Sari la conținut

0762038619 antonia vogue

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

ce vrajeala aruncata ? ca nu inteleg ce vrei sa zici ? Am zis ca va reveni, tu ce ai inteles ,sau ce nu e clar "desteptule" ?!?

"va reveni" înseamnă că în mod cert, în perioada imediat următoare, va relua activitatea. Ceea ce e fals. Ți-am dat mai sus un citat al Antoniei. Înțelegi intelijentule care-i vrăjeala aruncată ? Știi tu foarte bine dar te faci că nu pricepi. Auzi mă, belivacă, s-a găsit hoțul cu prostul ? Mincinos ai fost, mincinos rămâi.

Postat

peste tot ai numai chef de taraboi cerrone

Ia arată tu unde am început eu tărăboiul. Dacă nu arăți, înseamnă că ești mincinos. Iar pe mincinoși îi sparg la bot.

Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

"momentan nu mai lucrez și nu știu dacă mă voi întoarce curând"

Oare cui aparține zicerea asta ?

@ basescu 2015, @pidsadera : cât de cretini puteți fi ! Habar n-aveți și vă băgați ca musca la căcat. Ți-ai dreak de nenorociți care sunteți ! Nu faceți decât să dezinformați membrii forumului. La beci cu voi !

ce pula mea asta mare vrei bosorog comunist ?!??!? iar te bagi aiurea in seama si vrei sa mi-o sugi ? :x

• Like 2
  • Oras:California Sacramento
Postat

"va reveni" înseamnă că în mod cert, în perioada imediat următoare, va relua activitatea. Ceea ce e fals. Ți-am dat mai sus un citat al Antoniei. Înțelegi intelijentule care-i vrăjeala aruncată ? Știi tu foarte bine dar te faci că nu pricepi. Auzi mă, belivacă, s-a găsit hoțul cu prostul ? Mincinos ai fost, mincinos rămâi.

Va reveni inseamna ca se va intoarce la job. Unde este in definitia verbului a reveni perioada imediat urmatoare ? unde este temporizarea? Am zis eu in mod explicit, ca va reveni in cateva zile, saptamani, luni, ani ? Ba nene, esti certat cu limba romana si cu intelesul cuvintelor, cauta-ti de treaba in alta parte.

Te scremi de mai bine de cateva luni sa ma denigrezi fie de pe clona tuicarul, fie de pe contul asta de balamuc, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi ca ai reusit deja sa te faci de cacao la gura.

https://dexonline.ro/definitie/reveni

post-123273-0-11340900-1552647127_thumb.jpg

• Like 20
Postat

ce pula mea asta mare vrei bosorog comunist ?!??!? iar te bagi aiurea in seama si vrei sa mi-o sugi ? :X

Marș în p.m. de cașalot !

Postat

Va reveni inseamna ca se va intoarce la job. Unde este in definitia verbului a reveni perioada imediat urmatoare ? unde este temporizarea? Am zis eu in mod explicit, ca va reveni in cateva zile, saptamani, luni, ani ? Ba nene, esti certat cu limba romana si cu intelesul cuvintelor, cauta-ti de treaba in alta parte.

Te scremi de mai bine de cateva luni sa ma denigrezi fie de pe clona tuicarul, fie de pe contul asta de balamuc, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi ca ai reusit deja sa te faci de cacao la gura.

https://dexonline.ro/definitie/reveni

attachicon.gif a reeveni.jpg

Ești de-o prostie incredibilă. Definițiile din DEX demonstrează exact ce-am spus eu.Ești groaznic, groaznic de prost. Auzi la tâmpitul ăsta: temporizarea . Bă boule, tu habar n-ai ce-nseamnă. Și dacă vrei cu cacao, n-ai decât să-mi mie iei căcatul la polizor.

Prostul pulii care ești !

• Minus 1
Postat

Singurul care face spam si vorbeste in dodii esti tu cerrone. In loc sa lasi topicul curat te certi cu toata lumea, nu ai deloc dreptate, esti pe langa subiect si cred ca esti si analfabet de moment ce nu intelegi cuvintele si sensul lor.

Nu e singurul topic unde faci asta, iar amenintarile tale sunt tipice indivizilor irationali, care vorbesc mult si prost, fara sa zica ceva concret.

Eu nu iti demonstrez nimic, mergi la in control ca ti-a murit si ultimul neuron. Dupa tine orice om trebuie sa demonstreze ca nu e hot sau mincinos, cand defapt e invers, gandire tipica comunistilor. Acum inteleg de ce zice lumea despre tine ca esti un securist coclit.

• Like 2
Postat

Ești de-o prostie incredibilă. Definițiile din DEX demonstrează exact ce-am spus eu.Ești groaznic, groaznic de prost. Auzi la tâmpitul ăsta: temporizarea . Bă boule, tu habar n-ai ce-nseamnă. Și dacă vrei cu cacao, n-ai decât să-mi mie iei căcatul la polizor.

Prostul pulii care ești !

M-am lamurit cu matale, nu ai nici o logica in ceea ce spui, de asta alegi sa injuri ca un birjar. Eu imi asum afirmatiile, tu nu. Hai pa ca esti cretin
  • Like 16
Postat

cel mai prost a iesit moldoveanu =)))

baaa sclavule tot forumu stie ca esti vai mortii tei

mars si fute si fa recenzii semi false ca noi restul te consideram un zeu al nimfomane.com =))))) SLASH FORUM ahhhhhhhhhhhahahhahahaha

Vizitator basescu 2015
Postat

Marș în p.m. de cașalot !

ce pula mea asta mare vorbesti acolo dementul ? 

Vizitator thestupidking
Postat

cel mai prost a iesit moldoveanu =)))

baaa sclavule tot forumu stie ca esti vai mortii tei

mars si fute si fa recenzii semi false ca noi restul te consideram un zeu al nimfomane.com =))))) SLASH FORUM ahhhhhhhhhhhahahhahahaha

te-am vazut de curand prin centrul vechi cu o gloaba grasa, esti de tot respectul, haha

ai de :) mea

Vizitator basescu 2015
Postat

hahaha, e vai mortii lui, este ? 60 kg maxim cu haine ude pe el :)))))

Vizitator basescu 2015
Postat

te drak de sarac care nu ai iesit din brailita :laugh2

Postat

M-am lamurit cu matale, nu ai nici o logica in ceea ce spui, de asta alegi sa injuri ca un birjar. Eu imi asum afirmatiile, tu nu. Hai pa ca esti cretin

:laugh2  :laugh2  Dimpotrivă tembelule, te-am făcut pilaf exact cu logica. Se vede că nu prea ai fost la școală, ești semianalfabet.

Zici că-ți asumi afirmațiile. Astea sunt clișee, vorbe fără conținut, specifice sfertodocților, ipocriților, mincinoșilor, duplicitarilor, oamenilor slabi, fără coloană vertebrală, milogilor, trepădușilor. Adică exact așa cum ești, așa cum te lansezi prin recenziile și comentariile siropoase, mincinoase și parșive.

Ești de 2 lei.

Marș de-aici ! 

• Minus 1
Vizitator basescu 2015
Postat

uite-l ma pe tembelul asta, nu se mai satura sa-i suga pula moldoveanului :x

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

unde-i inesuka ?

las-o pe Inesuka, mai moderezi si tu putin ?!? nu vezi la cretinul asta care injura pe zeci de topice ?! tu l-ai angajat sa face trafic, pardon scandal ?! 

:laugh2  :laugh2  Dimpotrivă tembelule, te-am făcut pilaf exact cu logica. Se vede că nu prea ai fost la școală, ești semianalfabet.

Zici că-ți asumi afirmațiile. Astea sunt clișee, vorbe fără conținut, specifice sfertodocților, ipocriților, mincinoșilor, duplicitarilor, oamenilor slabi, fără coloană vertebrală, milogilor, trepădușilor. Adică exact așa cum ești, așa cum te lansezi prin recenziile și comentariile siropoase, mincinoase și parșive.

Ești de 2 lei.

Marș de-aici ! 

Postat

Ești de 2 lei.

Marș de-aici ! 

ai ignore si pe contul asta @cerrone, mos dement si senil, spor la mancat cacat si denigrari ;)

• Like 18
Postat

moare moldoveanu baaaaaaaaaa

pazea ca i-a dat ignore si de pe contu asta

fmm da sclav sa-ti moara la intrare sa nu mai faci una da un leu dezaxatule

MARS PA ORIENTARE SI DESCHIDE TOPINGE SA AJUTI COMUNITATEA =))

Vizitator thestupidking
Postat

Singurul care face spam si vorbeste in dodii esti tu cerrone. In loc sa lasi topicul curat te certi cu toata lumea, nu ai deloc dreptate, esti pe langa subiect si cred ca esti si analfabet de moment ce nu intelegi cuvintele si sensul lor.

Nu e singurul topic unde faci asta, iar amenintarile tale sunt tipice indivizilor irationali, care vorbesc mult si prost, fara sa zica ceva concret.

Eu nu iti demonstrez nimic, mergi la in control ca ti-a murit si ultimul neuron. Dupa tine orice om trebuie sa demonstreze ca nu e hot sau mincinos, cand defapt e invers, gandire tipica comunistilor. Acum inteleg de ce zice lumea despre tine ca esti un securist coclit.

Nu e singurul
  • Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

Hahah, acum degeaba mai latra xoxo si cerrone, cei mai prosti circari de pah forum :x

• Like 2

Postat

Cerrone e tuicarul, toata lumea stie asta, ultima epava a comunistilor, este vina motanului ca permite acestor cretini sa faca circ peste tot

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...