Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Buna dimineata, programul meu astazi incepe la ora 11
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Salutare, Am revazut-o astazi dupa ceva timp pe Andreea in noua locatie din Emil Bota. Aceeasi persoana amabila si cu zambetul pe buze, dezinvolta si care te face sa te simti destins. Am facut un dus rapid, apoi ea, dupa care actiunea care a fost exact ce trebuia dupa o zi de munca...Este o tipa ok, prezenta la sex si nu este cu ochii pe ceas. Nu pot spune ca am facut vreun click dar am beneficiat de servicii bune la un pret corect. NOTE:Locatie: 7.5(mai ok locatia de pe Bd. Unirii)Aspect:8.5Oral: 8Normal: 9 Cadou 100 pt aprox 25 min. Multumesc Andreea! :* Stima pentru toata comunitateaMultumesc Liviu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Azi va astept incepand cu ora 11 :telephone
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 Azi va astept incepand cu ora 11 :telephone
erotik Reputație: 299 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2018 O aveam de mult in lista pe Andreea, dar saptamana trecuta am reusit sa o si vizitez.Programarea a fost respectata de ambele parti. Ajuns in locatie imi deschide usa pe tocuri, provocator imbracata cu niste dresuri pana la genunchi si un corset bine strans, apoi ma indruma catre laboratorul de lucru si ma intreaba cat stau. Convenim pentru o finalizare si ma cer la baie. imi da un prosop destul de uzat, dar care parea curat asa ca purced la baie. Baia e frumos aranjata si am gasit cele necesare, dus si apa calda.Dupa dus am revenit in camera, andreea imi spune sa astept putin ca merge si ea la baie.OK, ma fac comod, iar andreea revine destul de repede, purtand in continuare costumatia, mai putin tocurile. Ma intreaba cum vreau oralul, NP si incepem treaba destul de rapid.Oralul este banal, nu m-a incitat si nici nu m-a excitat. Dupa nici un minut vine cu propunerea sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Eu zic ca ar fi bine sa mai continuam asa, iar fata se conformeaza ... pentru putin timp. Apoi zice iar sa punem prezervativul. Prima data cand a zis, am avut impresia ca e pusa pe fuga, dar a doua oara m-a convins! Am nimerit la un fast fuck! A dat jos corsetul si constat lipsa sani, doar sfarcuri, dar sani deloc! Propun sa stea ea deasupra, dar a refuzat elegant spunand ca daca sta ea deasupra se rupe patul. Bun, o cred pe cuvant. Asa ca imi ofera fundul, aici da, trec prin spate, fund misto, pompam ceva, geme frumos .... dar incomod patul. Asa ca trec eu deasupra si ma infig tare, observ si un delfinas tatuat in zona de interes. Se muleaza frumos in pula si geme intens, prefacut dar frumos! patul ala chiar da semne ca cedeaza asa ca finalizez in scurt timp direct in balonas.Merg frumos la baita pentru igienizare si ... la revedere!Pentru mine a fost o descarcare rapida si fara prea multa placere, Dupa parerea mea Andreea are puternice trasaturi de barbat si tot timpul am avut impresia ca fut un travestit. Punctul ei forte este fundul, bombat si futabil. Aaa ... si geme frumos. Oralul a fost absolut banal fara artificii si fara prea multa atentie la zonele adiacente.Note:Locatia - 8Baia - 9oral - 7normal - 8GFE - 6Halatu - 100 leuti platiti la plecare, timp petreut in hogeac 17 minute cu tot cu dus si acomodare.Voi decideti daca vreti sau nu sa o vizitati.Eu am avut impresia de fast fuck, asa ca de revenit nu voi reveni! 8
tuicarul Reputație: -222 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Peste tot in UE Oras:Peste tot in UE Postat Decembrie 11, 2018 O aveam de mult in lista pe Andreea, dar saptamana trecuta am reusit sa o si vizitez.Programarea a fost respectata de ambele parti. Ajuns in locatie imi deschide usa pe tocuri, provocator imbracata cu niste dresuri pana la genunchi si un corset bine strans, apoi ma indruma catre laboratorul de lucru si ma intreaba cat stau. Convenim pentru o finalizare si ma cer la baie. imi da un prosop destul de uzat, dar care parea curat asa ca purced la baie. Baia e frumos aranjata si am gasit cele necesare, dus si apa calda.Dupa dus am revenit in camera, andreea imi spune sa astept putin ca merge si ea la baie.OK, ma fac comod, iar andreea revine destul de repede, purtand in continuare costumatia, mai putin tocurile. Ma intreaba cum vreau oralul, NP si incepem treaba destul de rapid.Oralul este banal, nu m-a incitat si nici nu m-a excitat. Dupa nici un minut vine cu propunerea sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Eu zic ca ar fi bine sa mai continuam asa, iar fata se conformeaza ... pentru putin timp. Apoi zice iar sa punem prezervativul. Prima data cand a zis, am avut impresia ca e pusa pe fuga, dar a doua oara m-a convins! Am nimerit la un fast fuck! A dat jos corsetul si constat lipsa sani, doar sfarcuri, dar sani deloc! Propun sa stea ea deasupra, dar a refuzat elegant spunand ca daca sta ea deasupra se rupe patul. Bun, o cred pe cuvant. Asa ca imi ofera fundul, aici da, trec prin spate, fund misto, pompam ceva, geme frumos .... dar incomod patul. Asa ca trec eu deasupra si ma infig tare, observ si un delfinas tatuat in zona de interes. Se muleaza frumos in pula si geme intens, prefacut dar frumos! patul ala chiar da semne ca cedeaza asa ca finalizez in scurt timp direct in balonas.Merg frumos la baita pentru igienizare si ... la revedere!Pentru mine a fost o descarcare rapida si fara prea multa placere, Dupa parerea mea Andreea are puternice trasaturi de barbat si tot timpul am avut impresia ca fut un travestit. Punctul ei forte este fundul, bombat si futabil. Aaa ... si geme frumos. Oralul a fost absolut banal fara artificii si fara prea multa atentie la zonele adiacente.Note:Locatia - 8Baia - 9oral - 7normal - 8GFE - 6Halatu - 100 leuti platiti la plecare, timp petreut in hogeac 17 minute cu tot cu dus si acomodare.Voi decideti daca vreti sau nu sa o vizitati.Eu am avut impresia de fast fuck, asa ca de revenit nu voi reveni! in sfarsit o recenzie clara scurta si reala. Erotice mai bine il futeai pe omletar ca el e mai gras si are tate
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 disponibila pentru programari
aristidemsc Reputație: -56 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Decembrie 11, 2018 Frumos era sa-i dai quote recenziei lui @erotik si sa-i mulțumești. 2
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2018 Postat Decembrie 11, 2018 in sfarsit o recenzie clara scurta si reala. Erotice mai bine il futeai pe omletar ca el e mai gras si are tatemultumesc frumos petru vizita si recezie
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Decembrie 12, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 12, 2018 O aveam de mult in lista pe Andreea, dar saptamana trecuta am reusit sa o si vizitez.Programarea a fost respectata de ambele parti. Ajuns in locatie imi deschide usa pe tocuri, provocator imbracata cu niste dresuri pana la genunchi si un corset bine strans, apoi ma indruma catre laboratorul de lucru si ma intreaba cat stau. Convenim pentru o finalizare si ma cer la baie. imi da un prosop destul de uzat, dar care parea curat asa ca purced la baie. Baia e frumos aranjata si am gasit cele necesare, dus si apa calda.Dupa dus am revenit in camera, andreea imi spune sa astept putin ca merge si ea la baie.OK, ma fac comod, iar andreea revine destul de repede, purtand in continuare costumatia, mai putin tocurile. Ma intreaba cum vreau oralul, NP si incepem treaba destul de rapid.Oralul este banal, nu m-a incitat si nici nu m-a excitat. Dupa nici un minut vine cu propunerea sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Eu zic ca ar fi bine sa mai continuam asa, iar fata se conformeaza ... pentru putin timp. Apoi zice iar sa punem prezervativul. Prima data cand a zis, am avut impresia ca e pusa pe fuga, dar a doua oara m-a convins! Am nimerit la un fast fuck! A dat jos corsetul si constat lipsa sani, doar sfarcuri, dar sani deloc! Propun sa stea ea deasupra, dar a refuzat elegant spunand ca daca sta ea deasupra se rupe patul. Bun, o cred pe cuvant. Asa ca imi ofera fundul, aici da, trec prin spate, fund misto, pompam ceva, geme frumos .... dar incomod patul. Asa ca trec eu deasupra si ma infig tare, observ si un delfinas tatuat in zona de interes. Se muleaza frumos in pula si geme intens, prefacut dar frumos! patul ala chiar da semne ca cedeaza asa ca finalizez in scurt timp direct in balonas.Merg frumos la baita pentru igienizare si ... la revedere!Pentru mine a fost o descarcare rapida si fara prea multa placere, Dupa parerea mea Andreea are puternice trasaturi de barbat si tot timpul am avut impresia ca fut un travestit. Punctul ei forte este fundul, bombat si futabil. Aaa ... si geme frumos. Oralul a fost absolut banal fara artificii si fara prea multa atentie la zonele adiacente.Note:Locatia - 8Baia - 9oral - 7normal - 8GFE - 6Halatu - 100 leuti platiti la plecare, timp petreut in hogeac 17 minute cu tot cu dus si acomodare.Voi decideti daca vreti sau nu sa o vizitati.Eu am avut impresia de fast fuck, asa ca de revenit nu voi reveni! Lui erotik trebuia sa-i multumesti ca el ti-a facut vizita si recenzia sau vrei sa spui ca si asta e falsa si doar ale lui bucataru sunt reale. Erotik este un user credibil cu recenzii obiective nu prefabricate. 2
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Postat Decembrie 12, 2018 O aveam de mult in lista pe Andreea, dar saptamana trecuta am reusit sa o si vizitez.Programarea a fost respectata de ambele parti. Ajuns in locatie imi deschide usa pe tocuri, provocator imbracata cu niste dresuri pana la genunchi si un corset bine strans, apoi ma indruma catre laboratorul de lucru si ma intreaba cat stau. Convenim pentru o finalizare si ma cer la baie. imi da un prosop destul de uzat, dar care parea curat asa ca purced la baie. Baia e frumos aranjata si am gasit cele necesare, dus si apa calda.Dupa dus am revenit in camera, andreea imi spune sa astept putin ca merge si ea la baie.OK, ma fac comod, iar andreea revine destul de repede, purtand in continuare costumatia, mai putin tocurile. Ma intreaba cum vreau oralul, NP si incepem treaba destul de rapid.Oralul este banal, nu m-a incitat si nici nu m-a excitat. Dupa nici un minut vine cu propunerea sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Eu zic ca ar fi bine sa mai continuam asa, iar fata se conformeaza ... pentru putin timp. Apoi zice iar sa punem prezervativul. Prima data cand a zis, am avut impresia ca e pusa pe fuga, dar a doua oara m-a convins! Am nimerit la un fast fuck! A dat jos corsetul si constat lipsa sani, doar sfarcuri, dar sani deloc! Propun sa stea ea deasupra, dar a refuzat elegant spunand ca daca sta ea deasupra se rupe patul. Bun, o cred pe cuvant. Asa ca imi ofera fundul, aici da, trec prin spate, fund misto, pompam ceva, geme frumos .... dar incomod patul. Asa ca trec eu deasupra si ma infig tare, observ si un delfinas tatuat in zona de interes. Se muleaza frumos in pula si geme intens, prefacut dar frumos! patul ala chiar da semne ca cedeaza asa ca finalizez in scurt timp direct in balonas.Merg frumos la baita pentru igienizare si ... la revedere!Pentru mine a fost o descarcare rapida si fara prea multa placere, Dupa parerea mea Andreea are puternice trasaturi de barbat si tot timpul am avut impresia ca fut un travestit. Punctul ei forte este fundul, bombat si futabil. Aaa ... si geme frumos. Oralul a fost absolut banal fara artificii si fara prea multa atentie la zonele adiacente.Note:Locatia - 8Baia - 9oral - 7normal - 8GFE - 6Halatu - 100 leuti platiti la plecare, timp petreut in hogeac 17 minute cu tot cu dus si acomodare.Voi decideti daca vreti sau nu sa o vizitati.Eu am avut impresia de fast fuck, asa ca de revenit nu voi reveni!multumesc mult pentru vizita si note.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum