deletebackspace1 Reputație: -1 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Roma Oras:Roma Postat Decembrie 2, 2017 Am vazut ca in ultimu anunt avea si numaru vechi de la swetplesure. Oricum nu raspunde pe niciunu nici la mesaj. Si daca raspunde probabil te duci panacolo si iei teapa de no mai gasesti sau te zoreste sa scape de tine in juma de ora. E ciudata rau.Confirm neseriozitatea. Stabilesti ceva si dupa nu mai raspunde.
testetaste Reputație: 2 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Am aflat de la o fosta colega din unirii ca are probleme mari decand a plecat de la ei.
deletebackspace1 Reputație: -1 Postat Decembrie 2, 2017 Oras:Roma Oras:Roma Postat Decembrie 2, 2017 Am aflat de la o fosta colega din unirii ca are probleme mari decand a plecat de la ei.A facut masajul prea apasat si a ramas gravida🤫
nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 Am aflat de la o fosta colega din unirii ca are probleme mari decand a plecat de la ei.Ce fel de probleme, gen?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Denisa revine cu anunturi in AT...... 2
nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Denisa revine cu anunturi in AT......bravo, uite o veste buna!merci ca ai avut rabdare sa cauti! :bow :beex2 :clapp
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 In AT ul de azi Denisa a afisat un alt pret...evident mai mare.200 Lei noi....
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 Are si numarul de telefon0730.924.593
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Februarie 16, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 16, 2018 A crescut salariu minim pe economie,creste si ea prețul :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 Poze cu Sexy Denisa din perioada cand activa in vila din Snagov....
Membru Premium matatakakiba Reputație: 168 Postat Iunie 11, 2018 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Postat Iunie 11, 2018 Buna ziua, hello! mai a fost cineva la ea? Nu reusesc sa fac o programare... does anybody know something about her? i can´t reach her to make an appointment? Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out."
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Buna ziua, hello! mai a fost cineva la ea? Nu reusesc sa fac o programare... does anybody know something about her? i can´t reach her to make an appointment?Vezi ca prin martie a fost la ea @Il pupparo.Da selectie dupa Denisa si numar sau recenziile userului respectiv.Usor nu este de gasit.Merita de vizitat o data.Singura problema ca masajul ei nu tine 60 minute.Succes ! Asteptam recenzia...
Membru Premium matatakakiba Reputație: 168 Postat Iunie 11, 2018 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Postat Iunie 11, 2018 Vezi ca prin martie a fost la ea @Il pupparo.Da selectie dupa Denisa si numar sau recenziile userului respectiv.Usor nu este de gasit.Merita de vizitat o data.Singura problema ca masajul ei nu tine 60 minute.Succes ! Asteptam recenzia... Mersi pentru informatii...Daca inteleg bine: 200 Lei/ora, care nu este o ora? :-) Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out."
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Mersi pentru informatii...Daca inteleg bine: 200 Lei/ora, care nu este o ora? :-)[/quote In 2017 era 150 Lei ora.Acum este 200 Lei.Am stat cam 40 minute fara dus.Nu m-a grabit , dar nu am rezistat mult...Finalizare pe sani.Arata ca o spanioloaica cu ceva grecesc in ea.Succes.... 1
Membru Premium matatakakiba Reputație: 168 Postat Iunie 11, 2018 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Postat Iunie 11, 2018 thx ;) Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out."
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Noutati, evident pozitive ? :hihat :138x
longdonsilver Reputație: 187 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2018 Pare ca nu inca. Asteptam....
nicool Reputație: 6 Postat Iulie 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 6, 2018 Am tot incercat sa dau de domnisoara, dar fara succes. A reusit cineva in ultima perioada?
comunistuljr Reputație: 12 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Nu reusesc sa dau de domnisoara, ce mai stiti ? Este disponibila ?
comunistuljr Reputație: 12 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2018 Daca a schimbat numarul de telefon, un numar nou ar prinde bine :) cine are ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 Prin martie a.c. inca mai activa....De atunci nu am mai vazut nici un anunt de-al ei pe www.anuntul.ro cat si pe www.publi24.roPosibil sa faca o pauza sau s-a retras....pacat....
tandberg Reputație: 544 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 Anunt din www.publi24.ro ROGRAM NON-STOP POZE NOI SI REALE si ne retusate . .100 %!!! reala te invit la mine pentru a petrece o ora sau mai multe in compania mea, garantez ca pozele sunt reale, neretusate, arat exact cum ma vezi in aceste poze! Daca iti plac, suna-ma si nu vei regreta, locuiesc singurica intr-o locatie de lux, . rog si ofer maxima seriozitate. ! fac si dominare sunt parte activa cum ar fi uro.scato.ma deplasez doar la hotel Acum se numeste Madalina....Telefon 0755.382.525 O fi tot ea sau i-a preluat cineva pozele ?Pret lipsa... 4
nfhh Reputație: 276 Postat Octombrie 10, 2018 Postat Octombrie 10, 2018 numarul din titlul topicului pare inactiv / deconectat :(iar pe numarul din postul anterior intra mesageria deocamdata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum