Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Imi pare rau insa nu am putut sta pe publi ... parca de data asta categoria asta de anunturi e si mai de ras in Timisoara ( prefer sa ma abtin de la mai multe comentarii :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2 ), dar dintre toate poti sa le cauti pe Andreea sau pe Deea. Momentan in Timisoara singurele transexuale ( cu sani) sunt doar ele doua si eu. 

P.S. Eu nu lucrez momentan deloc. 

Esti in TM ? As veni la tine, dar care e numarul tau ?

Postat

Am incercat sa o sun azi pe Fernanda, ca trebuia sa merg la ea azi, dar nu a raspuns la telefon. Neseriozitate la cote maxime.

In schimb, am mers la Andreea. M-a asteptam imbracata in lenjerie intima sexy si m-a poftit la ea in camera (in sexodrom ). Foarte amabila si placuta, fara fite. Am inceput cu un scurt preludiu: eu am sarutat-o pe corp, pe sani, ea la fel. Pe urma mi-a pus prezervativul si mi-a supt-o. Se pricepe la oral, e meseriasa, cu Deep Throat. Mi-a placut mult. Am urmat eu sa o calaresc pozitia caprita. Dupa, mi-a mai supt-o si mi-a venit randul sa fiu in locul ei. A fost placuta penetrarea, dar cam scurta, s-a terminat in 5 minute. La final mi-a mai supt-o si frecat-o cu mana si m-am terminat. MI-a mai placut si limba ei fina cu care ma lingea pe gat si pe sfarcuri. I-am supt si eu pula, cu prezervativul pe ea, care a fost placut sa o simt in gura. E destul de groasa, dar nu cu mult. Sanii ei tari au fost placuti la atingere si la sarutat.

Pret: 200 lei finalizarea (Eu atat i-am dat)

300 lei ora

Ca prima experienta cu o transexuala a fost impresionant, insa nu cred ca as reveni la ea.

• Oras:timisoara
Postat

Am incercat sa o sun azi pe Fernanda, ca trebuia sa merg la ea azi, dar nu a raspuns la telefon. Neseriozitate la cote maxime.

In schimb, am mers la Andreea. M-a asteptam imbracata in lenjerie intima sexy si m-a poftit la ea in camera (in sexodrom ). Foarte amabila si placuta, fara fite. Am inceput cu un scurt preludiu: eu am sarutat-o pe corp, pe sani, ea la fel. Pe urma mi-a pus prezervativul si mi-a supt-o. Se pricepe la oral, e meseriasa, cu Deep Throat. Mi-a placut mult. Am urmat eu sa o calaresc pozitia caprita. Dupa, mi-a mai supt-o si mi-a venit randul sa fiu in locul ei. A fost placuta penetrarea, dar cam scurta, s-a terminat in 5 minute. La final mi-a mai supt-o si frecat-o cu mana si m-am terminat. MI-a mai placut si limba ei fina cu care ma lingea pe gat si pe sfarcuri. I-am supt si eu pula, cu prezervativul pe ea, care a fost placut sa o simt in gura. E destul de groasa, dar nu cu mult. Sanii ei tari au fost placuti la atingere si la sarutat.

300 lei ora

Ca prima experienta cu o transexuala a fost impresionant, insa nu cred ca as reveni la ea.

Ms  de regenzie dar tin sa te contrazic un pic dragule eu nu ma termin in 5 da in fine :) da ori cum ms de vizita

Postat

Ms  de regenzie dar tin sa te contrazic un pic dragule eu nu ma termin in 5 da in fine :) da ori cum ms de vizita

In 5 minute am vrut sa spun scz :)

Postat

300 lei ora

----------------------------------------------------

Ai facut bine ca ai mers la Andreea.La Fernanda am fost eu mai demult si nu e cine stie...iti da vrajeala din vorbe mai mult...

Andreea si Deea chiar sunt ok,unii zic ca-s mai "trupese" eu spun ca gusturile nu se discuta.Personal,imi plac mult cele doua mentionate...sunt si foarte pasionale,eu merg la ele de cate ori am ocazia...

Postat

Salut la toata lumea. Numai ce m am intors in tara dupa o perioada lunga petrecuta afara, unde am avut contact cu multe Ts. Pot sa spun ca asiaticele, in special filipinezele, sunt cele mai hot, super amazing. In alta ordine de idei, ce mi ati recomanda de pe piata Ts din Tm, ceva sigur si sa nu fie fake. Bianca 89, ma intrebam daca ai vrea sa ne intalnim candva. am 36 de ani.. merci ciao

Postat

Salut la toata lumea. Numai ce m am intors in tara dupa o perioada lunga petrecuta afara, unde am avut contact cu multe Ts. Pot sa spun ca asiaticele, in special filipinezele, sunt cele mai hot, super amazing. In alta ordine de idei, ce mi ati recomanda de pe piata Ts din Tm, ceva sigur si sa nu fie fake. Bianca 89, ma intrebam daca ai vrea sa ne intalnim candva. am 36 de ani.. merci ciao

Buna, momentan eu nu mai lucrez deloc. Cand revin voi anunta :)

Postat

Buna motanii mei sexuali   :stiletto   ....  :kiss3 ... in intervalul 02.10.16 - 09.10.16 sunt in Timisoara ...  :waytogo ... ....

:callyou  ACESTA ESTE NUMARUL MEU ACTUAL .... 0723473694

:felatie   :sexanal   :tittyfuck   200 LEI - 30min ... 400 LEI - 60min ( dar nu stau exact pe ceas, important e sa ne simtim bine, mai ales ca multi dintre voi nu ati mai intalnit transexuale, pana acum)....  Cate finalizari reusesti ... nu te scot afara, dupa pima finalizare !!!!!!!  :138x 

• Telefon: nimfomana69
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pai poti suna daca vrei ceva

Pui mana pe telefon. Formezi nr si suni

Eu is in timisoara pana luni

Postat

Ai toate șansele dragul meu. Poti suna la RALUKA. Sau Deea si Andreea. Eu astazi voi părăsi timisoara. Va pup si spor la futut

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...