miste1982 Reputație: 178 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2018 la telefon te-as fi intrebat aceasi chestiune dar acum nu mai este necesar pentru ca s-a lamurit, din cauza unora aveti voi de suferit, nu mai zic de noi !!!! n-am mai vazut-o pe duduita aceea la sectiunea de anunturi pentru ca forumul i-a devenise ostil.
cerrone Reputație: -1104 Postat Iulie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 23, 2018 ultima fata de pe nimfomane la care am fost o ora, cu ea ora a insemnat 15 minute, am ajuns la fix ora 16.00 si la 16.20 deja imi sugera ca a trecut ora, 5-10 minute am stat dupa ea sa faca putina curatenie. sper ca nu te-am suparat cu intrebarea mea pentru ca nu am vrut.dupa ce trec ploile astea sper sa te vizitez, vremea asta ma tine in casa.Poate n-ai masina. Da' nici umbrela ?Trece vremea mah si n-o poti opri :D 4
Membru Premium only-me Reputație: 17169 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iulie 23, 2018 :refozPai sa iti cumperi.Cand vin la tine vreau sa sar de pe sifonier direct in....pasarika🤣🤣🤣😘 ,asta e o fantezie mai veche de a meaðŸ˜. 2
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2018 Postat Iulie 24, 2018 Pai sa iti cumperi.Cand vin la tine vreau sa sar de pe sifonier direct in....pasarika ,asta e o fantezie mai veche de a mea.Astazi voi cumpara dulap
miste1982 Reputație: 178 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2018 Poate n-ai masina. Da' nici umbrela ?Trece vremea mah si n-o poti opri :Dacum sunt retinut, ba am treaba, ba nu am, la mine nu este ca atunci cand stii ca la 8 te duci la munca si te intorci la 4 sau la 5. zilele astea am avut de lucru, inclusiv azi, acum sunt intr-o mica pauza. nu pot sa spun niciodata ceva sigur 100%. si da, ai dreptate, chiar trece vremea, asta-i situatia.
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2018 Postat Iulie 24, 2018 acum sunt retinut, ba am treaba, ba nu am, la mine nu este ca atunci cand stii ca la 8 te duci la munca si te intorci la 4 sau la 5. zilele astea am avut de lucru, inclusiv azi, acum sunt intr-o mica pauza. nu pot sa spun niciodata ceva sigur 100%. si da, ai dreptate, chiar trece vremea, asta-i situatia. din partea mea nu este nici un fel problema,te astept oricand
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Disponibila pentru programari
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Sigur folosesti si whatsapp ul?.Acum vad ca nu-mi functioneaza WatsApp ul.da-mi pm si tu sterge din mesajele tale ca nu pot sa-ti scriu pm
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Putin ma inereseaza ce crezi tu sau ce cred altii eu fac ce vreau si scriu unde vreau,nu este problemat ta .Daca esti frustrat mergi la doctor sa-ti dea un tratament Bine, stai parcat pe @Cinestie sau @Adevar si baga o Shaorma cu de toate Sa ai notele cu tine , alea de 9 si 10 ;) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Cinestie de ce esti nervos si stai ascuns pe contu' lu' Bubu ? Hai , somaj placut si anunturi cat mai multe...colega de apartament a zis ca vine mai tarziu cand mai scade Comisionul ....stii ce zic ...scump domne' scump , si nu se merita Si nu mai beli ochii prin PM-ul fetei ? E frumos asa ? Curiosule . :)
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2018 Postat Iulie 25, 2018 Cinestie de ce esti nervos si stai ascuns pe contu' lu' Bubu ? Hai , somaj placut si anunturi cat mai multe...colega de apartament a zis ca vine mai tarziu cand mai scade Comisionul :)Miky iesi de pe topicul meu ca te minusez pana te linistesti.#Esti obsedat de Cinestie? I-al de barbat dar nu mai intra pe topicul meu cu fabulatiile tale
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 25, 2018 Mi se rupe cariciul de minusurile tale , inca nu ai inteles ba Cinestie Stai parcat si asteapta comisionul , mai baga niste anunturi din ora in ora si cateva Recenzii false de 9 si 10 si uita-te prelung pe geam , ca e pe vine , abia a trecut granita la Arad . :)
miste1982 Reputație: 178 Postat Iulie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2018 va salut, am fost mai devreme la fata asta si are toate laudele de la mine, v-o recomand din tot sufletul, din pacate am o stare ciudata si nu stiu ce as putea sa scriu, eu o recomand, daca mai era nevoie, probabil ca nu, si neaparat sa mergeti la o ora.as vrea sa mai punctez niste mici minusuri, nu si-a dat sutienul jos si inel la deget si lant de la gat, nu prea agreez bijuterii dar asta-s eu, minusurile astea sunt mult prea mici. imi place mie sa plimb mana, sa masez, de la gatul femeii pana jos dar din motivele mentionate mai sus nu s-a putut, am incercat si nu s-a putut.o recomand pe fata asta, este matura, cum imi place mie, picioare puternice, fund frumos, epilata, nimic de reprosat. a fost putin cu mintea in alta parte dar macar nu am auzit vechiile texte si comentarii pe care le-am gasit pe altele si pe care le-am detaliat mereu. eu o recomand, merita !!!!! SI CA SA-L CITEZ PE prostul de dAN Diaconescu, " nici nu stiiti ce pierdeti " daca nu va duceti !!!!! 1
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2018 Postat Iulie 27, 2018 va salut, am fost mai devreme la fata asta si are toate laudele de la mine, v-o recomand din tot sufletul, din pacate am o stare ciudata si nu stiu ce as putea sa scriu, eu o recomand, daca mai era nevoie, probabil ca nu, si neaparat sa mergeti la o ora.as vrea sa mai punctez niste mici minusuri, nu si-a dat sutienul jos si inel la deget si lant de la gat, nu prea agreez bijuterii dar asta-s eu, minusurile astea sunt mult prea mici. imi place mie sa plimb mana, sa masez, de la gatul femeii pana jos dar din motivele mentionate mai sus nu s-a putut, am incercat si nu s-a putut.o recomand pe fata asta, este matura, cum imi place mie, picioare puternice, fund frumos, epilata, nimic de reprosat. a fost putin cu mintea in alta parte dar macar nu am auzit vechiile texte si comentarii pe care le-am gasit pe altele si pe care le-am detaliat mereu. eu o recomand, merita !!!!! SI CA SA-L CITEZ PE prostul de dAN Diaconescu, " nici nu stiiti ce pierdeti " daca nu va duceti !!!!!Multumesc pt recenzie,te astept cu drag si altadata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum