Sari la conținut

Andreeabubu 0735271854

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Reputație: 348
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața! 

Disponibila pentru programări până la 22 :00,o săptămâna frumoasă tuturor 😘

Link spre comentariu
Reputație: 348
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dragilor, am rugămintea când dați mesaj pe WAPP și nu va răspund, va rog sa îmi precizați ora până la care va pot răspunde 😘

Link spre comentariu

E buna madam Andreea sau cum o cheama : )

Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃

De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. 
Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪

spor intre buci!

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:DA
  • Oras:DA
Acum 6 ore, alexshenk31 a spus:

Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃

De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. 
Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪

spor intre buci!

Face sex anal?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
On 7/12/2024 at 11:11 PM, alexshenk31 said:

spor intre buci!

Mulțumesc pentru vizită 😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...