Sari la conținut

NOUA IN ORASUL VOSTRU!!!

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

cat ma costa 2 finalizari ? dar as vrea sa stam mai mult timp impreuna de exemplu 2 ore.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Sa mai tin si grija cartelei sa nu o gaseasca nevastamea. Website stupid sa nu poti trimite pm

colegu, te bagi la fazan. strangi 200 (parca) de postari si o sa ai acces la PM.

sau la discutii generale, e un topic "postati aici pentru colorare rapida".

spor!

p.s. asta ca sa ai TU acces la PM. mai trebuie sa aiba si persoana careia vrei sa ii trimiti :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca tot e in website de publicitate de ce nu e cu Fazan inclus? Sau sa inteleg ca e multa vreajeala pe aici.........

Uite,Mie mi-e greu sa-mi păstrez cumpătul ca Tiparu dar fac eforturi si nu te intreb decat atat:

-Ba , tu nu-ti dai seama cat esti de penibil???

Ps:fac eforturi in continuare si ma abtin sa continui!

• Like 4
  • Minus 6
Postat

cat ma costa 2 finalizari ? dar as vrea sa stam mai mult timp impreuna de exemplu 2 ore.

Postat

2 ore 500 de lei

Deci 2 finalizari 500 lei... multumesc e prea mult pentru bugetul meu.

Postat

Pai ai zis ca vrei 2 ore, in mod normal 2 fin se fac intro ora si costa 250

Am scris mai sus 2 finalizari dar as dori sa stau 2 ore 1 ora stam de vorba de exemplu.. cat ma costa ?

Vizitator
Postat

500 lei ...nu am niciun interes sa stau de vb

..timpul costa bani my dear :)))

Haaaaa😂😂😂

Good answer!!!

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Am scris mai sus 2 finalizari dar as dori sa stau 2 ore 1 ora stam de vorba de exemplu.. cat ma costa ?

Dacă vrei stau eu de vorba cu tine o ora, îmi dai mie 250, și după te duci si futi o ora, ce zici? :D

• Like 1

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

500 lei ...nu am niciun interes sa stau de vb

..timpul costa bani my dear :)))

Erai mai ieftina cand erai mai mica si ne-am intalnit acum cativa ani in Italia 😗

Vizitator
Postat

Erai mai ieftina cand erai mai mica si ne-am intalnit acum cativa ani in Italia 😗

Acum se pare ca o dai in altceva...

Ai comis-o ....las o asa!!

• Like 2
  • Minus 6
Postat

😂😂😂nu am muncit in italica...poate ma "scufunzi" :)))

Cu acordul dau ca sa nu zici ca sunt nesimtit pot posta cateva poze cu tine din Padova ?

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Bai ia ca eu deja imi pierd rabdarea si nervii inutil...pune ma poze cu mine daca esti asa smecher si ai ;)))

ATENTIE : un client mai vechi de-al meu mi-a spus ca sa am mare griija cu ion ,ca el are poze cu mine si ca este un mare interlop ion mana dreapta a lui sile camataru si ca imi va cere taxa de protectie...pai intrebarea mea e...oare cat sa fii de prost sa incepi sa ameninti pe cineva care nu cunosti nu ai nicio trb si sa mai vrei si taxa de protectie...ca esti tu cine ?pielea pl-ii :)))

Apropo..in cel mai rau caz vor aparea cam 2 poze cu mine care le-am avut la profil la whats ap...si am facut prostia sa dau nr de tel clientului care pretinde ca este prieten cu interlopul ion :))))

CU ALTE CUVINTE,POVESTEA CU JASMINE SE CAM REPETA....MIE IMI MIROSE A PESTE CARE ARE FEMEI LA TRB PE AICI..SE DA DREPT CLIENT FIDEL,ITI FACE ROST DE POZE CU FATA INTR-UN FEL SAU ALTUL IAR APOI NE AMENINTA SAU VOR SA NE SCOATA DE PE PIATA !!!!!!

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...