Sari la conținut

NOUA IN ORASUL VOSTRU!!!

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

Am reusit sa ajung si eu aseara la Sonya...Fata arata foarte tare,o prezenta placuta,cu care ai ce sa vorbesti.Referitor la actiune,nu prea sunt un expert in a spune povesti nemuritoare cu feti frumosi si Ilene Cosanzene....tot ce pot spune este ca m-am simtit foarte bine si cu siguranta o sa revin.Multumesc frumos pt tot,a fost mai bine decat speram.Te pup!

Postat

Buna dragii mei !va astept si azi pana la orele 00:00 💋💋💋👅👅👅â¤ðŸ­ðŸ¬ðŸ¬ðŸŒƒðŸŒƒðŸŒƒðŸŒƒ

Daca nu raspund la apel va rog lasati sms📱📱📱✉✉✉ si va raspund cat de repede pot !pupicei dulci ðŸ“ðŸ“ðŸ“

Ps : va las o poza cu sanii meei ca multi imi spuneti ca le duceti dorul

post-234454-0-74884300-1495113302_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vreau si eu nr. de tel !

Pagini aurii!!

• Oras:Timisoara
Postat

O alta bila neagra.

Am sunat ieri in jurul pranzului pentru o programare la 22.30. Am ajuns, telefonul inchis. Am insistat, si am primit un mesaj ca mai e ocupata 30 min. Am propus o reprogramare in dimineata asta, a confirmat-o. Cand am ajuns la ora stabilita, telefonul inchis.

Seriozitate 0.

Postat

Am gresit si imi asum !mii de scuze si aici...am adormit mai tarziu si am tot amanat alarma ccand ssa ma trezesc !imi cer scuze

Postat

Iti dau un sfat prietenesc, nu mai face programari daca nu le respecti. Mergi pe primul venit primul servit

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Iti dau un sfat prietenesc, nu mai face programari daca nu le respecti. Mergi pe primul venit primul servit

Auzi tovarase.... tie nu ti s-a intamplat sa vorbesti cu o domnisoara la telefon si cand ajungi la locatie sa nu mai raspunda ( ca ea e in p...a sau se fute.. sau are telefonul inchis sau nu mai lucreaza  ... shopping , iesit in oras.. etc..) ... Cel mai bine  sunat stabilit..intrebi inainte ce si cum ...si  confirmat.. ..daca ti convine ..de  preferat ar fi ca majoritatea sa foloseasca poze reale da mai greu si cu asta..

P.S. Programari poti si face dupa ce .. observi care te viziteaza mai des si iti faci un cerc..restrans de 10-20 persoane ... daca tii bineinteles sa fii ceva  mai selecta decat restul concurentei ( cam slaba.ce-i drept ) ...

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

Am gresit si imi asum !mii de scuze si aici...am adormit mai tarziu si am tot amanat alarma ccand ssa ma trezesc !imi cer scuze

Cam multe scuze.Asta arata cat de serioasa esti.Nu mai merge pe principiul "primul sosit primul servit" si respecta programarile.
Postat

Daca asta ai inteles tu ca merg pe primul venit primul servit e clar :))) in fine...nu mai ma chinui sa mai scriu ca scriu degeaba.....

Postat

Nu merita efortul de a mai comenta ceva. Succes in continuare !

Postat

Buna!!va astept si azi pana la orele 00:00 😗😗😗💋💋👅👅👅👅

post-234454-0-08057300-1495272673_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Dolj
  • Oras:Dolj
Postat

Buna!!va astept si azi pana la orele 00:00 😗😗😗💋💋👅👅👅👅

Ce funduleț obraznic .....
Postat

Hey,

Nu pot decat s-adaug ca Sonya este o fata interesanta cu o privire perversa.per toral o notez 8,5 spre 9 ,avand de lucru pe partea de progrmari.

Postat

Buna dragii mei..va astept pana la orele 00:00 ...😘😘😘â¤â¤ðŸ¬ðŸ¬ðŸ¬ðŸ­ðŸ­ðŸ­ðŸ‰ðŸ‰

post-234454-0-92864500-1495460602_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Buna dragilor :)...astazi nu mai lucrez ,deoarece ma simt foarte foarte foarte rau...m-a luat o raceala groaznica

Vizitator paladinum
Postat

Buna Sonya69. Cat mai stai pela noi?

Vizitator paladinum
Postat

Imi pare foart rau pt tine. Iti trimit un pwpic....poate iti trece mai repede.

Postat

Prea buna pentru Craiova,foarte draguta,miniona,foarte bine proportionata.foarte deschisa si vorbareata.(si nu nu ai burtica asa cum imi ziceai😬)10 pt tot,foarte curata locatia.sper sa mai am timp sa iti fac o vizita.Daca nu te astept la Londra pentru un weekend😀😀😀😀

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...