Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

bine bine... nu ca as vrea sa ma bag in seama... dar nu ar trebui urcata in Top dupa atatea recenzii minunate? Fara sa fi fost la ea (INCA) eu o propun direct in top, fara sa-mi fac vreo problema ca la viitoarea intalnire nu va fi bine.

Yren... felicitari din cele citite despre tine... ai putea sa ne pui poze ZILNIC :)) sau cer prea mult ? Crede-ma ca ne face placere sa vedem ceea ce ne arati :snap :drool

M-ai pus să număr recenziile pozitive de la membri colorați și sunt peste 10.

Pisicutz o mutăm la Top? Yren și-a făcut buletin de Cluj =))

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78
  • Oras:Lat. 46.57 Long. 23.78

Felicitari si din partea mea! Ma asteptam la promovare inca de acu cateva zile, cand postam despre acest lucru. Iti doresc succes si longevitate in topul Clujului! Te pup! :kiss3

• Like 2
Link spre comentariu

Hey Yren, can't help but notice that you are not responding any of my calls or texts, looking forward to hear from you soon. and btw congrats for the promotion!

Thank u.If i dont respond,this meens i m busy or i can t speak.U can try in 30 min/1h.Kiss u.

• Like 28
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

I went to see this beautiful lady today, and oh boy! It was the best experince i had in a long time!  the place was easy to find, easy to park. at the time when i arrived she was waving to me at the balcony, and the apartment was spacious and clean. and she was very talkative and lovely, it really felt like i was visiting my girlfriend! and during the time she was very patient and definitely knows what to do  ;) Can't wait to pay another visit!! 

10 out of 10 for sure! You deserve every bit of being on Top in business, darling!  :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

I went to see this beautiful lady today, and oh boy! It was the best experince i had in a long time!  the place was easy to find, easy to park. at the time when i arrived she was waving to me at the balcony, and the apartment was spacious and clean. and she was very talkative and lovely, it really felt like i was visiting my girlfriend! and during the time she was very patient and definitely knows what to do  ;) Can't wait to pay another visit!! 

10 out of 10 for sure! You deserve every bit of being on Top in business, darling!  :hug1

Thank u a lot and was a plasure to meet you.Kiss
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Buna dimineața.Azi sunt disponibilă pana la ora 20.

Din cauza unor neplăceri create,voi fi mult mai stricta și precauta in a mi selecta persoanele necunoscute care doresc sa îmi treacă pragul.

Ai patit-o si tu? pacat sunt multi dobitoci care nu ar trebui sa aiba pula.... :slap2  :no2

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator pavel28

Doamne,ce oameni...Sper ca ești ok,Yren,si ca nu ai pățit nimic.Poate ne spui si ce s a intamplat.Na,din cauza unor asemenea persoane,alții care nu au mai fost o sa le fie greu sa meargă la ea.

Link spre comentariu
Vizitator altu2

Doamne,ce oameni...Sper ca ești ok,Yren,si ca nu ai pățit nimic.Poate ne spui si ce s a intamplat.Na,din cauza unor asemenea persoane,alții care nu au mai fost o sa le fie greu sa meargă la ea.

Pavele, stai tu linistit.

Fata nu a spus ca trece pe circuit inchis, ci doar ca va fi mult mai selectiva inainte de a deschide usa unui client.

Buna dimineața.Azi sunt disponibilă pana la ora 20.

Din cauza unor neplăceri create,voi fi mult mai stricta și precauta in a mi selecta persoanele necunoscute care doresc sa îmi treacă pragul.

Asta ce inseamna?

Traducere pentru linistea lui Paulica, sa-si poata face linistit siesta de dupa masa (before five o'clock tea).

Daca esti un om normal, deci nu trebuie sa fi Brad Pitt, dar nici intr-un caz Nelson Mondialu, daca sti sa vorbesti frumos la telefon, daca nu esti un grobian proaspat cazut din palmier, daca n-ai tarana sub unghii, chiar daca lucrezi pe santier (chestie care chiar ar bine sa fie, avand in vedere ca nu mai gasesti meseriasi de valoare in romanica), daca nu ragai damf de ceapa si usturoi, daca sti ca dusul zilnic nu este o corvoada ci este o bucurie pentru tine, daca ai pantofii curati, chiar daca te-ai dat jos din Logan si nu dintr-un X6, daca tinuta ti-e ingrijita chiar daca ai cumparat-o de la Central nu de la mai stiu eu ce firma de fitze, daca ..., daca ..., atunci nu trebuie sa-ti faci probleme.

Yren, precum si altele precum ea, fete istete (dar tot mai putine), te vor primi in iatacul lor.

Link spre comentariu

Pavele, stai tu linistit.

Fata nu a spus ca trece pe circuit inchis, ci doar ca va fi mult mai selectiva inainte de a deschide usa unui client.

Asta ce inseamna?

Traducere pentru linistea lui Paulica, sa-si poata face linistit siesta de dupa masa (before five o'clock tea).

Daca esti un om normal, deci nu trebuie sa fi Brad Pitt, dar nici intr-un caz Nelson Mondialu, daca sti sa vorbesti frumos la telefon, daca nu esti un grobian proaspat cazut din palmier, daca n-ai tarana sub unghii, chiar daca lucrezi pe santier (chestie care chiar ar bine sa fie, avand in vedere ca nu mai gasesti meseriasi de valoare in romanica), daca nu ragai damf de ceapa si usturoi, daca sti ca dusul zilnic nu este o corvoada ci este o bucurie pentru tine, daca ai pantofii curati, chiar daca te-ai dat jos din Logan si nu dintr-un X6, daca tinuta ti-e ingrijita chiar daca ai cumparat-o de la Central nu de la mai stiu eu ce firma de fitze, daca ..., daca ..., atunci nu trebuie sa-ti faci probleme.

Yren, precum si altele precum ea, fete istete (dar tot mai putine), te vor primi in iatacul lor.

Cu asta ai spus tot!

• Like 27
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...