cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2017 ne doare la basca ce zici ca i-ai scazut media cu oralul (de Zero) la 6.75 mai bine nu ai mai interveni deloc tu nu ai reusit nici acum sa ajungi la femei? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ? 7 13 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2017 nu ma duc la ale tale....intreb inainte ...."A fost CINESTIE pe la voi?" pai eu am abonamentele tale la Vera , singurele femei pe care le vezi bunaciuni ? tu nu ai avut in viata ta un abonament nici nu stiu ce cauti aici cred ca locul tau este la tv/ts dar iti este rusine sa recunosti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta" ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prosteste 7 13 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2017 ia uita-te la varsta matale (aproape de 60 de ani) si uita-te la a mea ...ca sa nu mai spun de restul crezi ca trezesti mai mult de o compasiune a varstei si o soapta spusa in gand : " Iar a venit si ...asta" ti-am mai spus eu ca unii fut si pe gratis , nu stau cu ochii beliti pe toate Topicele fetelor si intervin prostesteAi dreptate ''unii'' tu nici macar pe bani Link spre comentariu
sandu boss Reputație: 7 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 ne doare la basca ce zici ca i-ai scazut media cu oralul (de Zero) la 6.75 mai bine nu ai mai interveni deloc Like 1 Link spre comentariu
sandu boss Reputație: 7 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ? 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?lasa-l incolo de ametit se mai da si trainer ptr. barbati si le spune el ca trebuie sa mearca acolo sau dincolo ca e de bine cand el e vai de cozonacul lui ....si asta e cel mai enervant , cand il observi cu cata nonsalanta defileaza pe aici si induce in eroare. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 6, 2017 Asta pe care o promovează domnul "cinestie" in urma cu câteva pagini in urmă zicea ca suntem, citez "labagii frustrati" . Pai bine don Cinestie chiar nu iti este rusine sa promovezi asa ceva ?miky eu am fost si am spus ca am fost daca nu-ti convine ceva nu mai intra ,vezi ca ies deci nu vorbi singur. De fapt esti obisnuit sa voebesti singur ca nu te baga nimeni in seama Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Astazi am fost la Andreea si pentru ca are recenzie facuta recent decat punctez cu nota 9 per totalMultumesc Andreea iti multumesc pentru vizita si cu mare drag te astept 29 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 28 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 29 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 disponibila pentru programari 29 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 32 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 disponibila pentru programari 29 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 up 28 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 disponibila pentru programari 28 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 30 8 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Iunie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2017 Esti buna rau in pozitia asta Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 up 30 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 disponibila pentru programari 29 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 30 8 Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Iunie 13, 2017 vai, vai, vai ........ Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 13, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 13, 2017 Ce gaoaza ai .... Link spre comentariu
aaxxkk Reputație: 415 Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Avand recenzii favorabile (de la ,,cinestie,,) am trecut si eu pe la Andreeabubu. M-a intampinat o domnisoara inalta, zdravana, cam de etnie, nu prea feminina, per total cam de nota 6. I-am spus ca vreau o ora si mi-a cerut 200 lei. Cum stiam ca pretul este de 150 pe site, am intrebat daca a ridicat pretul . Mi-a raspuns ca pretul este 200, asa ca i-am multumit si am plecat (sunt variante mai bune la pretul asta in plus m-a deranjat ca nu a anuntat schimbarea pretului) ! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum