raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 19 Disponibila pentru programări până la ora 20:00. O zi frumoasă tuturor 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 19 4
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 20 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 20 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 21 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 21 Disponibila pentru programări până la 22:00
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 21 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 21 Weekend plăcut tuturor 😘 2
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 24 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 24 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la 22 :00,o săptămâna frumoasă tuturor 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 25 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 25 Bună dragilor, am rugămintea când dați mesaj pe WAPP și nu va răspund, va rog sa îmi precizați ora până la care va pot răspunde 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 26 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 26 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Iunie 27 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 27 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘
alexshenk31 Reputație: 670 Postat Iulie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12 E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! 2 1
lilisor95 Reputație: 439 Postat Iulie 13 Oras:DA Oras:DA Postat Iulie 13 Acum 6 ore, alexshenk31 a spus: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Face sex anal?
alexshenk31 Reputație: 670 Postat Iulie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13 7 hours ago, lilisor95 said: Face sex anal? Nu cred
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 10 Bună dragilor, disponibila pentru programări până la ora 20:00. 😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 11 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 11 Neața 😘, disponibila pentru programări 💋
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 12 Disponibila pentru programări 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 12 On 7/12/2024 at 11:11 PM, alexshenk31 said: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Mulțumesc pentru vizită 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 13 Neața 💋
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 13 Disponibila pentru programări 😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 14 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 14 Bună dimineața! Disponibila pentru programări😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 15 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 15 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘😘😘 1
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 💋. O săptămână frumoasă tuturor 😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 16 Disponibila pentru programări până la ora 19:00 😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 17 Disponibila pentru programări 😘😘😘😘
raissa_ Reputație: 367 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 18 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum