vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 17, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 17, 2012 ANA Maria, sexy, indrazneata, manierata si o imaginatie bogata este tot ce iti doresti, te astept sa vii in dormitorul meu, unde ne vom putea simti bine reciproc, sex oral adanc, normal, sex intre sani, 69, poze reale, 17 Oct 17:44 0730.467.850 Bucuresti Pret: 200L ora http://www.anuntul.r...ti_5606855.html Fresh meat la Vogue ............
papuasul Reputație: -472 Postat Octombrie 19, 2012 Postat Octombrie 19, 2012 Program 11.00 - 20.00, oral zice ca accepta si np (in functie de igiena), fara FK si CIM.Parca a zis 20 sau 21 de ani (am sunat la inceput saptamanii si nefiind in aria mea de interes (fara FK si CIM) nu m-am concentrat pe toate detaliile).Avand in vedere ca anuntul a aparut in AT inca de saptamana trecuta chiar ma mir ca nu are inca recenzie.Spor!
x_worker Reputație: 178 Postat Octombrie 19, 2012 Oras:Kabul Oras:Kabul Postat Octombrie 19, 2012 Dragi confrati, din nou ma grabesc sa fiu si eu primul... la o noua descoperire si daca cineva nu posteaza cand scriu eu recenzia... chiar voi fi... yes! ) Am vazut din poze ca este vorba de deja celebra locatie de langa Vogue, Alba Iulia si fiind prin zona am zis sa fiu eu primul care testeaza caprioara.Sunat, voce placuta, stabilit rapid, in 10 minute deja bateam la usa.Ca peste tot, fata ma primeste dupa usa, ceea ce vad imi place ochiului si nu numai, asa ca accept fara dubiu sa raman la joaca. Caprioara, sa mentionam ca are poze reale ca toate fetele ce s-au perindat pe acolo (de apreciat aspectul), arata bine... estimez cca 1,65 inaltime fara tocuri, cca 50 de kg, bine proportionata, sani frumosi (medii), fund ca in poze... adica super cool. Una peste alta, mie mi-a placut... nu e fotomodel, insa stiti ca eu chiar sunt pretentios si de multe ori n-am ramas. Ca sa termin cu partea fizica, par cret, lungut, ochi caprui (sau negri), simpatica si super sexy. Nu e abureala cu pozele. Primeste un 9,5 la fizic si un 8,5 la fata. Note bune zic eu... Am inceput cu predat cascavalul, fara sa mi-l ceara, insa asa fac de regula la prima vizita. Mers la dus, eram familiarizat cu locatia. Inceput cu un oral ne, nu prea mare angajament, insa dupa cateva mici indicatii, s-a conformat, a renuntat la manuta... toate bune. Cand am simtit ca sunt gata de actiune, am trecut la pozitia caprioarei. Priveliste frumoasa, ca primavara cand mergi prin paduri la vanatoare. ) Funduletul da excelent si in aceasta pozitie sau animal... ce-o fi dansa.Finalizat, dusat eu, dusat ea, trecut la putin masaj (la rugamintea mea). Masajul bun, fata avand ceva cursuri la activ. Se misca sexy pe tine. Desi nu ma asteptam am fost din nou gata de actiune, insa un oral bunicel m-a epuizat rapid. Nu, n-a fost CIM... s-a intamplat pe neasteptate cand vroiam sa punem prezervativul. Eu stiam, pentru ea era pe neasteptate, pentru ca tot vroia sa puna prezervativul. Sorry dear! In fine, plecat multumit, nu inainte de a o vedea pe colega ei Irina, de care unii confrati au profitat deja. O s-o vizitez si eu cu prima ocazie, arata bine caprioara. Ca note, scurt:Locatie: 9,5Corp: 9,5Look: 8,5GFE: 9 (eu nu prea caut GFE)FK si CIM n-am incercat... era cat pe ce un CIM dar n-a fost sa fieOral: 8, aici se poate mai bineNormal: 9 ... mi-a placut, poate e de mai mult dar cum n-am rezistat eu prea mult... vedeti voi. Eu zic ca e o caprioara de recomandat tuturor confratilor, peste media din piata. Sorry, uitasem, halatul 200 ron/ 2 fin 6
alph Reputație: 16 Postat Octombrie 29, 2012 Postat Octombrie 29, 2012 Salutare! Am fost in vizita la Ana Maria saptamana trecuta. Dupa ce am vazut pozele nu m-am abtinut, am pus mana pe telefon si am facut o programare. Odata ajuns la ea (locatie: Alba Iulia, langa Vogue) am stat putin de vb, am predat banutii(200 RON pentru o ora), am facut un dus si am trecut la actiune:La oral a fost ok, umed, a incercat sa il faca fara ajutorul mainilor din cand in cand, la normal am incercat cateva pozitii(ea deasupra, caprita, pe marginea patului), are o oglinda in camera numai buna de folosit in timpul actiunii , sanii medii, fermi, mi-a facut placere sa ma joc cu ei, funduletul la fel numa bun de strans in maini. Ce mi-a placut mult la ea a fost faptul ca este foarte lipicoasa, se freaca de tine, te saruta pe gat, incearca sa te faca sa te simti cat mai bine in compania ei. Note: Locatie: 10Oral: 9Normal: 9Corp: 9.5Fata: 9GFE: 9 Program: L-V 11:00 - 20:00 Concluzie: O recomand, eu am sa revin. 3
