cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2017 ne doare la basca ce zici ca i-ai scazut media cu oralul (de Zero) la 6.75 mai bine nu ai mai interveni deloc tu nu ai reusit nici acum sa ajungi la femei?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 6, 2017 nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ? 7 13
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2017 nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ? tu nu ai avut in viata ta un abonament nici nu stiu ce cauti aici cred ca locul tau este la tv/ts dar iti este rusine sa recunosti
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 6, 2017 ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta" ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prosteste 7 13
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2017 ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta" ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prostesteAi dreptate ''unii'' tu nici macar pe bani
sandu boss Reputație: 7 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 ne doare la basca ce zici ca i-ai scazut media cu oralul (de Zero) la 6.75 mai bine nu ai mai interveni deloc Like 1
sandu boss Reputație: 7 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?lasa-l incolo de ametit se mai da si trainer ptr. barbati si le spune el ca trebuie sa mearca acolo sau dincolo ca e de bine cand el e vai de cozonacul lui ....si asta e cel mai enervant , cand il observi cu cata nonsalanta defileaza pe aici si induce in eroare.
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?miky eu am fost si am spus ca am fost daca nu-ti convine ceva nu mai intra ,vezi ca ies deci nu vorbi singur. De fapt esti obisnuit sa voebesti singur ca nu te baga nimeni in seama
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Postat Iunie 6, 2017 Astazi am fost la Andreea si pentru ca are recenzie facuta recent decat punctez cu nota 9 per totalMultumesc Andreea iti multumesc pentru vizita si cu mare drag te astept 29 8
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Postat Iunie 7, 2017 disponibila pentru programari 29 8
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Postat Iunie 9, 2017 disponibila pentru programari 29 8
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Postat Iunie 10, 2017 disponibila pentru programari 28 8
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2017 Esti buna rau in pozitia asta
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 disponibila pentru programari 29 8
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 13, 2017 vai, vai, vai ........
aaxxkk Reputație: 415 Postat Iunie 13, 2017 Postat Iunie 13, 2017 Avand recenzii favorabile (de la ,,cinestie,,) am trecut si eu pe la Andreeabubu. M-a intampinat o domnisoara inalta, zdravana, cam de etnie, nu prea feminina, per total cam de nota 6. I-am spus ca vreau o ora si mi-a cerut 200 lei. Cum stiam ca pretul este de 150 pe site, am intrebat daca a ridicat pretul . Mi-a raspuns ca pretul este 200, asa ca i-am multumit si am plecat (sunt variante mai bune la pretul asta in plus m-a deranjat ca nu a anuntat schimbarea pretului) ! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum