Sari la conținut

Matura cu experienta - 0748848617

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o si eu pe doamna, intr-o zi de duminica, acum ceva timp. A fost singura care nu mi-a raspuns in scarba sau mai bine zis singura care a raspuns la telefon :)).

Trebuie sa astepti vreo 30 de minute inainte sa mergeti la ea, nu stiu de ce, dar eu eram in marasti aproape de locatia ei si a trebuit sa stau in masina pana a expirat timpul.

Locatia e pe strada Teleorman, usor de gasit dar mai greu cu parcarile. Peste tot sunt parcari cu abonament, dar daca te termini in 2 minute nu ai probleme. Apartamentul e micut, curat si foarte intunecat. Mi-ar fi placut sa vad mai mult din doamna, dar am cunoscut-o mai bine odata ce m-am suit peste ea.

Arata destul de bine, un corp slim cu sani marisori si fund orecum ferm. 

De la bun inceput interactiunea a fost foarte ok, doamna fiind bine dispusa si ascultatoare. Dupa un oral protejat scurt am trecut la un doggy dupa care am impins-o in jos si m-am suit ca animalu peste ea. 

In cele 2 minute de calarit puternic pot zice ca am facut-o pe femeie sa geme si sa se ude teribil. M-a satisfacut sa vad cat de bine o fut.

Si cum nimic nu dureaza prea mult (sub 2 minute daca sunt sincer), am finalizat inauntrul ei. A stat nemiscata cat timp imi dadeam eu duhul acolo.

M-a costat 200 de lei si pentru mine e de revenit. Trebuie sa imi dobor recordul de ~2 minute.

• Like 1
  • Confuz 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Matura cu experienta - 0748848617
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 14 minute, womenizer a spus:

...

am finalizat inauntrul ei

...

Sa înțeleg ca ai făcut normal neprotejat?

Postat
Acum 2 ore, Mocureloaded a spus:

Sa înțeleg ca ai făcut normal neprotejat?

Totul protejat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...