mike65 Reputație: 9 Postat Noiembrie 1, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2012 Salutare, Vazand ca este vorba despre celebra locatie de la salonul Vogue,unde am vazut ca sunt pozele reale la celelalte colege ale ei, zic sa o incerc si pe caprioara aceasta.Tot am vrut sa o vizitez de o saptamana, dar nu prea mi-a permis programul serviciului si am decis sa o sun in weekend. Nu mi-a rapuns, desi am sunat-o si sambata si duminica, probabil nu lucreaza in weekend. Bun.O sun luni , nimic nu imi raspunde nimeni. Zic hai ca e luni si poate nu are chef.Hai sa incerc marti. Zis si facut. Am sunat-o marti in jurul pranzului si ce credeti imi raspunde o voce calda, frumoasa, zic hai sa ma programez la ea, imi spune ca momentan asteapta pe cineva, dar sa o sun dupa aceea.O sun iar, imi spune ca s-a ocupat iar, bun si cu mine cum ramane?mi ai spus sa te sun, ii zic bine hai te sun intr-o ora de acum incolo.In sfarsit imi spune ca e libera si ca pot veni. Imi da adresa. Ajung in 20 de minute, o sun sa ii spun ca sunt la rond si ca parchez masina, dupa care o sun de la Vogue.Cand am sunat-o de la Vogue, nu mi-a mai raspuns desi am sunat-o insistent de vreo 5-6 ori.I-am dat mesaje, dar nimic.Nu a vrut sa mai imi raspunda desi credeti-ma am stat aproape jumatate de ora sa o astept, dar in zadar.Nu stiu ce s-a intamplat, dar eu o consider o teapa. 2
glob Reputație: 45 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Salutare!Avand ceva timp as vrea sa fac o recenzie si pentru aceasta domnisoara pe care am vizitat-o acum cateva saptamani. Am fost surprins sa vad pe AT un anunt cu Ana Maria cu pretul de 150 lei ora si am zis sa sun. Mi-a raspuns imediat si mi-a confirmat pretul pentru oral si normal, fara finalizare orala si fara FK. Am stabilit o intalnire in aproximativ o ora la binecunoscuta locatie din rond de la Alba Iulia. Am intarziat cel putin o jumatate de ora, dar fata m-a asteptat si a fost foarte draguta cu mine cand am ajuns spunandu-mi ca nu e nicio problema. M-a asteptat in chilotei si sutien. Ana Maria e o fata foarte draguta si la fata si are un corp foarte frumos cu sani mari. Dupa un dus al meu a inceput cu sarutari pe gat si pe piept dupa care un oral placut care m-a facut sa finalizez foarte repede. Nu accepta CIM. Dupa un dus am inceput nr. 2 la fel cu sarutari din partea ei la inceput dar de data asta cu o implicare si din partea mea. I-am incercat pasarica care era foarte curata si cu un gust placut. Am trecut apoi si la un 69 foarte placut cum de altfel am si finalizat din nou.Note:Fata: 9Corp: 9Oral: 9Locatie: 9Halatul: 150 leiPentru mine sigur e de revenit mai ales pentru sex normal. 2
giorge69 Reputație: 769 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Confirm pretul, am fost si eu acum doua saptamani la acest pret de 150 ora, nu am stat decat o finalizare prelungita si pot spune urmatoarele: Fata e cea din poze, am vazut-o si pe strada dupa aceea( a trecut prin fata mea la trecerea de pietoni), pe la Alba Iulia.Ce pot sa spun arata ok, fara sa fie deosebita poate doar sanii sunt deosebiti, maricei frumosi.Raportul calitate pret ok, dar eu veneam dupa un futai la alta dmnisara asa ca probabil ca sunt subiectiv.Efectiv nu am vrut sa o ratez la 150 lei ora si as merge si la alte domnisoare din aceasta locatie sau Vitan notariat sau Bloom Bank daca ar avea si pret pt o finalizare la 150 lei. Deci ce s-a mai scris pe aici e valabil, doar ca notele mele sunt ceva mai jos.Desi deschisa la vorba ca e olteanca fata, se simte o anumita raceala, efectiv pune distanta intre tine si ea.Nu FK, iar GFE in jur de 7 as zice.Pentru nrmal dau tot un 7, nu am putut sa i-o trag in picioare pe la spate, nu stiu cum statea, dar nu am putut. La 150 lei merge odata.Mi-a displacut ca nu era machiata.......cam atat. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum