Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Disponibila incepand cu ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Disponibila incepand cu ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 disponibila pentru programari
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Disponibila :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Disponibila de la ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Disponibila de la ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 disponibila :kiss3
liviu16 Reputație: 647 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 Salutare, Am revazut-o astazi dupa ceva timp pe Andreea in noua locatie din Emil Bota. Aceeasi persoana amabila si cu zambetul pe buze, dezinvolta si care te face sa te simti destins. Am facut un dus rapid, apoi ea, dupa care actiunea care a fost exact ce trebuia dupa o zi de munca...Este o tipa ok, prezenta la sex si nu este cu ochii pe ceas. Nu pot spune ca am facut vreun click dar am beneficiat de servicii bune la un pret corect. NOTE:Locatie: 7.5(mai ok locatia de pe Bd. Unirii)Aspect:8.5Oral: 8Normal: 9 Cadou 100 pt aprox 25 min. Multumesc Andreea! :* Stima pentru toata comunitatea! 1
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 Disponibila incepand cu ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 disponibila pentru programari
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 M Salutare,Am revazut-o astazi dupa ceva timp pe Andreea in noua locatie din Emil Bota. Aceeasi persoana amabila si cu zambetul pe buze, dezinvolta si care te face sa te simti destins. Am facut un dus rapid, apoi ea, dupa care actiunea care a fost exact ce trebuia dupa o zi de munca...Este o tipa ok, prezenta la sex si nu este cu ochii pe ceas. Nu pot spune ca am facut vreun click dar am beneficiat de servicii bune la un pret corect.NOTE:Locatie: 7.5(mai ok locatia de pe Bd. Unirii)Aspect:8.5Oral: 8Normal: 9Cadou 100 pt aprox 25 min.Multumesc Andreea! :*Stima pentru toata comunitatea!Multumesc pentru vizita si recenzie
vasiledobre3 Reputație: 64 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Salutare, Am revazut-o astazi dupa ceva timp pe Andreea in noua locatie din Emil Bota. Aceeasi persoana amabila si cu zambetul pe buze, dezinvolta si care te face sa te simti destins. Am facut un dus rapid, apoi ea, dupa care actiunea care a fost exact ce trebuia dupa o zi de munca...Este o tipa ok, prezenta la sex si nu este cu ochii pe ceas. Nu pot spune ca am facut vreun click dar am beneficiat de servicii bune la un pret corect. NOTE:Locatie: 7.5(mai ok locatia de pe Bd. Unirii)Aspect:8.5Oral: 8Normal: 9 Cadou 100 pt aprox 25 min. Multumesc Andreea! :* Stima pentru toata comunitatea!Recenzie,obiectiva,scurta si la obiect 1
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Disponibila incepand cu ora 11 :callyou
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 disponibila pentru programari
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum