iamkid Reputație: 38 Postat Mai 1, 2017 Postat Mai 1, 2017 Salut stimati utilizatori, zilele trecute eram prin Chisinau, eram dornic de ceva nou, am pus miina pe telefon si am inceput a suna. Din prima am dat peste o domniță cu un glas dragut si foarte gingas.Am convenit cu locația si pretul vs2 servicii: - Oral Protejat/ Normal protejat - O finalizare - 85 ron - 400 lei - Doua finalizari - 130 ron - 600 lei Ajuns la locație am fost intilnit de ea, fetita draguta,simpatică. Am achitat cadoul pentru o finalizare si am intrat la baie.Revenit am găsit-o dezbrăcată usor. Totul a inceput cu un oral protejat dupa a urmat lady on top si la final doggy style - aici am si finisat. Fata se misca bine, da contre,se umezeste natural. O recomand, de revenit!!! Telefon pentru apel - +37362124554 1
iamkid Reputație: 38 Postat Mai 5, 2017 Autor Postat Mai 5, 2017 Iesti foarti buna tovarașa Da da ... Este chiar ea... Comfirm
Vizitator revolutionarul Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Ar cam trebui partea asta cu MD de aprofundat ...Am prieteni care vin special in Chisinau pentru ceva distractie. Un tip le agata si apoi ...E drept ca discoteca , bautura si astea el le plateste dar na ... merita.
iamkid Reputație: 38 Postat Iulie 15, 2017 Autor Postat Iulie 15, 2017 Fata are alt numar +37360843096
caramanv Reputație: -4 Postat Octombrie 11, 2017 Oras:Chisinau Oras:Chisinau Postat Octombrie 11, 2017 are cineva nr ei?? mesageria vocala...
neo6matrix Reputație: 4 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Chisinau, Republica Moldova Oras:Chisinau, Republica Moldova Postat Noiembrie 20, 2017 Fata are alt numar +37360843096 iamkid, Luand in considerare ca la noi in MD fetele isi schimba nr in fiecare saptamana, intamplator nu cunosti datele actuale ale domnisoarei in cauza ? P.S. Intrucat nu iti pot expedia PM, as fi recunoscator daca ai lasa ceva din date tale pentru chat, pentru a putea discuta ceva si despre nuantele noastre din Republica Moldova ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum