Sari la conținut

Doamna 42 ani - 0722199384

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Am sunat la nr. afisat in topic si am primit confirmarea ca este valabil anuntul...mi-a comunicat locatia si este pe strada cantacuzino pe partea cu megaimage...pozele sustine ca sunt reale dar cu siguranta sunt fotosopate sau de cand avea 25 de ani...nu este nici buna, nici rea dar la 150 de lei nu se merita...sunt altele la 100 mult mai bine...mai are si o colega mai tanare dar cu ceva kg in plus pe care nu am s-o mai incerc si poate se mai risca cineva si sa-i faca o recenzie dar pana atunci sa trec la notele pentru Carmen doamna de 42 de ani...

Oral neprotejat -5 cu indulgente, cam mecanic

Normal protejat -6 incearca sa te faca sa te simti bine dar nu prea poate pentru ca nu stie sau era obosita datorita faptului ca am fost dupa ora 23,30, ori o durea ceva ca eu fiind deasupra se inpingea in p...a si aproape ca te tinea pe loc iar cand am pus-o capra srangea picioarelesa  si din bucii ca sa nu-i intre toata...

Locatia este buna, curat si aranjat apartanentul dar ca si pat prafff...scartaie atat de tare si de enervant incat parca face concurenta care se aude mai tare muzica de la rest. giulia sau patu,,,dar nu pot sa-mi dau seama ce era ca fratilor imi intrau genuchi in niste gauri de parca era asamblat din bucatii de 50 pe 50 de cm...ii dau nota 1...mai bine futi pe covor...

Deci nu se merita, nu recomand eu unu nu ma mai duc...

Imi cer scuze daca am gresit cu ceva in aceasta recenzie si daca lipseste ceva anuntati-ma...

• Like 2

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Tentat de pozele de pe publi24 si fara sa caut pe aici zic sa-i fac o vizita milfului. Ajung la ea, in zona Mega Image de pe Cantacuzino, urc si o ma sochez cand o vad....o femeie supraponderala, nu o ajuta nici fata, arata de zici ca a lovit-o tranvaiul....ma bufneste rasul cand imi spune pretul de 150 finalizarea si ii zic ca nu raman la scorul asta. Imi spune ca sunt nebun....nebun poate sunt, dar nu prost...la revedere! N-as fute-o pe asta nici sa-mi dea ea 150 de lei.  :no2

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...