Sari la conținut

❌️ INDISPONIBILĂ ❌️

Vizitator craciun ferice

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

Antonia azi vroiam sa vin și eu 😔. Păcat dacă nu faci dar te și înțeleg ! Iar pentru început trebuia sa folosești Geluri și sa încerci cu unul care nu o are mare și sa o bage încet nu tare 😔! Păcat oricum dacă te răzgândești eu sunt disponibil sa încercam și am și răbdare

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Buna dimineata frumoșilor ...țin sa va anunț ca " anal " nu voi face ...Prima programare in dimineata aceasta a fost ptr anal...O experienta proasta dpmdvd , ...............

Disponibila ptr programări :*

Sincer cred ca ai pus prea mult presiune pe tine cu serviciul asta , care nu cred ca era necesara, prin faptul ca ai anuntat aici, ai creat asteptari si de la tine si la ei, etc etc .

Poate mai bine era, sa  introduci serviciul, doar la clienti fideli care stiai ca ar vrea si doar cand te ai fi simtit bine si cu chef, si vedeai cum evolua treaba in timp.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0754560207
  • Disponibila
  • Disponibila

Sincer cred ca ai pus prea mult presiune pe tine cu serviciul asta , care nu cred ca era necesara, prin faptul ca ai anuntat aici, ai creat asteptari si de la tine si la ei, etc etc .

Poate mai bine era, sa  introduci serviciul, doar la clienti fideli care stiai ca ar vrea si doar cand te ai fi simtit bine si cu chef, si vedeai cum evolua treaba in timp.

Da stiu :( ai dreptate cu tot ce ai scris ...am crezut ca o sa fie altfel :( ... M-am înșelat un picuț :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna Antonia!

unde ai locatia acum? am mai fost pe la tine....

Multumesc!

Buna :* locația e aceeași ..pe Aleea Rogerius 6N vizavi de non stop Master ...

Suna-ma si vb la tel mai multe.. Te pup :* :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...