lambrinno Reputație: -13 Postat August 17, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 17, 2015 alti si alti labagii.........stay tuned
lambrinno Reputație: -13 Postat August 17, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 17, 2015 Nu e real anuntul,in Timisoara,deocamdata sunt doar trei anunturi cu trans pe bune,restul sunt plecate momentan.E plin de anunturi fake,puse de bolnavul ala psihic,pierdeti timpul degeaba,se vede de la 1 km ca-s anunturi fake.Doar acestea trei sunt anunturi reale: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-jucausa-cititi-descrierea/7b0c60777e606556.html http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-finuta-si-100-feminina-locatie-centrala-in-timisoara/7b0e6676796a6651.html http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-travesty/7b0e607678616657.htmlromeo kaschauer tii rau?zii......
lambrinno Reputație: -13 Postat August 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2015 din seria labari
lambrinno Reputație: -13 Postat August 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 18, 2015 alt labagiu
Edgar_04 Reputație: 19 Postat August 18, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Postat August 18, 2015 ce lambrinno,astia sunt oamenii care au pus botul la anunturile tale false si au venit pana la tine si cand te-au vazut,ti-au dat un pumn in cap sau te-au scuipat?Acum v-ati convins cat de bolnav mintal e lambrinno?
anda sweetlips Reputație: -16 Postat August 19, 2015 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Pasarica mama din cate am vazut din poze is niste oameni normali si cgiar foarte faini spre deosebire de un ras si un distrus cum esti tu,parerea mea este ca decat sa lucrez FAKE baga-ti ceva la fata si fii tu si atat dar din ce imi dau seata tre sa iti operezi creieru intai pt ca ai probleme destul de grave....te-am pupat cu ranga peste dinti de taratura frustrata psohic care esti
anda sweetlips Reputație: -16 Postat August 19, 2015 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 sincer ma inspaimant de ceea ce vad pe timisoara...va pup si o zi faina
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 sincer ma inspaimant de ceea ce vad pe timisoara...va pup si o zi fainacu atat mai bine nu vii la timisoara sa ne arati cat de oribila esti uita-te in oglinda esti horror......................toata lumea te vorbeste de rau....nu vorbii tu de altii....eu sunt barbat in schimb tu....esti o mutanta
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 ce lambrinno,astia sunt oamenii care au pus botul la anunturile tale false si au venit pana la tine si cand te-au vazut,ti-au dat un pumn in cap sau te-au scuipat?Acum v-ati convins cat de bolnav mintal e lambrinno?nu e nici un anunt fals...am fost cam pe la toate,capu tau bolnav nu mai judeca...esti frustrat ca nu te poti duce cu 50 ron sa le fraeresti aia e....sigur contul tau e de curva.....nu esti tu clientul fetelor pana-i pula.....si stiu si cine esti...pe mine nu ma duci ....dar te las...si ti-o fac cand ti-e lumea mai draga....bafta
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 Pasarica mama din cate am vazut din poze is niste oameni normali si cgiar foarte faini spre deosebire de un ras si un distrus cum esti tu,parerea mea este ca decat sa lucrez FAKE baga-ti ceva la fata si fii tu si atat dar din ce imi dau seata tre sa iti operezi creieru intai pt ca ai probleme destul de grave....te-am pupat cu ranga peste dinti de taratura frustrata psohic care estida cine ti-a zis tie ca tu lucrezi?nu te uiti cum arati?cine Moartea merge la tine fa?distruso?
anda sweetlips Reputație: -16 Postat August 19, 2015 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 la mine merge un sfert din Romania si o tara intreaga cum este Irlanda..cand vei ajunge tu la cota mea de piata de 300 euro ora mai stam de vorba Travestita distrusa si needucata care a impanzit PubliTim si Publi24 de anunturi Fake....pai cand vreodata vei arata tu ca cele din poze retardato,iar ca sa mergi tu la toate intai tre sa ai si bani ca sa iti permiti si in al doilea rand tre sa fii suficient de barbat dar la felul cum gandesti tre sa fi avut una cum este Sorela de la Bucuresti...voi 2 va potriviti de minune....2 circuri bune de expus la muzeul de animale preistorice pe cale de disparitie Antipa....ar trebui astia sa te formolizeze ca oricum esti unic
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 la mine merge un sfert din Romania si o tara intreaga cum este Irlanda..cand vei ajunge tu la cota mea de piata de 300 euro ora mai stam de vorba Travestita distrusa si needucata care a impanzit PubliTim si Publi24 de anunturi Fake....pai cand vreodata vei arata tu ca cele din poze retardato,iar ca sa mergi tu la toate intai tre sa ai si bani ca sa iti permiti si in al doilea rand tre sa fii suficient de barbat dar la felul cum gandesti tre sa fi avut una cum este Sorela de la Bucuresti...voi 2 va potriviti de minune....2 circuri bune de expus la muzeul de animale preistorice pe cale de disparitie Antipa....ar trebui astia sa te formolizeze ca oricum esti unictravestita e mata de parasuta....nu stii citii id -u meu?vaco....te mai baga moartea in seama pe tine si pe labagii tai
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 mmmm
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 mmm
lambrinno Reputație: -13 Postat August 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2015 mmm
anda sweetlips Reputație: -16 Postat August 20, 2015 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Lambrinoooooooo sti ceva.....SUGI PULA cu MATA de redard mintal
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 muisto las ca-ti vin client sa nu dea dracu sa vii in Timisoara ca ti-arat eu.....n-ai grija....o s-o sugi tu fara bani la baieti...garantez...
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 ukk
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 fl
anda sweetlips Reputație: -16 Postat August 20, 2015 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 auzi Lambrincito........IULIAN.............POPSTARITA...........sau cum dracu te mai cheama de travestita retardata ce esti
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 prosti si proaste am spus de la inceput ca nu-s cine credeti dar in fine ma doare-n PULA FA CHIOARO.............................
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 UH
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 L
lambrinno Reputație: -13 Postat August 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 20, 2015 xxx
lambrinno Reputație: -13 Postat August 21, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 21, 2015 auzi Lambrincito........IULIAN.............POPSTARITA...........sau cum dracu te mai cheama de travestita retardata ce estipanaramo uite cum te-ai facut de cacat da-te dracu de parasuta nu vorbi daca nu stii cu cine vorbesti noi stim cu cine vorbim insa.....dragi barbati daca vreti sa mergeti la asa ceva vizionati clipul.....o sa radeti cu lacrimi cum am ras eu............ http://www.you-tube.ro/romanii-talent-costinel-coconu--preselectie-editia---v319923.html
Postări Recomandate