freebsd Reputație: 344 Postat Mai 2, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 2, 2017 http://www.publi24.r...777a6e6653.html ... Sambata seara....... am tot cautat, sunat ca se facuse 12 noaptea. Intr-un final, sun si la Alina, caci asa o cheama. Raspunde.....asta da surpriza! I-am comunicat ce si cum si ca la mine...a zis ok. 20 de minute mai tarziu cobor s-o iau, mignona, bronzata, un trupsor ca-n poze, de textura nu mai vorbesc...e ca o atleta de 18 ani. Acuma, eu,eram cam sifonat de pe la chefurile anterioare, Fata are tot ce trebuie, e draguta, se implica, te intreaba ce anume iti place...dantura frumoasa, foarte curata(FK mai putin) corpul ala e asa de placut (acum dpdv tactil) ON ok. Face 69 si merita ce ai in fata ochilor. Nu stiu, Nu m-am terminat ca nu as fi putut nici cu Jessica Alba... Note nu pot sa dau ca as fi foarte subiectiv. Achitat 250 (ca zicea ca e tarif de noapte)...ne-am despartit si eu cred ca o voi revedea. Eu sunt de parere ca merita incercata (n-are locatie) Nu e de-o frumusete rapitoare dar poti iesii cu ea in lume. si se vede ca e oraseanca la origini. Vorbeste foarte corect si fara accente incriminatoare Cu stima Free-ul P.S. Pozele sunt ale ei... 9
lesbianul Reputație: 757 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Postat Mai 4, 2017 Anuntul nu mai este activ. Mai ai nr de tel ?
kkmitz Reputație: 4267 Postat Mai 4, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Mai 4, 2017 Anuntul nu mai este activ. Mai ai nr de tel ?e in titlu
lesbianul Reputație: 757 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluuuuj Oras:Cluuuuj Postat Mai 4, 2017 )) ce obosit sunt ! Sorry
freebsd Reputație: 344 Postat Mai 4, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Mai 4, 2017 ba da, Alina e de gasit.....merita sigur o pedala sau 2....eu ma vad maine cu ea ca m-a facinat trupsorul ala miccut si de incolacit ) P.S. Eu am vb acum 2 min cu ea. Bafta
freebsd Reputație: 344 Postat Mai 9, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Mai 9, 2017 Si care-i tariful de zi?Banuiesc ca este 200...wtf. era trecut de orele 24, era poate interesant sa-i propun: "Ramai la mine pana dimineata si o facem la tarif de zi c-o fi mai ieftin" sau nu? ce zici? In alta ordine de idei....ai un PM de la umila mea persoana...vezi ca faci, ca eu nu raman dator niciodata. S-o sun tot eu s-ontreb?.....asta ar fi ultima.
haroun Reputație: -440 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Pai tu s-o suni pt. ca recenzia ta nu e completa. La un mod mai serios: Nu am intrebat pt. mine, am intrebat pt. publicul general. Pe mine nu ma intereseaza tipa.Cu ce zici ca iti sunt dator? 3 1
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 11, 2017 O sunai şi eu într-o zi, din lipsă de alternative. A răspuns imediat şi am convenit să vină la mine (o locație dedicată...). Ne-am pus de acord să revin cu telefonul în preajma orei discutate, ceea ce am şi făcut. În clipa aia a început să dea înapoi, că n-ar veni, poate-i țeapă şi ajunge în pierdere cu taxiul - şi că să merg eu după ea. Uluit, mă dezvinovățesc întrebând-o ce anume a dat de gol țeparul din mine? Nimic, zice, dar există acest risc. Semn autentic de neseriozitate, i-am şi declarat-o pe şleau. Nu era niciun bai de ştiam înainte, ma duceam din vreme - traficul din Cluj îți dă totul peste cap. Dar pula nu cunoaşte rațiune. Convin înciudat să ma duc după ea, pregătit pentru orice nouă eventuală neseriozitate, doară sunt pățit.Însă domnişoara soseşte, îmbrăcată casual într-un trening, iar temperamentul ei jovial mai topeşte din străşnicia mea. E drăguță, tinerică, cu tatuaje şi piercinguri. O duc la imobil, se cere la baie, mă cer şi eu, apoi începem. Goală nu arată rău, m-a dus cu gândul la o braziliancă, mai ales dacă-i savurezi imaginea din perspectiva curului. Bronzată, pielea fină.Oral bunicel, dar cam lipsit de imaginație. Utilizează mâna, geme trucat, nu dă atenție prin împrejur. După ce m-am lămurit, am plasat-o dedesubt şi am pătruns-o în misionar. M-a avertizat că s-ar putea să fie strâmtă deoarece nu se mai futuse în ziua aia (!). N-am pus botul la argument, însă m-am bucurat de veridicitatea afirmației. Fără sărut, se relaxează totuşi în coit şi se simte bine de eşti atent cu ea. Mersei până la capăt în aceeaşi poziție, căci îmi plăcea. O mică pauză, acelaşi ritual, altă poziție, lady on top. Se straduieşte, se mişcă bine (nu chiar ca o braziliancă), totuşi nu mă mai putui concentra. O oprii, ne descâlcirăm, urmă o poveste scurtă, după care mă părăsi spre alt client, cam din aceeaşi zona. Locație: nu are şi cică nici nu-i rentează;Fizic: 8 (e OK, dar nu rupe gura târgului. Pielea e fină şi combinația tatuaje-piercinguri pe mine mă atrage);Oral: 6 (la neprotejat plusează 50 lei, ceea ce m-a frapat, dar era să refuz cu pula în gura ei?);Normal: 8,5;Preț: 130 lei finalizarea, 200 lei ora + 50 lei cum zisei. Tariful de zi, n-am întrebat de celălalt. Şi nici n-am apucat să întreb dacă îți impută taxiul, cum nu a fost cazul la mine. Concluzia: nu e de top, însă mere. 9 14
