yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 O primăvara frumoasa sa aveți! 44 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 1, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 1, 2018 O primăvara frumoasa sa aveți!Hm te-ai vopsit? :snap :kiss3 Faina poza si modelul ! 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 1, 2018 Hm te-ai vopsit? :snap :kiss3 Faina poza si modelul !Nu m am vopsit.Te pup. 37 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 1, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Martie 1, 2018 O primăvara frumoasa sa aveți! O primavara cu multe bucurii, zambete si voie buna! :* 3 Link spre comentariu
mihu Reputație: 155 Postat Martie 1, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 1, 2018 Buna Yren !!! Cu ocazia zilei de 1Martie iti doresc o primavara foarte frumoasa,cu multe bucurii si satisfactii !!!!Esti o fata foarte frumoasa si de treaba .Te pup ! 1 Link spre comentariu
berceanu100 Reputație: 48 Postat Martie 2, 2018 Oras:toata tara Oras:toata tara Partajează Postat Martie 2, 2018 O primavara frumoasa Yren, ma bucur ca am reusit si eu sa prind fata asta, actiune si comportament super-extra, face cinste Clujului fata asta, n-o ratati ca nu stiti ce pierdeti. Note; 9,50 pe linie, ca 10 e mereu al profesorului :)) 3 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 Buna Yren !!! Cu ocazia zilei de 1Martie iti doresc o primavara foarte frumoasa,cu multe bucurii si satisfactii !!!!Esti o fata foarte frumoasa si de treaba .Te pup !Îți multumesc mult și ma bucur ca ne am cunoscut. 37 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 Indisponibila in perioada 04.03-07.03!❤ 34 Link spre comentariu
xxxshark Reputație: 1583 Postat Martie 2, 2018 Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Partajează Postat Martie 2, 2018 O primăvara frumoasa sa aveți!â¤ðŸ˜™ðŸ˜™ðŸ˜™ 2 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Disponibilă pentru programari.❤ 36 Link spre comentariu
barcelona1983 Reputație: -4 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Buna yrene.in bucuresti???cand mai revii???sa stim sa ne facem programari😉 Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Martie 5, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2018 Tot zice de câteva săptămâni ca revine dar se pare ca ii place Ardealul Link spre comentariu
damascus85 Reputație: 173 Postat Martie 5, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 5, 2018 Stiu ca suna banal, dar imi poate explica cineva cum se trimite PM-ul ? Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Momentan sunt indisponibilă.Revin începând de joi. 38 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 5, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Martie 5, 2018 Stiu ca suna banal, dar imi poate explica cineva cum se trimite PM-ul ? Ca sa poti trimite PM trebuie sa devii membru colorat. Si ai 2 variante:- sa iti achizitionezi un abonament;- sa postezi pe zecile de topicuri de fazan pana ajungi la 200 de postari, cand devii "galben", avand astfel acces la PM. Scuze Yren de offtopic. 1 Link spre comentariu
barcelona1983 Reputație: -4 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 Esti indisponibila total....sau doar pt bucuresti????zi mi cam cand te ai hotara sa vii in bucuresti.. mc😉 1 Link spre comentariu
yren23 Reputație: 30967 Postat Martie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Telefon: [email protected] Oras:🤫 Autor Partajează Postat Martie 5, 2018 Esti indisponibila total....sau doar pt bucuresti????zi mi cam cand te ai hotara sa vii in bucuresti.. mcIn București voi activa doar cu circuit închis. 38 Link spre comentariu
anony_eu Reputație: 29 Postat Martie 5, 2018 Partajează Postat Martie 5, 2018 In București voi activa doar cu circuit închis.Prin Sibiu mai treci, cand? Link spre comentariu
assaddicted60 Reputație: 20 Postat Martie 6, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 6, 2018 Yren e chiar o revelatie pentru clujeni, se misca bine de tot in pat, arata si bine si stie face treaba buna, stie sa faca un barbat sa se simta in al noualea cer. Am stat o ora si parca nu ma mai saturam. E o fata care trebuie vizitata des. Multumesc pentru intalnire. 2 Link spre comentariu
best_star Reputație: 360 Postat Martie 8, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Partajează Postat Martie 8, 2018 LA MULTI ANI :) 1 Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Martie 8, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Martie 8, 2018 La mulți ani! 💋 2 Link spre comentariu
alexx77 Reputație: 246 Postat Martie 8, 2018 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Martie 8, 2018 Da...e o fata care merita...!Am trecut si eu pe la ea sa-i dau "Buna seara" daca tot era in vizita pe la Cj..:)Nu ne-am vazut de ce va vreme si chiar doream sa vad ce mai face "dracusorul asta mic"Am nimerit la sfarsit de program,am facut o programare prin SMS,raspuns prompt din partea domnisoarei,totul se potrivea perfect pentru un sfarsit de zi mai stresanta ca de obicei.A fost ceea ce lipsea efectiv pentru a incheia seara cu zambetul pe buze.....un pahar de vin bun baut intr-o companie foarte placuta.Serviciile au fost pe masura asteptarilor(mai bune ca in vizita precedenta),poate ca un pic de wildness in "camera secretelor"era cireasa de pe tort ,dar oricum,....se apropie de nota maxima!De stat am stat mult....mai mult decat preconizam,dar csf?n-ai csf...timpul trece repede intr-o companie foarte placuta..:) Peace! 5 Link spre comentariu
Vizitator darkpink Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Care știți dacă mai este în Cluj? Tot încerc să o contactez(sms, telefon, whatsapp) dar nu primesc nici un răspuns. Pe ceva blacklist nu cred că am ajuns că am încercat de pe alt număr și nici acolo n-am primit răspuns. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Care știți dacă mai este în Cluj? Tot încerc să o contactez(sms, telefon, whatsapp) dar nu primesc nici un răspuns. Pe ceva blacklist nu cred că am ajuns că am încercat de pe alt număr și nici acolo n-am primit răspuns.E la Timișoara, o perioadă Link spre comentariu
Vizitator darkpink Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 E la Timișoara, o perioadăMerci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum