Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Nu e real anuntul,in Timisoara,deocamdata sunt doar trei anunturi cu trans pe bune,restul sunt plecate momentan.E plin de anunturi fake,puse de bolnavul ala psihic,pierdeti timpul degeaba,se vede de la 1 km ca-s anunturi fake.Doar acestea trei sunt anunturi reale:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-jucausa-cititi-descrierea/7b0c60777e606556.html

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-finuta-si-100-feminina-locatie-centrala-in-timisoara/7b0e6676796a6651.html

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/andreea-travesty/7b0e607678616657.html

romeo kaschauer tii rau?zii......

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

ce lambrinno,astia sunt oamenii care au pus botul la anunturile tale false si au venit pana la tine si cand te-au vazut,ti-au dat un pumn in cap sau te-au scuipat?Acum v-ati convins cat de bolnav mintal e lambrinno?

• Telefon: nimfomana69
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pasarica mama din cate am vazut din poze is niste oameni normali si cgiar foarte faini spre deosebire de un ras si un distrus cum esti tu,parerea mea este ca decat sa lucrez FAKE baga-ti ceva la fata si fii tu si atat dar din ce imi dau seata tre sa iti operezi creieru intai pt ca ai probleme destul de grave....te-am pupat cu ranga peste dinti de taratura frustrata psohic care esti

Postat

sincer ma inspaimant de ceea ce vad pe timisoara...va pup si o zi faina

post-174010-0-28202600-1439977619_thumb.jpg

Postat

sincer ma inspaimant de ceea ce vad pe timisoara...va pup si o zi faina

cu atat mai bine nu vii la timisoara sa ne arati cat de oribila esti uita-te in oglinda esti horror......................toata lumea te vorbeste de rau....nu vorbii tu de altii....eu sunt barbat in schimb tu....esti o mutanta

Postat

ce lambrinno,astia sunt oamenii care au pus botul la anunturile tale false si au venit pana la tine si cand te-au vazut,ti-au dat un pumn in cap sau te-au scuipat?Acum v-ati convins cat de bolnav mintal e lambrinno?

nu e nici un anunt fals...am fost cam pe la toate,capu tau bolnav nu mai judeca...esti frustrat ca nu te poti duce cu 50 ron sa le fraeresti aia e....sigur contul tau e de curva.....nu esti tu clientul fetelor pana-i pula.....si stiu si cine esti...pe mine nu ma duci ....dar te las...si ti-o fac cand ti-e lumea mai draga....bafta

Postat

Pasarica mama din cate am vazut din poze is niste oameni normali si cgiar foarte faini spre deosebire de un ras si un distrus cum esti tu,parerea mea este ca decat sa lucrez FAKE baga-ti ceva la fata si fii tu si atat dar din ce imi dau seata tre sa iti operezi creieru intai pt ca ai probleme destul de grave....te-am pupat cu ranga peste dinti de taratura frustrata psohic care esti

da cine ti-a zis tie ca tu lucrezi?nu te uiti cum arati?cine Moartea merge la tine fa?distruso?

Postat

la mine merge un sfert din Romania si o tara intreaga cum este Irlanda..cand vei ajunge tu la cota mea de piata de 300 euro ora mai stam de vorba Travestita distrusa si needucata care a impanzit PubliTim si Publi24 de anunturi Fake....pai cand vreodata vei arata tu ca cele din poze retardato,iar ca sa mergi tu la toate intai tre sa ai si bani ca sa iti permiti si in al doilea rand tre sa fii suficient de barbat dar la felul cum gandesti tre sa fi avut una cum este Sorela de la Bucuresti...voi 2 va potriviti de minune....2 circuri bune de expus la muzeul de animale preistorice pe cale de disparitie Antipa....ar trebui astia sa te formolizeze ca oricum esti unic

Postat

la mine merge un sfert din Romania si o tara intreaga cum este Irlanda..cand vei ajunge tu la cota mea de piata de 300 euro ora mai stam de vorba Travestita distrusa si needucata care a impanzit PubliTim si Publi24 de anunturi Fake....pai cand vreodata vei arata tu ca cele din poze retardato,iar ca sa mergi tu la toate intai tre sa ai si bani ca sa iti permiti si in al doilea rand tre sa fii suficient de barbat dar la felul cum gandesti tre sa fi avut una cum este Sorela de la Bucuresti...voi 2 va potriviti de minune....2 circuri bune de expus la muzeul de animale preistorice pe cale de disparitie Antipa....ar trebui astia sa te formolizeze ca oricum esti unic

travestita e mata de parasuta....nu stii citii id -u meu?vaco....te mai baga moartea in seama pe tine si pe labagii tai

Postat

Lambrinoooooooo sti ceva.....SUGI PULA cu MATA de redard mintal

Postat

muisto las ca-ti vin client sa nu dea dracu sa vii in Timisoara ca ti-arat eu.....n-ai grija....o s-o sugi tu fara bani la baieti...garantez...

Postat

auzi Lambrincito........IULIAN.............POPSTARITA...........sau cum dracu te mai cheama de travestita retardata ce esti

Postat

prosti si proaste am spus de la inceput ca nu-s cine credeti dar in fine ma doare-n PULA FA CHIOARO.............................

Postat

auzi Lambrincito........IULIAN.............POPSTARITA...........sau cum dracu te mai cheama de travestita retardata ce esti

panaramo uite cum te-ai facut de cacat da-te dracu de parasuta nu vorbi daca nu stii cu cine vorbesti noi stim cu cine vorbim insa.....dragi barbati daca vreti sa mergeti la asa ceva vizionati clipul.....o sa radeti cu lacrimi cum am ras eu............

http://www.you-tube.ro/romanii-talent-costinel-coconu--preselectie-editia---v319923.html

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...