zedicus Reputație: 73 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 15, 2016 Imi pare rau insa nu am putut sta pe publi ... parca de data asta categoria asta de anunturi e si mai de ras in Timisoara ( prefer sa ma abtin de la mai multe comentarii ), dar dintre toate poti sa le cauti pe Andreea sau pe Deea. Momentan in Timisoara singurele transexuale ( cu sani) sunt doar ele doua si eu. P.S. Eu nu lucrez momentan deloc. Esti in TM ? As veni la tine, dar care e numarul tau ?
zedicus Reputație: 73 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 19, 2016 Am incercat sa o sun azi pe Fernanda, ca trebuia sa merg la ea azi, dar nu a raspuns la telefon. Neseriozitate la cote maxime. In schimb, am mers la Andreea. M-a asteptam imbracata in lenjerie intima sexy si m-a poftit la ea in camera (in sexodrom ). Foarte amabila si placuta, fara fite. Am inceput cu un scurt preludiu: eu am sarutat-o pe corp, pe sani, ea la fel. Pe urma mi-a pus prezervativul si mi-a supt-o. Se pricepe la oral, e meseriasa, cu Deep Throat. Mi-a placut mult. Am urmat eu sa o calaresc pozitia caprita. Dupa, mi-a mai supt-o si mi-a venit randul sa fiu in locul ei. A fost placuta penetrarea, dar cam scurta, s-a terminat in 5 minute. La final mi-a mai supt-o si frecat-o cu mana si m-am terminat. MI-a mai placut si limba ei fina cu care ma lingea pe gat si pe sfarcuri. I-am supt si eu pula, cu prezervativul pe ea, care a fost placut sa o simt in gura. E destul de groasa, dar nu cu mult. Sanii ei tari au fost placuti la atingere si la sarutat. Pret: 200 lei finalizarea (Eu atat i-am dat) 300 lei ora Ca prima experienta cu o transexuala a fost impresionant, insa nu cred ca as reveni la ea.
trans_andreea Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 21, 2016 Am incercat sa o sun azi pe Fernanda, ca trebuia sa merg la ea azi, dar nu a raspuns la telefon. Neseriozitate la cote maxime. In schimb, am mers la Andreea. M-a asteptam imbracata in lenjerie intima sexy si m-a poftit la ea in camera (in sexodrom ). Foarte amabila si placuta, fara fite. Am inceput cu un scurt preludiu: eu am sarutat-o pe corp, pe sani, ea la fel. Pe urma mi-a pus prezervativul si mi-a supt-o. Se pricepe la oral, e meseriasa, cu Deep Throat. Mi-a placut mult. Am urmat eu sa o calaresc pozitia caprita. Dupa, mi-a mai supt-o si mi-a venit randul sa fiu in locul ei. A fost placuta penetrarea, dar cam scurta, s-a terminat in 5 minute. La final mi-a mai supt-o si frecat-o cu mana si m-am terminat. MI-a mai placut si limba ei fina cu care ma lingea pe gat si pe sfarcuri. I-am supt si eu pula, cu prezervativul pe ea, care a fost placut sa o simt in gura. E destul de groasa, dar nu cu mult. Sanii ei tari au fost placuti la atingere si la sarutat. Pret: 200 lei finalizarea (Eu atat i-am dat) 300 lei ora Ca prima experienta cu o transexuala a fost impresionant, insa nu cred ca as reveni la ea.Ms de regenzie dar tin sa te contrazic un pic dragule eu nu ma termin in 5 da in fine da ori cum ms de vizita
trans_andreea Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 21, 2016 Ms de regenzie dar tin sa te contrazic un pic dragule eu nu ma termin in 5 da in fine da ori cum ms de vizitaIn 5 minute am vrut sa spun scz
gloomy Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2016 Am incercat sa o sun azi pe Fernanda, ca trebuia sa merg la ea azi, dar nu a raspuns la telefon. Neseriozitate la cote maxime. In schimb, am mers la Andreea. M-a asteptam imbracata in lenjerie intima sexy si m-a poftit la ea in camera (in sexodrom ). Foarte amabila si placuta, fara fite. Am inceput cu un scurt preludiu: eu am sarutat-o pe corp, pe sani, ea la fel. Pe urma mi-a pus prezervativul si mi-a supt-o. Se pricepe la oral, e meseriasa, cu Deep Throat. Mi-a placut mult. Am urmat eu sa o calaresc pozitia caprita. Dupa, mi-a mai supt-o si mi-a venit randul sa fiu in locul ei. A fost placuta penetrarea, dar cam scurta, s-a terminat in 5 minute. La final mi-a mai supt-o si frecat-o cu mana si m-am terminat. MI-a mai placut si limba ei fina cu care ma lingea pe gat si pe sfarcuri. I-am supt si eu pula, cu prezervativul pe ea, care a fost placut sa o simt in gura. E destul de groasa, dar nu cu mult. Sanii ei tari au fost placuti la atingere si la sarutat. Pret: 200 lei finalizarea (Eu atat i-am dat) 300 lei ora Ca prima experienta cu o transexuala a fost impresionant, insa nu cred ca as reveni la ea.----------------------------------------------------Ai facut bine ca ai mers la Andreea.La Fernanda am fost eu mai demult si nu e cine stie...iti da vrajeala din vorbe mai mult...Andreea si Deea chiar sunt ok,unii zic ca-s mai "trupese" eu spun ca gusturile nu se discuta.Personal,imi plac mult cele doua mentionate...sunt si foarte pasionale,eu merg la ele de cate ori am ocazia...
