Sari la conținut

Andreeabubu 0735271854

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" :laugh2  

pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ?  :slap2

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" :laugh2

pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ?  :slap2

tu nu ai avut in viata ta un abonament nici nu stiu ce cauti aici cred ca locul tau este la tv/ts dar iti este rusine sa recunosti

Link spre comentariu

ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul

crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta"  :laugh2

ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prosteste

• Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu

ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul

crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta"  :laugh2

ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prosteste

Ai dreptate ''unii'' tu nici macar pe bani

Link spre comentariu

Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" :refoz . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?

lasa-l incolo de ametit  :no2   se mai da si trainer ptr. barbati si le spune el ca trebuie sa mearca acolo sau dincolo ca e de bine  :slap2 

cand el e vai de cozonacul lui ....si asta e cel mai enervant , cand il observi cu cata nonsalanta defileaza pe aici si induce in eroare.

Link spre comentariu

Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" :refoz . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?

miky eu am fost si am spus ca am fost daca nu-ti convine ceva nu mai intra ,vezi ca ies deci nu vorbi singur. De fapt esti obisnuit sa voebesti singur ca nu te baga nimeni in seama

Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu
Reputație: 0

Astazi am fost la Andreea si pentru ca are recenzie facuta recent decat punctez cu nota 9 per total

Multumesc Andreea 

iti multumesc pentru vizita si cu mare drag te astept

• Like 29
  • Minus 8
Link spre comentariu

Avand recenzii favorabile (de la ,,cinestie,,) am trecut si eu pe la Andreeabubu. M-a intampinat o domnisoara inalta,  zdravana, cam de etnie, nu prea feminina,  per total cam de nota 6. I-am spus ca vreau o ora si mi-a cerut 200 lei.  Cum stiam ca pretul este de 150 pe site,  am intrebat daca a ridicat pretul . Mi-a raspuns ca pretul este 200, asa ca i-am multumit si am plecat (sunt variante mai bune la pretul asta in plus m-a deranjat ca nu a anuntat schimbarea pretului) !

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...