mihai2008 Reputație: 2 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Buna Mâine seară este disponibila Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 BunaMâine seară este disponibilada sunt disponibila dar te rog suna-ma pt a stabili programarea 16 Link spre comentariu
mihai2008 Reputație: 2 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Pot sa te deranjez mâine pe la 10 dimineata Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 :kiss3 16 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 Pot sa te deranjez mâine pe la 10 dimineatada sigur 17 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 24, 2018 :kiss3Maine sunt la tine... 8 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Maine sunt la tine...te astept :kiss3 17 Link spre comentariu
adevar Reputație: 127 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:da Oras:da Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Salut, Astazi am mers la domnisoara AndreeaBubu, pe seara. Este adevarat ca gusturile nu se discuta, am sa imi exprim parerea.Citind pe topicul de fata m-am dus cu indoiala, dar am zis sa ma conving singur. Andreea este o fata frumusica, draguta, m-a primit foarte cald si nici macar o secunda nu m-am simtit “ca la prostituate”. M-a surprins, fiind un pic mai inalta decat mine(1.70) si era si pe tocuri.Am sarit in dus pentru improspatare, ma astepta in fata usii zambind, calda. Nu vreau sa scriu Fifty Shades ||| aici asa ca, halatul 200/ora si merita fiecare letcaie, dupa mine.Oral neprotejat, asa am vrut, nota 10.Corp bine intretinut, nu fitness dar, pentru top shelf platesti top shelf si nu e cazul aici pentru ca e rezonabil.Sani micuti, dar pentru mine nu a contat niciodata. Compenseaza pentru orice lipsuri i-am gasi cu o atitudine de amanta ce abia asteapta sa te vada, asa am simtit eu.Eu am sa revin sigur si stie asta, in acelasi timp o recomand in orice zi a saptamanii, si de doua ori Duminica. Multumesc Andreeadeci ai stat numai un numar? 1 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 disponibila pana la ora 24 18 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 :hug1 19 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 up 19 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 dispoibila petru programari 19 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 disponibila 18 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 disponibila 20 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 up 19 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 disponibila 18 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 disponibila 18 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 16 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 dispoibila 18 Link spre comentariu
david651 Reputație: 72 Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Am vizitat ieri pe Andreea,locatia langa UCECOM aproape de Rond .M-a primit incaltata cu niste tocuri de 10cm cred si o rochita mulata pe ea care ii scotea in evidenta formele de nota 10,cred ca are peste 1,70 pentru ca eu am 1.80 si incaltata parea un pic mai inalta decat sunt eu.Am urcat la etaj si introdus intr-un dormitor unde are si baie proprie cu tot ce-ti trebuie.Dupa dusul de rigoare am trecut la actiune cu un oral protejat (asa am vrut eu) foarte bine executat,cu Andreea bagata intre picioarele mele,atenta si la oute si la soldatel.Dupa cateva minute am intors-o intr-un 69 sa ma bucur un pic de pasarica ei.Curata, epilata de curand,frumos mirositoare si imbietoare sa-i dai cateva limbi.Este o femeie bine proportionata,cu carnea foarte tare pe ea cum rar iti este dat sa vezi.Dupa cateva minute am rugat-o sa stea capra sa ma pot bucura de privelistea curului si sa o pot pipai in voie.A trebuit sa ma chinui un pic sa i-o introduc pentru ca este foarte stramta, dar cu putina grija am reusit intr-un final sa o introduc .Se misca bine dupa ce intra in ritmul tau ,am terminat relativ repede, cam in 15 minute.Fuguta la dus .Intors de la dus am mai socializat un pic in timp ce ma imbracam .Nu am mai stat la a doua finalizare pentru ca m-am lungit cam mult cu vorba si cu preludiu si nu m-as fi incadrat intr-o ora,deja trecusera 40 de minute .Cadoul l-am platit cum am intrat in casa , 200 de roni din propria-mi initiativa si bine am facut pentru ca nu a fost stresata si nu m-a grabit deloclocatie 10 gfe 8 oral 8normal 9 foarte stramta cadou 200 foarte bine investitiCu siguranta voi revenii cum imi fac un pic de timp ,eu nu caut defecte sau plusuri la femei.Eu merg sa ma simt bine si eu si eleMultumesc Andreea :hihatAm fost din nou la Andreea.Nu stiu ce sa mai spun in plus fata de recenzia facuta , am mers la ea ca la o amanta,ca la o iubita pe care nu am vazut-o de cateva ore si deja mi s-a facut dor de ea.Programarea am vrut-o la ora 13 dar fiind ocupata a trebuit sa astept pana la ora 17 cand avea o ora libera dar a meritat asteptarea.Rar gasesti o pasarica asa stramta ca a ei si cum au scris si ceilalti confrati carnea este pietroi pe ea,Gfe_ul de nota 10 ,la oral este din ce in ce mai buna iar la normal daca o pui in pozitia ei favorita, adica caprita,ai parte de o priveliste de nota 10 a curului ei perfect.Cadoul de 200 ora reflecta realitatea si-i merita pe deplin.Multumesc Andreea si abia astept sa te vad din nou :doggystyle 2 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Am fost din nou la Andreea.Nu stiu ce sa mai spun in plus fata de recenzia facuta , am mers la ea ca la o amanta,ca la o iubita pe care nu am vazut-o de cateva ore si deja mi s-a facut dor de ea.Programarea am vrut-o la ora 13 dar fiind ocupata a trebuit sa astept pana la ora 17 cand avea o ora libera dar a meritat asteptarea.Rar gasesti o pasarica asa stramta ca a ei si cum au scris si ceilalti confrati carnea este pietroi pe ea,Gfe_ul de nota 10 ,la oral este din ce in ce mai buna iar la normal daca o pui in pozitia ei favorita, adica caprita,ai parte de o priveliste de nota 10 a curului ei perfect.Cadoul de 200 ora reflecta realitatea si-i merita pe deplin.Multumesc Andreea si abia astept sa te vad din nou :doggystylemultumesc si te astept cu drag 17 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 17 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Disponibila pana la ora 24 15 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum