Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator wish you were here
Reputație: 0
Postat
post-42793-0-72166100-1350584645_thumb.jpgpost-42793-0-40900200-1350584663_thumb.jpgpost-42793-0-07392000-1350584676_thumb.jpgpost-42793-0-82282300-1350584694_thumb.jpgBRUNETA perfecta, sani nr.4 , ofer companie intima domnilor manierati si cu pretentii. Oral de calitate, diferite pozitii, normal, masaj de relaxare, erotic si alte fantezii, discretie maxima, reala pret 150 ron ora
Vizitator oly
Postat

ON-

Pai atat ??? Servicii ??

Doar stii ce se cere.

OF-Gaura din costum din dreptul fundului cam stim pentru ce e,dar pentru ce este gaura din costum din dreptul calcaiului stang >:P

Postat

Scuze nu prea ma descurc!!alina ofera oral normal,cim cof cob,oral nep in fct de igena!!pupici

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Wtf...nu inteleg cum tu xenia, care arati foarte bine, ai o colega ca alina..? Scuze pentru rasism, nesimtire sau altceva dar.. :)) nu o vad bine nici la 50ron/ora dar..inca o data, gusturile nu se discuta si imi cer scuze de offtopic, ca sa o dreg insa, Alina anal nu face? As fi tentat sa ii fac eu o recenzie pe punctul asta daca vrea!!

Postat

te pot asigura ca fata nu e de etnie si cei care nu pun neaparat accent pe aspectul fizic cred ca vor fi multumiti de ea deoarece este o fata foarte ok....unor barbati le plac fetele mai rubensiene!!!pretul este de 50 ron fin sau 100 ron ora plus 50 pt cim!!!

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

sa intelegm ca Alina ar fi un fel de Roberta, varianta mai rubensiana? :P

App.. de Roberta de mai stii? mai revine vreodata... nu am apucat sa merg la ea si mi-a ramas undeva acolo :)

Postat

da,Alina este un fel de Roby dar Roby era miniona!!!Alina are 174 si 63 kg!!!din pacate Roby nu mai revine....ii este foarte bine asa!!!

Vizitator crlstl
Postat

Am vorbit la telefon cu domnisoara. Oral neprotejat in fctie de igiena, normal protejat. De anal nu am intrebat si nici nu mia spus daca ofera sau nu. Locatia Sala Palatului. Problema este tariful. Am vazut mai sus un post in care se mentioneaza 150 lei ora, apoi cu 100 lei ora, respectiv 50 lei finalizarea. Domnisoara mi-a comunicat ca pretul pentru o ora, respectiv finalizare este acelasi, adica 100 lei!!!!

Daca cineva are mai multe informatii....

Multumesc

Vizitator oly
Postat

Ce informatii mai bune decat de la sursa ? Le luam de bune pe acestea.Sau poate are tarife diferite in functie de vocea interlocutorului.

Postat

100ron ora 50ron fin!!eu nu sunt in bucuresti momentan,, si ea este la inceput vineri a fost prima ei zi deci probabil s.a incurcat!!!de luni va avea un program stabil!!!pupici

Vizitator Josep_Guardiola
Postat

am sunat-o acum cateva minute, de vreo 2 ori, dar nu raspunde!! lucreaza doar in timpul saptamanii ?

Vizitator
Postat

OF-Gaura din costum din dreptul fundului cam stim pentru ce e,dar pentru ce este gaura din costum din dreptul calcaiului stang > :P

Gaura din dreptul calcaiului e "restul" din buzunarul tau ;) .

Vizitator Tutankhamon
Postat

In pozele astea, cel putin eu, voiam sa vad niscaiva sani, observ ca ii tine bine ascunsi!

Vizitator crlstl
Postat

Buna seara,

Referitor la domnisoara, confirm pozele,care dealtfel sunt facute in locatie.

Domnisoara nu este de etnie, este ok la fatza, dragutza chiar. Sanii care nu sunt evidentiati in poze, sunt ok, de o dimensiune medie,putin cam mici insa raportati la dimensiunile domnisoarei.

In ceea ce priveste prestatia, am ales doar 1 finalizare, orala, tarifata cu 50 lei. Domnisoara, nu mi-a mentionat de la bun inceput ca nu face si normal in banii astia, si pe aceasta cale, tin sa o atentionez ca este bine sa specifice asta de la bun inceput, nu in timpul actiunii.

Despre oral, pot spune ca a fost destul de repezita, fara insa sa foloseasca corect tehnica de "grabire" a finalizarii, drept pt care, a durat ceva :D :D. Nu zgarie,incearca DT, chiar daca se inneaca, nota 7-8.

Locatia curata,nota 8,,in schimb mult prea cald! Nu am vizitat baia.

Astept si impresii de la cei care o vor vizita, in ceea ce priveste normalul.

PS. Pozele reflecta intrutotul realitatea, sunt cat se poate de recente, asa ca nu va asteptati sa primiti altceva. Cei ce prefera genul slim, sa se abtzina.

Va rog mutati la testate.

Multumesc

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...