Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Lucrezi azi?Da lucrez,ma poti suna 15
jada_piratsklan Reputație: 62 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Am revenit a doua oară la Andreea (e singura la care am revenit vreodată) și după cum mă așteptam, treaba a fost de nota zece. A fost răbdătoare, calmă, la locul ei și de bun simț. Am stat o oră jumate @ 3 finalizări. Nu are sens să detaliez acțiunea, dar o pot recomanda călduros pentru cei care n-au vizitat-o încă. O să mai revin la ea ori de câte ori voi mai avea ocazia. Nota 10 din punctul meu de vedere! 1
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 Am revenit a doua oară la Andreea (e singura la care am revenit vreodată) și după cum mă așteptam, treaba a fost de nota zece.A fost răbdătoare, calmă, la locul ei și de bun simț.Am stat o oră jumate @ 3 finalizări.Nu are sens să detaliez acțiunea, dar o pot recomanda călduros pentru cei care n-au vizitat-o încă.O să mai revin la ea ori de câte ori voi mai avea ocazia.Nota 10 din punctul meu de vedere!Multumesc pentru vizita si te astept cu placere si altadata :kiss3 15
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Disponibila pt programari 14
loreus11 Reputație: -17 Postat Iunie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2018 Faci și facesitting?
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Faci și facesitting?Nu ,nu fac 15
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 disponibilitate pana la ora 22
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Disponibilitate pana la ora 02
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Disponibila astazi pana la ora 23
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum