Sari la conținut

Andreeabubu 0735271854

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Vizitator andreeabubu
Reputație: 0
Postat

:hug1

Vizitator andreeabubu
Postat

buna,pana la ce ora lucrezi azi??

Suna-ma ca sa stabilim o ora pentru ca am  programari si nu stiu cand doresti tu sa vi ca sa-ti spun aici  :telephone

• Like 17
Vizitator andreeabubu
Postat

Am sunat mai devreme si nu ai raspuns 

Nu raspund cand sunt ocupata si nu stiu daca ai observat dar nu iau nici telefonul cu mine in camera 

Vizitator andreeabubu
Postat

Am sunat mai devreme si nu ai raspuns 

poti suna acum

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai facut o recenzie falsa pentru ca de un an si ceva de cand activez pe nimfo o singura persoana si-a facut programare la mine pe PM si am fost eu la el la hotel.Tu spui ca am fost ocupata in permanenta cand ai sunat si pe urma spui ca am raspuns PM ului,pai daca eram ocupata cum am avut timp sa raspund pe nimfo? Toate recenziile vorbesc despre corpul meu cu carnea tare si fara pic de vergeturi sau celulita,de altfel se vede clar si in poze ca nu am asa ceva.Apoi pot depune marturie toti care au fost la mine ca nu am cerut niciodata banii inainte.Si inca ceva,nu am sternul infundat adica ( scolioza) si asta se poate vedea si in poze de catre cei care nu au fost inca la mine,pentru ca cei care au fost au vazut ca am un corp armonios si fara defecte

Am citit recenzia facuta domnisoarei Andreeabubu,tin sa te contrazic pentru ca domnisoara nu are carnea lasata pe ea(este destul de tare)fundul este ferm , in privinta sanilor intradevar nu sunt mari dar nicidecum nu are sternul infundat,sincer este o recenzie falsa chiar nu am cum sa cred ceea ce spui.Daca citeai recenziile domnisoarei vedeai ca nu exista aceste aspecte descrise de tine.Cand mai doresti sa faci o recenzie ca sa te lauzi cel putin citeste mai multe recenzii ca sa ai inspiratie.

Am fost si eu la Andreea cred ca asta a vazut alt film.Andreea are carnea beton pe ea,nu are pic de celulita ,banii nu au foat ceruti inainte din contra i-am dat eu la sfarsit cu un bonus pentru GFE ul ridicat.Eu cred ca ai faost la alta si ai uitat unde ai fost, daca ai scris recenzia dupa cum afirmi vca ai redactat-o dupa cateva saptamani

Tin sa va anunt ca recenzia nu este falsa, Andreea verifica te rog mesajele din seara de 25 Aprilie, in cel mai rau caz adiministratorii site-ului pot confirma cred...

Carnea nu mi s-a parut beton, mai oameni buni fiti seriosi si nu mai exagerati. Carne beton are Andral, Silvia21 si alte caprioare la 20-23 de ani... Andreea nu arata rau, am si spus in recenzie ca inca mai are o frumusete a ei, e inalta, a fost gagica buna la vremea ei, dar varsta e varsta si se vede. Nu e vina ei, dar e un adevar care trebuie spus pt corecta informare.

Iar cu mirosurile, sa am pardon, a fost pe bune, nu stiu care e explicatia.

Acuma sper ca e o singura Andreeabubu acolo in locatie si am nimerit la cine trebuie...

Postat

Ai facut o recenzie falsa pentru ca de un an si ceva de cand activez pe nimfo o singura persoana si-a facut programare la mine pe PM si am fost eu la el la hotel.Tu spui ca am fost ocupata in permanenta cand ai sunat si pe urma spui ca am raspuns PM ului,pai daca eram ocupata cum am avut timp sa raspund pe nimfo? Toate recenziile vorbesc despre corpul meu cu carnea tare si fara pic de vergeturi sau celulita,de altfel se vede clar si in poze ca nu am asa ceva.Apoi pot depune marturie toti care au fost la mine ca nu am cerut niciodata banii inainte.Si inca ceva,nu am sternul infundat adica ( scolioza) si asta se poate vedea si in poze de catre cei care nu au fost inca la mine,pentru ca cei care au fost au vazut ca am un corp armonios si fara defecte

Iar chestiunea cu sternul nu are d-ea face cu scolioza, care e la coloana! Nu e o boala sau ceva, e vorba probabil de un volum toracic mai redus, care in combinatie cu sanii mici dau un aspect nu foarte feminin, asta-i tot. Daca ai putea pune o poza cu pieptul cred ca ar fi edificatoare... inca o data recenzia nu este falsa !!

Vizitator andreeabubu
Postat

Iar chestiunea cu sternul nu are d-ea face cu scolioza, care e la coloana! Nu e o boala sau ceva, e vorba probabil de un volum toracic mai redus, care in combinatie cu sanii mici dau un aspect nu foarte feminin, asta-i tot. Daca ai putea pune o poza cu pieptul cred ca ar fi edificatoare... inca o data recenzia nu este falsa !!

post-234646-0-55006800-1526447438_thumb.jpg

arata-mi te rog frumos problema cu sternul, eu nu stiu sa am probleme dar in fine daca tu vezi arata-mi si mie

Vizitator andreeabubu
Postat

:girly  :hug1

• Like 16
Vizitator andreeabubu
Postat

:girly

Vizitator andreeabubu
Postat

:girly  :hug1

Vizitator
Postat

Pectus excavatus sau stern infundat. E o modificare a oaselor sternale care se dezvolta din copilarie. Mai pe romaneste pieptul prezinta o scobitura, care poate fi clasata in diverse stadii de modificare. Nu am vzt poze sa edific, dar conform descrierii la asta te referi.

• Like 3
Postat

Pectus excavatus sau stern infundat. E o modificare a oaselor sternale care se dezvolta din copilarie. Mai pe romaneste pieptul prezinta o scobitura, care poate fi clasata in diverse stadii de modificare. Nu am vzt poze sa edific, dar conform descrierii la asta te referi.

Multumesc pentru completare, colegu. Nu stiam ca are un nume.

In orice caz, vestea buna e ca am inteles ca sunt exercitii cu greutati pt marirea volumului toracic, baietii care fac sala probabil pot sa confirme.

Vizitator
Postat

rahitismul contribuie foarte mult la treaba asta. trebuie aport de vitamine, stat la soare asa cum ii zicea doctoru lu mamica sa se fixeze D-urile.

Vizitator andreeabubu
Postat

Ce probleme sa arat pe o poza cu sutienul mai Andreea mai? :) Cred ca stim cu totii cum sta treaba cu aspectul pieptului si sutienele

eu am impresia ca tu nu sti cum arata o persoana care are o astefel de problema,indiferent daca ai sutien s-au nu acel gol este vizibil,nu stiu cum se face dar tu ai fost singurul care are o vedere atat de buna incat vede ce altii nu vad nici macar eu.Te rog frumos sa incetezi cu astfel de aberatii 

Vizitator andreeabubu
Postat

post-234646-0-70000100-1526549264_thumb.jpg

post-234646-0-39768800-1526549294_thumb.jpg

Vizitator andreeabubu
Postat

disponibila

Vizitator andreeabubu
Postat

up

Postat

https://doctorlib.info/surgery/thoracic-surgery-transplantation/thoracic-surgery-transplantation.files/image115.jpgCAM ASA ARATA LA FEMEI CEEA CE TU SPUI CA AM 

Am zis eu ca esti ca fata din poza pusa de tine??

Mai fato, ce-ar fi sa postezi o poza cu TINE cu sanii goi in loc sa pui poze cu alte fete? Ca sa vada fiecare cum sta treaba si sa n-o mai dam din stanga-n dreapta...

Vizitator andreeabubu
Postat

Disponibila

Vizitator andreeabubu
Postat

post-234646-0-67339600-1526646177_thumb.jpg

Vizitator andreeabubu
Postat

Disponibila  :telephone

• Like 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...