raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 19, 2024 Disponibila pentru programări până la ora 20:00. O zi frumoasă tuturor 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 19, 2024 4
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 20, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 20, 2024 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 21, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 21, 2024 Disponibila pentru programări până la 22:00
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 21, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 21, 2024 Weekend plăcut tuturor 😘 2
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 24, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 24, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la 22 :00,o săptămâna frumoasă tuturor 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 25, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 25, 2024 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 25, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 25, 2024 Bună dragilor, am rugămintea când dați mesaj pe WAPP și nu va răspund, va rog sa îmi precizați ora până la care va pot răspunde 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 26, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 26, 2024 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 27, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 27, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
alexshenk31 Reputație: 682 Postat Iulie 12, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2024 E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! 2 1
lilisor95 Reputație: 441 Postat Iulie 13, 2024 Oras:DA Oras:DA Postat Iulie 13, 2024 Acum 6 ore, alexshenk31 a spus: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Face sex anal?
alexshenk31 Reputație: 682 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2024 7 hours ago, lilisor95 said: Face sex anal? Nu cred
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 10, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 10, 2024 Bună dragilor, disponibila pentru programări până la ora 20:00. 😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 11, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 11, 2024 Neața 😘, disponibila pentru programări 💋
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 12, 2024 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 12, 2024 On 7/12/2024 at 11:11 PM, alexshenk31 said: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Mulțumesc pentru vizită 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 13, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 13, 2024 Neața 💋
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 13, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 13, 2024 Disponibila pentru programări 😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 14, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 14, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 15, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 15, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘😘😘 1
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 16, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 💋. O săptămână frumoasă tuturor 😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 16, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16, 2024 Disponibila pentru programări până la ora 19:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 17, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 17, 2024 Disponibila pentru programări 😘😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 18, 2024 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum