Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️

Vizitator craciun ferice

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

ceau. uauuuu ce frumoasa pizda ai😛ðŸ“😛. dacă ai prins gust mai pune poze. măcar în poze sa o vad pana reușesc sa ajung sa o vad și în realitate💋🌹

Link spre comentariu
  • Telefon: 0754560207
  • Disponibila
  • Telefon: 0754560207
  • Disponibila

ceau. uauuuu ce frumoasa pizda ai. dacă ai prins gust mai pune poze. măcar în poze sa o vad pana reușesc sa ajung sa o vad și în realitate

fentează si tu un pic " timpul " sa poți sa ajungi :)...

❤❤❤ Eu te aștept

Link spre comentariu

De acceptat da accept...Daca ești ff dotat nu pot sa fac oralul decât cu tente de deep iar at facefuck-ul va fi cumva jumate...daca ești normal :)) at din partea mea implicare va fi si o sa reusim un facefuck mulțumitor zic Eu :)

HMmmm... deci accepti si face fuck.... si eu deschideam pe topice la intrebari si raspunsuri in cautare de asa ceva . finalizare adanca in gat ?:P

Link spre comentariu

fentează si tu un pic " timpul " sa poți sa ajungi :)...

❤❤❤ Eu te aștept

încerc sa îl fentez de când team descoperit aici, dar numai nu mi se potrivește planul.mai ales ca tu stai în Rogerius, iar eu în Nufărul
Link spre comentariu

Azi am sunat la chirii in regim hotelier dar tot e ocupat...si Eu vreau sa schimb chiria si zona...as vrea in nufaru :(( dar mai am de așteptat ...Totul e inca ocupat si mai repede de 23 iulie nu se eliberează niciuna dintre locațiile la care am sunat Eu...Deci inca o scurtă vreme obligat :))) mai rămân aci in Rogerius ...

Abia aștept sa te muti în Nufărul, atunci sigur te vizitez.Nu ai wattap sau altceva sa vb în particular?
Link spre comentariu
Vizitator paulyka24
Reputație: 0

No stai asa Antonia ca vin eu saptamana asta sa vedem ce reusim,dotarea e in limita normala.......si asa aveam de gand sa incerc ceva nou 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...