Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

• Oras:Blaj
  • Oras:Blaj

ii faci terci topicul Yrenei

Eu am impresia ca tu ii faci terci topicul lui Yren, nu el. Tu ai inceput sa scrii prostii pe aici si sa o acuzi pe Yren, ca e fitoasa sau aroganta, lucruri total neadevarate. Sau incerci sa-i strici cumva imaginea lui Yren?

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Poti sa-mi spui te rog ce inseamna

Programarile prin PM au prioritate?

Multumesc!

Sper sa ne vedem cat de curand! ;)

După ce vei avea peste 200 de postări vei deveni galben, serious contributor, și vei avea acces la mesageria privată (PM) , prin care poți să trimiți mesaje direct unei persoane.

Pentru restul, haideți fraților, nu mai futeți topicul cu tot felul de prostii. Nu-l mai băgați în seama, poate încetează. Mersi

Link spre comentariu

După ce vei avea peste 200 de postări vei deveni galben, serious contributor, și vei avea acces la mesageria privată (PM) , prin care poți să trimiți mesaje direct unei persoane.

Pentru restul, haideți fraților, nu mai futeți topicul cu tot felul de prostii. Nu-l mai băgați în seama, poate încetează. Mersi

Mersi mult de info!

Link spre comentariu

Trist totusi ca dupa atatia km de pula n-are bani de macar inca o pereche de pantofi. De lucru ma refer, poate fi si a doua pereche cu talpa de 30 cm. Credeam ca astia albi i-a luat pt. ca-i pitica, nu sa-i poarte pina se toceste tot materialul talpii.

• Minus 2
Link spre comentariu

Hahaha, ca-mi da Yren minus inteleg.
Dar de ce imi da balena (-fuge imediat sa se planga-, ca la gradinita) justlove minus n-am inteles. Ca doar din cauza tipelor ca asta din thread nu mai trece nimeni pe la ea. (Nu ca inainte s-ar fi inghesuit lumea.) Hahaha, proasta tot mai crede ca as fi borcea, desi a revenit pe grup omul. Baleno, puteai observa asta, doar stai toata ziua la tastat, vezi ca nici la laba n-or mai veni fraierii ca dezvolti muschi la degete.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

După atâtea mizerii de comentarii inutile, să revenim la scopul forumului cu o mică recenzie,după vizita de astăzi.

Contact prin telefon, n-a răspuns,te l inchis, dormea, eu sun când cântă cocoșul. M-am plimbat puțin prin Parcul Central, m-am uitat puțin la baschetul juniorilor, am interacționat cu o domnișoară care făcea echilibristica pe o sfoară și am ascultat o muzică plăcută de la un domn cu o tobă, ceva de genul. După ce frumoasa Yren se trezește, îmi trimite mesaj, acuma sunt, programat vizita, ajuns la locație, ca de obicei pe steaguri, stâlpi, intrat pe balcon. Când observ o mica diavolita roșie, sexi rău, cu accesorii pe ea, deja am intrat instant în călduri, mă și întreabă " de ce ești fierbinte". Dușul de împrospătare, baia f curată. Bun, stat de povești la țigară, mă servește cu apă, asta doream, au ieșit aburi din mine cred. I-am înmânat mica atenție, cea veche s-a ofilit și am așteptat împreună curierul =)). Acțiunea a început cu un oral extraordinar,umed, atentă la toate zonele, DT, are o tehnică aparte, nu știu cum sa zic, iar mă încălzesc, doar când mă gândesc. La normal am început cu misionar, mângâieri, FK, parfum, am trecut la doggy, unde nu am rezistat mult, imaginea e prea tare reflectată în oglindă, sunt mai soft așa, îmi place sa o simt, când mi-a zis să accelerez puțin, nu a mai durat mult, finalizat în prezervativ. Asta e, recunosc, nu sunt de cursă lungă.

Ii place mult în Cluj, are planuri pe termen lung :D, așa că ne vom bucura de ea, cine vrea bineînțeles.

Yren te pup :*

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

După atâtea mizerii de comentarii inutile, să revenim la scopul forumului cu o mică recenzie,după vizita de astăzi.

Contact prin telefon, n-a răspuns,te l inchis, dormea, eu sun când cântă cocoșul. M-am plimbat puțin prin Parcul Central, m-am uitat puțin la baschetul juniorilor, am interacționat cu o domnișoară care făcea echilibristica pe o sfoară și am ascultat o muzică plăcută de la un domn cu o tobă, ceva de genul. După ce frumoasa Yren se trezește, îmi trimite mesaj, acuma sunt, programat vizita, ajuns la locație, ca de obicei pe steaguri, stâlpi, intrat pe balcon. Când observ o mica diavolita roșie, sexi rău, cu accesorii pe ea, deja am intrat instant în călduri, mă și întreabă " de ce ești fierbinte". Dușul de împrospătare, baia f curată. Bun, stat de povești la țigară, mă servește cu apă, asta doream, au ieșit aburi din mine cred. I-am înmânat mica atenție, cea veche s-a ofilit și am așteptat împreună curierul =)). Acțiunea a început cu un oral extraordinar,umed, atentă la toate zonele, DT, are o tehnică aparte, nu știu cum sa zic, iar mă încălzesc, doar când mă gândesc. La normal am început cu misionar, mângâieri, FK, parfum, am trecut la doggy, unde nu am rezistat mult, imaginea e prea tare reflectată în oglindă, sunt mai soft așa, îmi place sa o simt, când mi-a zis să accelerez puțin, nu a mai durat mult, finalizat în prezervativ. Asta e, recunosc, nu sunt de cursă lungă.

Ii place mult în Cluj, are planuri pe termen lung :D, așa că ne vom bucura de ea, cine vrea bineînțeles.

Yren te pup :*

alaaai ma iar ai spart bugetul pe saptamana asta :laugh2  :laugh2  :laugh2 bravooo :hihat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...