raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 19 Disponibila pentru programări până la ora 20:00. O zi frumoasă tuturor 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 19 4 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 20 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 20 Disponibila pentru programări 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 21 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 21 Disponibila pentru programări până la 22:00 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 21 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 21 Weekend plăcut tuturor 😘 2 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 24 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 24 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la 22 :00,o săptămâna frumoasă tuturor 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 25 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 25 Bună dragilor, am rugămintea când dați mesaj pe WAPP și nu va răspund, va rog sa îmi precizați ora până la care va pot răspunde 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 26 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 26 Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Iunie 27 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 27 Bună dimineața! Disponibila pentru programări până la ora 20:00 😘 Link spre comentariu
alexshenk31 Reputație: 646 Postat Iulie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12 E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! 2 1 Link spre comentariu
lilisor95 Reputație: 435 Postat Iulie 13 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Iulie 13 Acum 6 ore, alexshenk31 a spus: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Face sex anal? Link spre comentariu
alexshenk31 Reputație: 646 Postat Iulie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13 7 hours ago, lilisor95 said: Face sex anal? Nu cred Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 10 Bună dragilor, disponibila pentru programări până la ora 20:00. 😘😘😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 11 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 11 Neața 😘, disponibila pentru programări 💋 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 12 Disponibila pentru programări 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 12 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 12 On 7/12/2024 at 11:11 PM, alexshenk31 said: E buna madam Andreea sau cum o cheama : ) Nu as sti sa spun cum am reusit sa ajung mai exact, dar i-am scris pt ca era in zona aproape si m-a primit destul de rapid. Viz a viz de mall Vitan, apartament ok, cu dus cu tot ce trebuie. Culmea cu o seara inainte am fost la Ina in acelasi loc. M am si speriat prima data 😃 De fata ce sa va spun? curata, placuta femeia si cam buna de pula. Mi-a spus ca nu musca : ) observ ca poate se refera la fk. La mine nu e cazul, dar cred ca pt amatori e interesant. Sani mici si cur bomba. Oral bun, interesant si de anduranta. Nu am putut sa ma abtin si am vrut sa vad cum e capra curul ala 😋 fara fite si comentarii a dus cat de mult am vrut. Mai mare deagul sa vezi mataranga cum intra intre cele 2 buci… mmm… parca mi-se scoala pula si acum 🤣Cand am trecut la sex normal, am crezut ca nu o sa reusim :)) Se simte pussy asa ca o menghina pana se uda umpic, mai ales la inceput. Nu stiu de ce nu este mai activa aici. Merita banii si e posibil sa ii placa si ei maciuca 💪 spor intre buci! Mulțumesc pentru vizită 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 13 Neața 💋 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 13 Disponibila pentru programări 😘😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 14 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 14 Bună dimineața! Disponibila pentru programări😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 15 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 15 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘😘😘 1 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 16 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 💋. O săptămână frumoasă tuturor 😘😘😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 16 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 16 Disponibila pentru programări până la ora 19:00 😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 17 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 17 Disponibila pentru programări 😘😘😘😘 Link spre comentariu
raissa_ Reputație: 348 Postat Septembrie 18 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 18 Bună dimineața! Disponibila pentru programări 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum