarcerea mea, de data asta pentru muncă! Im single într-un apartament frumos și curat de pe bulevardul Unirii, închiriat de la booking.com și o clădire frumoasă.Serviciile mele sunt completate doar fără sex anal! -CIM COF FK GFE este inclusă fără costuri suplimentarePrezervative.Pentru întâlniri puteți să mă suni sau să mă scrieți, conversația va fi doar în limba engleză!Fac întâlniri doar pentru o oră și darul va fi 300 Ron.Sigur de la Moscova si nu Chisinau? Engleza e inclusa-n pret?)
alankalkin Reputație: 8 Postat Aprilie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2017 Sigur de la Moscova si nu Chisinau? Engleza e inclusa-n pret? ) Aici pot sa va ajut eu. Am vizitat-o ieri si e chiar rusoaica, accentul fiind inconfundabil. Alte detalii: poze sunt reale si fata e frumoasa. Ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii e ca e la inceput de meserie.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Aici pot sa va ajut eu. Am vizitat-o ieri si e chiar rusoaica, accentul fiind inconfundabil. Alte detalii: poze sunt reale si fata e frumoasa. Ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii e ca e la inceput de meserie. Lasă o recenzie dacă tot ai fost la ea să vedem și noi ce și cum.
anastasiamoscow Reputație: 60 Postat Aprilie 27, 2017 Autor Postat Aprilie 27, 2017 Available for OutCall just at Hotel 450/hour
aleksander88 Reputație: 3 Postat Iunie 21, 2017 Postat Iunie 21, 2017 Hello, boys ! :bye My name is Anastasia, I'm from Moscow and unfortunately i don't speak the Romanian language, only Russian and English.I hope it's not a problem and i'm sure we will can talk in english easy! Im a 25 years old brunette girl with intense blue eyes and natural lips - 1.75cm tall -55kg.Im first time in Bucharest for Job but last summer here was amazing and this was the reason for my return,this time for work! Im single in a beautiful and clean apartament on Boulevard Unirii,its rented from booking.com and its a nice building. My services are almoust complete just without Anal Sex! -CIM COF FK GFE is all incluted without extra-costs.Blow-job without condoms. For appointments you can call me or text me,the conversation will be just in English! I make appointments just for one hour and the gift will be 300Ron. I try to translate with google translate in Romanian i hope the message is clear Buna baieti ! :bye Numele meu este Anastasia, sunt de la Moscova și din păcate nu vorbesc limba română, doar limba rusă și engleza.Sper că nu este o problemă și sunt sigur că vom putea vorbi în engleză ușor! Sunt o fata bruneta in varsta de 25 de ani cu ochi albaștri intensi și buze naturale - de 1.75cm înălțime - 55kg. Am prima oară la București pentru Job, dar vara trecuta aici a fost uimitoare și acesta a fost motivul pentru întoarcerea mea, de data asta pentru muncă! Im single într-un apartament frumos și curat de pe bulevardul Unirii, închiriat de la booking.com și o clădire frumoasă. Serviciile mele sunt completate doar fără sex anal! -CIM COF FK GFE este inclusă fără costuri suplimentarePrezervative. Pentru întâlniri puteți să mă suni sau să mă scrieți, conversația va fi doar în limba engleză! Fac întâlniri doar pentru o oră și darul va fi 300 Ron. You work on 28 Jully?
mikey1989 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 20, 2017 Is this still available?
Postări Recomandate