plmea99 Reputație: 0 Postat August 15, 2014 Oras:Baicoi Oras:Baicoi Partajează Postat August 15, 2014 Mai stie cineva ceva despre Tisha? Telefonul e mereu inchis.. Link spre comentariu
en3rgy Reputație: 202 Postat August 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 17, 2014 Am fost eu aproximativ acum 2 saptamani la colega ei luciana si ori nu a vrut sa imi zica ori chiar nu stie nici ea nimic. Cica nu a mai dat nici un semn de viata 2 Link spre comentariu
capatana69 Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Imi spune i mie cineva programul tishei???? Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2016 L-V 9-20 Sambata si duminica inchis Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2016 Daca mai lucreaza, care este actualul numar de telefon? Link spre comentariu
en3rgy Reputație: 202 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sa fie oare vorba de vechea tisha ???? Intr-una dintre poze recunosc locatia de la in salon de masa de la cutitul de argint in care mai actioneaza si Luciana Tisha am revenit.Bruneta miniona joviala cu personalitate stil si feminitate,permisiva si foarte atenta cu partenerul meu.prin prestatile mele vreau sa cunosti placere si extaz diferit de banalul si mecanic acel oral si normal.Las ca intuitia ta sa te aduca la locatia mea din zona tineretului.Poze reale 100 /100 nr tele 0729861166 1 Link spre comentariu
black Reputație: 752 Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Anunt Publi24: Tisha, am revenit. Descriere: Poze reale Bruneta stilata cu bun simt ,atenta cu partenerul ,permisiva si non comformista,ofer serviici de calitate domnilor stilati .va astept in locatie de lux ,discretie.pentru mai multe detali la telefon. Detalii: am sunat, mi-a raspuns o vocea misto, politicoasa. Servicii: oral, normal 150 fin -200 ron/ora Locatie: Tineretului - C. Serban Voda- Sincai Cred ca o sa ii fac o vizita Nr de tel: 0729.861.166 Poze recente: 2 Link spre comentariu
tisha Reputație: 17 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Va rog frumos cum reusesc ai cu cine sa comunic cine se ocupa de aces site vreau sa nu mai exziste acele poze tisha eu nu lucrez de mai mult de 8ani va rog mult care ma puteti qjuta sa se steqrga acele poze eu nu lucrez cineva se folosete de ele va rog mult deja imi fac multe probleme aceste poze care nu inteleg dc sunt incavalabile daca eu nu prestez servicii Link spre comentariu
tisha Reputație: 17 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Va tog eu mult ceii de care ocupa de aces site va rog anulati acest cont stergeti aceste poze tisha eu nu prestez dc sunt valabile cine se foloseste de ele va rog dac inchideti va dau in judecata Link spre comentariu
tisha Reputație: 17 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2018 va rog mult ajutatima sa se stearga aces cont acrste poze se folosesc de ele eu nu mai prestez de ani de zile Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 368 Postat Aprilie 19, 2018 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Frumoasa fataðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 19, 2018 pe cine dai in judecata? Link spre comentariu
mamulos Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2018 E retardata duduia,o stiu. Ba se fute ba se lasa. Cand moare de foame baga pula in ea. Se fute bine o suge bine dar e pe toane. Eu am futut.o anul trecut pe la cutitul de argint. Cautati.o pe fb Miry miry dragomir Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2018 Partajează Postat Mai 3, 2018 E retardata duduia,o stiu. Ba se fute ba se lasa. Cand moare de foame baga pula in ea. Se fute bine o suge bine dar e pe toane. Eu am futut.o anul trecut pe la cutitul de argint. Cautati.o pe fbMiry miry dragomirDacă chiar e cea de pe facebook, nu mi se pare deloc atractivă. Link spre comentariu
inscriere Reputație: 28 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 va rog mult ajutatima sa se stearga aces cont acrste poze se folosesc de ele eu nu mai prestez de ani de zile N-ai câţiva euro să-ţi faci cont şi să ţi-l ştergi singură? Link spre comentariu
kingx Reputație: 360 Postat Mai 6, 2018 Oras:_ Oras:_ Partajează Postat Mai 6, 2018 N-ai câţiva euro să-ţi faci cont şi să ţi-l ştergi singură? Pai daca s-a retras, de unde bani? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum