Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

• Oras:Fără locație
  • Oras:Fără locație

Așa cum am promis, prima mea recenzie va fi pentru tine Yren( nu obișnuiesc să scriu recenzii dar mă simt dator după întâlnirea avută cu Yren - deja ma făcut să notez numele de două oriðŸ‘) .

Se face o săptămână de la vizita mea, o plăcere să vizitez o blondă superbă. Era o zi agitată, cu oameni care " alergau " din stânga în dreapta in căutarea cadoului perfect de Valentine's day .

Pun mâna pe telefon și arunc un ochi peste topicul lui Yren( topic care m-a fascinat, încă de la venirea ei în Cluj, cu acea minunată recenzie a lui Stalingrad) în speranța că voi ajunge pentru prima dată la ea .

O contactez telefonic la numărul din titlul topicului și inițial nu răspunde dar la nici un minut primesc un mesaj din partea ei, in care mă întreabă din ce oraș sunt( întrebare întemeiată, având în vedere că a venit destul de recent din București) .

Răspund la mesaj, notând in cele din urmă că doresc o programare peste câteva ore bune. Ei bine îmi răspunde și ea și mă roagă să o contactez la o anumită oră. Sun la ora respectivă și stabilim întâlnirea .

După acest telefon urmează un drum lung, eu venind dintr-un alt județ .

Ajung in cele din urmă în Cluj-Napoca iar înainte de a purcede la locație bifez și o florărie din mall.

Fac un scurt drum pe jos până la locația cu pricina( nu este cazul sa notez locația, aceasta fiind foarte cunoscută), in acest timp tensiunea crește, fiindcă nu doream să întârzii .

Nimeresc scara din prima, de parcă am mai fost pe acolo și ajung și in cele din urmă la ușa domnișoarei .

Ei bine se deschide ușa iar după ea o văd și in realitate pe Yren .

Este o domnișoara tânără și foarte frumoasă( am observat că și alți au același punct de vedere).

De aici o să înceapă o altă poveste, mai scurtă probabil, având în vedere că nu am experiența necesară în a cuantifica plăcerea oferită de cineva, Yren fiind o experiență mai mult decât plăcută .

Yren mă invită în cameră( nu pot cuantifica luxul dar pot afirma că arată foarte bine camera, exceptând albul - știe Yren la ce mă refer) și mă servește cu un pahar de apă( mi-ar fi plăcut un pahar de vin alături de ea dar atunci când am de condus, evit complet alcoolul) .

Urmează un duș ca după un drum lung, baia consider că are toate cele necesare .

Revin în cameră, unde Yren mă aștepta deja, are un corp frumos (se poate vedea și din poze, acestea fiind bineînțeles reale) fiind pe placul meu .

Socializăm (poți discuta diverse cu Yren) că pe urmă ea să înceapă cu un masaj de relaxare (eu fiind destul de agitat încă de când eram în drum spre ea) .

Mă liniștește puțin după acest masaj, ca mai apoi să înceapă partea cea mai frumoasă a întâlnirii .

ÃŽn cameră răsuna o plăcută muzică ambientală, pe când Yren mă dezmierda cu săruturi, coborând ușor pe piept până la zona inghinală.

Am avut pot să afirm pentru prima dată în viață, un oral cu scuipat( oral neprotejat), ceea ce mi-a plăcut foarte mult ( ceilalți colegi ar zice bine ai venit in clubðŸ˜). Am avut privilegiul de a finaliza în guriță (CIM, mai pe scurt), această situație m-a onorat, la cat de drăguță este la față Yren .

A urmat la ceva timp și normalul protejat - asta după o a doua parte de oral( din când în când are acele priviri care te fac sa te simți bărbat), cu Yren deasupra ( se pricep ceilalți colegi mai bine la respectiva poziție) .

Mi-am intrat și eu în drepturi, la cererea ei și aici mă refer la binecunoscuta pozitie, executată lângă ușa camerei .

După un timp revenim pe pat, unde ea începe să treia parte la oral dar deși lucrurile aveau o turnură foarte bună, eu nu am reușit să termin( este culpa meaðŸ˜) .

Ii menționez că este în regulă așa (ea și-a dat toată silința să mă ajute să finalizez), în gândul meu sperând să mă ridic la așteptări data viitoare, când sper să o pot revedea).

Vizavi de note, eu nu o să dau, deși aceste note de la anumiți membrii (se știe ce fel de membri), au dus-o pe Yren in fostul top al Clujului .

Indiferent că va ajunge sau nu in acest top( pe care eu îl consider util pentru cineva care nu stă să răsfoiască topice), Yren rămâne o persoană specială din foarte multe puncte de vedere .

Legat de programul de lucru nu o să mă pronunț, fiindcă nu am întrebat, pot doar să menționez că am stat puțin mai bine de o oră ( tarifele sunt aceleași) .

Ca și concluzie, Yren este una dintre puținele femei cu care m-am simțit bine, nu doar din prisma actului sexual și mi-aș dori să pot să o mai vizitez, bineînțeles dacă ea va dori .

PS : este prima recenzie și am stat mult pe telefon ca să o scriu( nu mă ajută telefonulðŸ˜, trebuie schimbat) - așa că dacă am supărat( în special pe Yren) pe cineva cu cuvintele de mai sus - ortografie etc , a fost departe de mine o astfel de intenție

Vă salut cu respect, o duminică plăcută !

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am revenit de curând la Yren doar pentru a constata, o dată în plus, cât îmi e de... dragă, și cât de neverosimil de compatibil sunt cu ea în plan sexual. Dezghețată, dezinvoltă, rafinată și sexy - timpul petrecut lângă ea nu e altceva decât personificarea erotismului desăvârșit. Are în mod cert vocație de curtezană, deși epoca nu mai este prielnică acelor delicioase ființe ce îi ghidau cu eleganță către extaz pe bărbații cu avere.

Cu Yren e foarte dificil să nu-ți uiți postura de client...

• Like 5
  • Minus 14
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Mai baieti d.p.d.v.al meu e o tepara....a doua oara imi fac programare, si la fel ca si prima data inaite cu 1 ora primesc sms ca nu mai poate....

Cel puțin ai primit sms, am pățit și eu o dată, avea locația pe Calea Turzii și a trebuit să se mute în Bonjour mai repede decât preconiza, dar la fel m-a anunțat prin sms. Sfatul meu e să mai insiști :). Apropo azi ai avut programarea? Că au fost băieții de la cablu și să nu fi fost în acea perioadă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...