haroun Reputație: -440 Postat Iulie 29, 2017 Postat Iulie 29, 2017 150 declarati la telefon, am intrebat daca oralul se poate neprotejat si a raspuns ca nu. In timpul zilei. A venit peste 20 de minute o tiganca. Adica domnilor.... e tuciurie. Pozele din anunt is albite rau de tot. Chiar m-am gandit sa nu ma dau de recunoscut, dar am zis ca e cuvantul dat si sa-l respect. Dar sincer n-am vazut mare diferenta fata de tipele de pe turzii.Ajunsi la mine, primul lucru a fost sa-mi ceara banii. Dupa aceea in sub un minut a fost dezbracata. In minutul doi deja incerca sa-mi traga prezervativul pe pula fleasca. I-am spus macar sa faca niste laba sa aibe unde sa monteze cauciucul dar o zis ca merge si asa.Cu filme in cap mi s-a sculat. O supt cu prezervativ maxim jumate de minut dupa care a vrut sa ne futem. I-am spus sa mai faca oral, o mai dat de 2 ori din cap si atat o fost. Mare paguba oricum nu e, oralul slab, zone adiacente zero. Ma intreaba ce pozitie doresc. Zic sa incepem cu misionar. Se pune pe spate, bag pula in ea.... surpriza, ii cat un lighean, nu simt nimic. Pompez totusi, ca doar tot am platit. Rulez filme in cap, dar ii greu, desi nu sunt de acord cu anterelatatorii ca ar avea fata urata, dar e tiganca, nu prea puteam sa-mi inchipui o printesa blonda, nici macar o diva indianca.Mai dau ce dau, ii spuna hai sa incercam pe la spate. Se conformeaza. Dau pe la spate, la fel de larga si nu ma impresioneaza nici curul. Forma este cum ar trebui sa fie la toate de varsta ei, dar si aici tuciuriu.Ii spun sa se puna ea pe mine, iar se conformeaza. Calareste catva timp, dupa aceea oboseste. O mai prind de tate, zice sa fiu atent, dar in rest ma lasa sa ma joc cu ele.ii spun sa mai facem misionar. O pompez iar cu ea sub mine, tot larga e, dar imi inchipui ca pompez deja de destul timp, n-a facut figuri pina acuma dar incepe sa zica ca se termina timpul. Ma gandesc ca o fi avand dreptate, ma fortez si ejaculez grandios cu chiu cu vai.In sub un minut e deja imbracata, eu inca in pula goala. Ma intreaba daca o conduc jos in strada. Ma fac ca n-o aud. Dupa ceva timp imi spune ca asa ar fi frumos dar nu-i neaparat nevoie. Fac pe surdul, dupa ceva timp ii spun ca va gasi ea drumul. (Pula mea, is de coborat niste scari, nu-i labirint.) Pleaca.Ma uit pe filmare de la intrare in apartament pina la plecare 24 minute, timp efectiv de futut 16 minute. In timpul actiunii mi s-a parut mai mult, probabil pt. ca la inceput n-a comentat. Daca stiam ca a trecut doar atata timp o mai chinuiam un pic, dar oricum ce sens ar fi avut, mai bine c-am scapat rapid de ea, oricum nu mi-a facut placere toata povestea.Prea mult n-am vorbit cu ea, dar cred ca se considera tiganca emancipata. Poate si de aici or fi dedus colegii ca e mai culta. Intr-adevar vorbeste corect si fara accent.Concluzia: Avand in vedere ca de zile eram excitat si totusi toata treaba nu mi-a facut placere, pt. mine experienta nu este de repetat. 4 2
jrs Reputație: 452 Postat Iulie 29, 2017 Oras:cj Oras:cj Postat Iulie 29, 2017 "Ma uit pe filmare de la intrare in apartament pina la plecare 24 minute, timp efectiv de futut 16 minute. In timpul actiunii mi s-a parut mai mult, probabil pt. ca la inceput n-a comentat. Daca stiam ca a trecut doar atata timp o mai chinuiam un pic, dar oricum ce sens ar fi avut, mai bine c-am scapat rapid de ea, oricum nu mi-a facut placere toata povestea." Ce filmare ? ai inregistrat toata actiunea ?
haroun Reputație: -440 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 "Ma uit pe filmare de la intrare in apartament pina la plecare 24 minute, timp efectiv de futut 16 minute. In timpul actiunii mi s-a parut mai mult, probabil pt. ca la inceput n-a comentat. Daca stiam ca a trecut doar atata timp o mai chinuiam un pic, dar oricum ce sens ar fi avut, mai bine c-am scapat rapid de ea, oricum nu mi-a facut placere toata povestea." Ce filmare ? ai inregistrat toata actiunea ? Normal. Recomand oricui duce acasa femei (profesioniste sau nu), macar din motive de siguranta. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2017 Postat Iulie 30, 2017 Normal. Recomand oricui duce acasa femei (profesioniste sau nu), macar din motive de siguranta.Și buton de panică, dacă te bate, te violează și îți ia și banii😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum