Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Eu nu inteleg de ce-l bagi in seama pe Cinestie daca esti asa destept oricum nu sta nimeni sa-l se bazeze pe el cand ridica in slavi o gramada de penale 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 3, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 3, 2017 Eu nu inteleg de ce-l bagi in seama pe Cinestie daca esti asa destept oricum nu sta nimeni sa-l se bazeze pe el cand ridica in slavi o gramada de penale Pai daca toti am tacea cand ne intoxica unii cu minciunile pe aici si umple toate Topicele de postari ipocrite, unde s-ar ajunge.Trebuie sa-i mai puna si cineva la colt si sa le spuna sa se potoleasca cu genul acesta de ineptii . ti-am m,ai spus ca esti singurul de pe sai care nu merge la femei ,decat te bagi in seama probabil de plictiseala , asa ca nu-mi mai scrie ca esti penibil rau si nu-ti mai raspund Pai cum sa merg eu la toate aratarile pe care le promovezi tu pe aici Te cred ca nu ai nevasta , dar las-o in plm de vrajeala cu mersul tau la femei de 5 ori pe saptamana si la 250-300 de lei Eu ca imi permit (cam orice) si merg o data de doua ori maxim pe luna si nu la orice libidosenie pe care o promovezi si pupacesti tu pe aici 10 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum