Sari la conținut

Andreeabubu 0735271854

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

Vanator de promotii,ca orice pensionar care se respecta,am trecut miercuri seara pe la dansa.

Apartamentul pe 2 nivele de la UCECOM,astepta dupa usa pe niste tocuri de-mi scuipa seminte-n cap.Surprinzator(dupa ce am citit pe aici),fata e draguta spre frumoasa la fata.Par lung negru,ochi frumosi,ten curat...sa nu ma intrebati cati dinti are-n gura ca n-am stat sa-i numar ca altii.La corp arata bine,tepanoasa,carne tare,sani mai de loc,dar asta stiam cu totii.Foarte amabila,vorbeste frumos,s-a comportat exemplar intreaga ora.

Nu m-a grabit,este lipicioasa,incearca sa-ti faca placere.Mi-a placut ca la sfarsit a stiut sa mai stea 10 minute langa mine,cu mangaieri,saruturi pe corp,nu ca altele de pun imediat mana pe telefon si asteapta sa te cari cat mai repede.Actiunea nu o detaliez,dar eu am fost multumit per ansamblu,oralul e multumitor,se umezeste natural si e destul de stramta.Participa,gemete discrete si un CIM ca la carte.

Locatie-9

Igiena-10

Fata-8 la fata,7 la corp(-1 pentru sani)

Oral-8(dadeam 7,dar CIM-ul face toti banii)

Normal-8+

GFE-9

Am stat o ora fix,platit promotia de 150.

S-ar putea sa revin,ca e in drum spre casa.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Rond Alba Iulia
  • Oras:Rond Alba Iulia

Salut,

Vanator de promotii,ca orice pensionar care se respecta,am trecut miercuri seara pe la dansa.

Apartamentul pe 2 nivele de la UCECOM,astepta dupa usa pe niste tocuri de-mi scuipa seminte-n cap.Surprinzator(dupa ce am citit pe aici),fata e draguta spre frumoasa la fata.Par lung negru,ochi frumosi,ten curat...sa nu ma intrebati cati dinti are-n gura ca n-am stat sa-i numar ca altii.La corp arata bine,tepanoasa,carne tare,sani mai de loc,dar asta stiam cu totii.Foarte amabila,vorbeste frumos,s-a comportat exemplar intreaga ora.

Nu m-a grabit,este lipicioasa,incearca sa-ti faca placere.Mi-a placut ca la sfarsit a stiut sa mai stea 10 minute langa mine,cu mangaieri,saruturi pe corp,nu ca altele de pun imediat mana pe telefon si asteapta sa te cari cat mai repede.Actiunea nu o detaliez,dar eu am fost multumit per ansamblu,oralul e multumitor,se umezeste natural si e destul de stramta.Participa,gemete discrete si un CIM ca la carte.

Locatie-9

Igiena-10

Fata-8 la fata,7 la corp(-1 pentru sani)

Oral-8(dadeam 7,dar CIM-ul face toti banii)

Normal-8+

GFE-9

Am stat o ora fix,platit promotia de 150.

S-ar putea sa revin,ca e in drum spre casa.

MULTUMESC pentru recenzie si te astept cu drag oricând
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...