dobrin i Reputație: -201 Postat Mai 1, 2017 Oras:Peste Tot Oras:Peste Tot Partajează Postat Mai 1, 2017 Lasa-l ca se tine numai de tampenii pe aici .Nu te-ai obisnuit ? O recenzeaza si pe Madonna cand il apuca Eu stiu si nu am probleme.Dar e nasol pt cei noi, ca o iau de buna. 3 Link spre comentariu
hamstring Reputație: 506 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Intre ce ore te putem gasi ? 1 Link spre comentariu
exxtassyy Reputație: 339 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 poze reale garantat facute in luna ianuarieEsti pilaf. Va mai si intrebati de ce va luam peste picior. Fata din primele poze puse de tine nu avea cum sa lucreze pe acele sume. De asta ne dam si noi seama ( ne mai prindem si cand sunt prelucrate ). Daca erai sincera din prima era mai bine pentru tine. 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Eu stiu si nu am probleme.Dar e nasol pt cei noi, ca o iau de buna.Miky ca de obicei vorbeste gura fara el ,fata arata perfect la corp 22 24 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Intre ce ore te putem gasi ?10-21 ultima programare 32 9 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Intre ce ore te putem gasi ?10-21 ultima programare 33 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Lasa-l ca se tine numai de tampenii pe aici .Nu te-ai obisnuit ? O recenzeaza si pe Madonna cand il apuca Ca de obicei iei topicele la rand si comentezi cate ceva ,astept o recenzie de la tine cum fac eu.Eu comentez pe banii mei 21 23 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 e aceeasi tipa, doar ca cea din primele poze arata bine, iar cea din ultimele poze mai putin )cum vine asta ? prima arata bine iar a doua nu . Reciteste de cateva ori ce ai scris si te convingi singur 7 13 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Intre ce ore te putem gasi ?10-21 ultima programare 33 10 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Intre ce ore te putem gasi ?10-21 31 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Miky ca de obicei vorbeste gura fara el ,fata arata perfect la corp Du-te bre ca ai Recenza si catelele din parc ....daca nici eu nu stiu 9 13 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Du-te bre ca ai Recenza si catelele din parc ....daca nici eu nu stiu Daca ma duc sa fut o catea ii fac recenzie ,tu cand o sa mergi la o femeie sa-i faci recenzie? 20 23 Link spre comentariu
exxtassyy Reputație: 339 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Acum am venit de la Andreea.Locatia pe Emil Botta,am vazut anuntul aici si am sunat.Tipa arata exact ca in poze cu toate ca mi-a spus ca nu sunt ale ei.Este o femeie frumoasa cu ochelari cea ce ii da un aer de intelectuala.Locatie 9 Gfe 9 ,vorbareata ,lipicioasa,sarutari Oral -Normal 8 , foarte stramta ,se uda naturalCadou 100/150Multumesc Andreea si am sa te mai vizitezBai Liviule, stii ca nu am nimic cu tine ( poate sunt printre putinii care nu au ) dar unde dracu vezi bre tu ca astea arata exact la fel ? ( ma refer la tipele din poze ). Nu te supara dar cateodata prea le ridici in slavi, zau. Mai taie din ele las' dreacu de treaba )) Sanatate ! 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Bai Liviule, stii ca nu am nimic cu tine ( poate sunt printre putinii care nu au ) dar unde dracu vezi bre tu ca astea arata exact la fel ? ( ma refer la tipele din poze ). Nu te supara dar cateodata prea le ridici in slavi, zau. Mai taie din ele las' dreacu de treaba )) Sanatate !Stiu cum nu am nici eu cu tine,in pozele reale pare un pic mai atletica ,dar nu este.Decat sa faci atmosfera aiure in tramvai mai bine asteapta sa mai mearga cineva la ea si o sa vezi daca am inflorit recenzia 24 23 Link spre comentariu
exxtassyy Reputație: 339 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Stiu cum nu am nici eu cu tine,in pozele reale pare un pic mai atletica ,dar nu este.Decat sa faci atmosfera aiure in tramvai mai bine asteapta sa mai mearga cineva la ea si o sa vezi daca am inflorit recenziaVom afla in curand ce poate duduia. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Ca de obicei iei topicele la rand si comentezi cate ceva ,astept o recenzie de la tine cum fac eu.Eu comentez pe banii mei Du-te cu Recenziile tale de toata jena . Ai inceput sa visezi si noaptea la ele Daca ma duc sa fut o catea ii fac recenzie ,tu cand o sa mergi la o femeie sa-i faci recenzie? Am motivele mele , de ce nu fac si las-o mai moale cu rahaturile de gen , ca nu degeaba te-au bannat si din partea cealalta . Nu peste tot functioneaza aranjamentele ca aici .S-ar putea ca intr-o zi sa te trezesti din nou bannat si aici si sa plangi dupa ceea spunand : "ce-am facut?" . Treaba ta . 10 12 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Vom afla in curand ce poate duduia.Si nu este mai corect asa ? 21 23 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Du-te cu Recenziile tale de toata jena . Ai inceput sa visezi si noaptea la ele Am motivele mele , de ce nu fac si las-o mai moale cu rahaturile de gen , ca nu degeaba te-au bannat si din partea cealalta . Nu peste tot functioneaza aranjamentele ca aici .S-ar putea ca intr-o zi sa te trezesti din nou bannat si aici si sa plangi dupa ceea spunand : "ce-am facut?" . Treaba ta . Tu nu faci ca nu mergi ,hai sa fim cinstiti 21 23 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Tu nu faci ca nu mergi ,hai sa fim cinstitiDe obicei cine se lauda sta cu totul altfel problema . Oricum nu avem aceleasi preferinte vsv de femei . Las-o moarta si n-o mai incerca cu mine , doar ptr. a muta discutia in cu totul alta directie si lasa prostiile 7 13 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 De obicei cine se lauda sta cu totul altfel problema . Oricum nu avem aceleasi preferinte vsv de femei . Las-o moarta si n-o mai incerca cu mine , doar ptr. a muta discutia in cu totul alta directie si lasa prostiile Eu am fost si am facut recenzie pentru ca asta este scopul saitului, indiferent daca iti place tie sau nu 21 23 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Vom afla in curand ce poate duduia.Discutia era cum arata ,nu ce poate 21 23 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 1, 2017 Arata ca asta la 50 de lei , pana luna trecuta http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/andreea-buna-sunt-o-domnisoara-de-24-ani-noua-in-zona--te-astept-pentru-a-te_44561621.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 Si la 100 de lei , luna asta , daca o baga Cinestie la testate , ca tot este el un bun sfatuitor al fetelor de aici http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/sonya-un-masaj-de-relaxare-facut-de-o-bruneta-eleganta-si-cu-bun-simt-iti-alunga_45239601.html?l=4c8080f23eeac0abf426193d88f506b1 Deci sa ne intelegem Cinestie (Liviu ) scopul site-ului este daca tot facem Recenzii sa spunem adevarul nu sa imbrobodim pe altii si sa-i inducem in eroare cu minciunele si prostioare inchipuite peste noapte . Clar ? 7 13 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Arata ca asta la 50 de lei , pana luna trecuta http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/andreea-buna-sunt-o-domnisoara-de-24-ani-noua-in-zona--te-astept-pentru-a-te_44561621.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 Si la 100 de lei , luna asta , daca o baga Cinestie la testate , ca tot este el un bun sfatuitor al fetelor de aici http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/sonya-un-masaj-de-relaxare-facut-de-o-bruneta-eleganta-si-cu-bun-simt-iti-alunga_45239601.html?l=4c8080f23eeac0abf426193d88f506b1 Deci sa ne intelegem Cinestie (Liviu ) scopul site-ului este daca tot facem Recenzii sa spunem adevarul nu sa imbrobodim pe altii si sa-i inducem in eroare cu minciunele si prostioare inchipuite peste noapte . Clar ?este foarte clar pentru mine eu merg indiferent de pret tu nu asta este diferenta dintre noi doi,sunt destule fete care atunci cand sunt pe ciclu o sug pe mai putini bani sau cand nu merge prea bine scad pretul ,nimic nou sub soare ,parca ai descoperit tu apa calda.Sa-ti mai spun si eu.Moni, Alina Cristina si ma opresc aici scad pretul cand sunt pe ciclu sau merge mai prost intr-o zi.Este treaba lor ce fac nu a mea 22 23 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2017 Pisicut sa treci fata asta la testate 21 20 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 disponibila pentru programari 30 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum