Sari la conținut

YREN NCALL/OUTCALL 0731463972

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Salutare ! Am vizitat-o azi pentru a doua oara pe Yren. Programat telefonic din prima incercare si ajuns la locatia care este noua , tot in zona hotel Italia. Pe Yren nu o mai descriu, o stiti deja...un pic cam iritata azi...dah na...se mai intampla.

Actiune :

Vorbim despre una alta la o tigara pe balconul ei dupa care igienizare rapida. Iesit din baie ma asez pe pat unde apare si "felina"...apropo ...as lua-o acasa. Inceput cu oral nep, outele bagate si ele in seama de limba dibace...si continua cu oralul bine executat, cu cateva deep-uri timp in care imi arunca privirile alea perverse. Dupa pret de cateva minute pune capisonul si incepem cu clasicul misionar...voiam sa "controlez" putin situatia desi eram in lumea "viselor". Continuam asa cateva minute...gemete din partea ei...marketing probabil...dup care o iau pe la spate culcati pe pat fiind si constat cu bucurie ca incepe sa se masturbeze in timp ce o penetram...excitant de-a dreptul. Ii soptesc ca mai vreau oral asa ca mai stam putin in pozitie dupa care se ridica, scoate capisonul si incepe din nou oralul demential...nu mai rezist si vine orgasmul intens mult asteptat.

Note :

ON- 9 ( daca era mai mult deep nu ma suparam)

NP - 9,5 ( se implica...gemete...e deschisa la orice pozitie fara probleme)

GFE - 9

E o fata faina...recomand. Te pup "fata"

• Like 4
Link spre comentariu

Salutare ! Am vizitat-o azi pentru a doua oara pe Yren. Programat telefonic din prima incercare si ajuns la locatia care este noua , tot in zona hotel Italia. Pe Yren nu o mai descriu, o stiti deja...un pic cam iritata azi...dah na...se mai intampla.

Actiune :

Vorbim despre una alta la o tigara pe balconul ei dupa care igienizare rapida. Iesit din baie ma asez pe pat unde apare si "felina"...apropo ...as lua-o acasa. Inceput cu oral nep, outele bagate si ele in seama de limba dibace...si continua cu oralul bine executat, cu cateva deep-uri timp in care imi arunca privirile alea perverse. Dupa pret de cateva minute pune capisonul si incepem cu clasicul misionar...voiam sa "controlez" putin situatia desi eram in lumea "viselor". Continuam asa cateva minute...gemete din partea ei...marketing probabil...dup care o iau pe la spate culcati pe pat fiind si constat cu bucurie ca incepe sa se masturbeze in timp ce o penetram...excitant de-a dreptul. Ii soptesc ca mai vreau oral asa ca mai stam putin in pozitie dupa care se ridica, scoate capisonul si incepe din nou oralul demential...nu mai rezist si vine orgasmul intens mult asteptat.

Note :

ON- 9 ( daca era mai mult deep nu ma suparam)

NP - 9,5 ( se implica...gemete...e deschisa la orice pozitie fara probleme)

GFE - 9

E o fata faina...recomand. Te pup "fata"

Multumesc.Te pup și eu.
  • Like 29
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Ai gresit orasul

Nu l-a greșit. Se află în orașul potrivit.

Tu ai greșit topicul, cu siguranță.

Florine, bretelut(z)a trebuie iertat, el inca e la gradinit(z)a ... si poarta bretele sa-i tina pantalonii lipiti de cur ... ca altfel se caca pe el.

P.S.: bretelut(z)a, grija mare, seara nu te joci cu focu' ca faci pipi in pat ... si la varsta ta nu mai ai pampers.

Link spre comentariu
  • Oras://

Florine, bretelut(z)a trebuie iertat, el inca e la gradinit(z)a ... si poarta bretele sa-i tina pantalonii lipiti de cur ... ca altfel se caca pe el.

P.S.: bretelut(z)a, grija mare, seara nu te joci cu focu' ca faci pipi in pat ... si la varsta ta nu mai ai pampers.

Ragalie, te dai zmeu ca fraieru

Cand vezi o pizda zici ca ai castigat la loto

• Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:romania

Fraiere, cand o prind in Buc iar o fut pe Yren

Fraiera este mă-ta care te-a fătat. Iar cand este vorba de futut....cred ca te doare mana de la atata labă. =)) Labagiu prost si trist ce esti. Dispari de aici jegule.
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Yren, astia-s clienti de-ai tai ?

am pretentii de la tine ca-i triezi un pic

Bretelut(z)a vezi ca bretelele le-ai strans prea tare, asa incat pantalonasii iti preseaza prea tare coaiele, drept urmare vorbesti ... tot timpul tampenii.

Link spre comentariu

Bretelut(z)a vezi ca bretelele le-ai strans prea tare, asa incat pantalonasii iti preseaza prea tare coaiele, drept urmare vorbesti ... tot timpul tampenii.

esti un nimeni, n-ai tupeu sa-i zici nici pâs Yrenei

• Minus 13
Link spre comentariu

Yren, astia-s clienti de-ai tai ?

am pretentii de la tine ca-i triezi un pic

Imi bag pula in gura ta avortonule.Tu ai pretentii? Futu-ti tot neamul de handicapati. Dispari de aici si du-te acasa ca te asteapta maica-ta cracanata. =))
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...