seby_76 Reputație: 6 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 24, 2016 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Transexualanon-stop/7b0f6470706b6a5f.html Știe cineva ceva de domnișoara ? Mersi
gloomy Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 24, 2016 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Transexualanon-stop/7b0f6470706b6a5f.htmlȘtie cineva ceva de domnișoara ? Mersi E anunt fake,este dementul ala care umple publi-ul de anunturi false...
agave99 Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2016 Postat Septembrie 28, 2016 Salut la toata lumea. Numai ce m am intors in tara dupa o perioada lunga petrecuta afara, unde am avut contact cu multe Ts. Pot sa spun ca asiaticele, in special filipinezele, sunt cele mai hot, super amazing. In alta ordine de idei, ce mi ati recomanda de pe piata Ts din Tm, ceva sigur si sa nu fie fake. Bianca 89, ma intrebam daca ai vrea sa ne intalnim candva. am 36 de ani.. merci ciao
bianca89 Reputație: -398 Postat Septembrie 28, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 28, 2016 Salut la toata lumea. Numai ce m am intors in tara dupa o perioada lunga petrecuta afara, unde am avut contact cu multe Ts. Pot sa spun ca asiaticele, in special filipinezele, sunt cele mai hot, super amazing. In alta ordine de idei, ce mi ati recomanda de pe piata Ts din Tm, ceva sigur si sa nu fie fake. Bianca 89, ma intrebam daca ai vrea sa ne intalnim candva. am 36 de ani.. merci ciaoBuna, momentan eu nu mai lucrez deloc. Cand revin voi anunta
agave99 Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2016 Postat Septembrie 29, 2016 Pacat.. mi as fi forit sa te intalnesc.. fa o exceptie
bianca89 Reputație: -398 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 29, 2016 Pacat.. mi as fi forit sa te intalnesc.. fa o exceptie Nici sa vreau nu pot
tud0rr_mic Reputație: 19 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 1, 2016 salut, a fost cineva va dansa? http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/Transexuala-Siliconata-Raluka-POZE-REALE/7b0f6c7f70696a55.html
trans_tanja Reputație: 95 Postat Octombrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat Octombrie 4, 2016 Buna motanii mei sexuali .... ... in intervalul 02.10.16 - 09.10.16 sunt in Timisoara ... :waytogo ... .... ACESTA ESTE NUMARUL MEU ACTUAL .... 0723473694 200 LEI - 30min ... 400 LEI - 60min ( dar nu stau exact pe ceas, important e sa ne simtim bine, mai ales ca multi dintre voi nu ati mai intalnit transexuale, pana acum).... Cate finalizari reusesti ... nu te scot afara, dupa pima finalizare !!!!!!!
annonym00us Reputație: 7 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 12, 2016 Hei, mai esti in Timisoara ?
trans_tanja Reputație: 95 Postat Octombrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:DEVA Telefon: [email protected] Oras:DEVA Postat Octombrie 19, 2016 la brasov ajungi ?La Brasov o sa ajung Luni 24.10.16... pusik
mihai deva Reputație: 3121 Postat Octombrie 30, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 30, 2016 La Brasov o sa ajung Luni 24.10.16... pusikTe asteptam si la Deva cu mult drag...
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Octombrie 30, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2016 Marti 1.11.2016 voi ajunge in timisoara
mariusiancu Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2016 Postat Noiembrie 4, 2016 Bună, vreo transexuala disponibila sâmbătă în Timișoara este pe aici?
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Pai poti suna daca vrei ceva Pui mana pe telefon. Formezi nr si suniEu is in timisoara pana luni
mariusiancu Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2016 Postat Noiembrie 4, 2016 Anda pot sa vad pe unde poze cu tine? Ms
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Noiembrie 4, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2016 Poftim
gg3orgian Reputație: 2 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Ro Oras:Ro Postat Noiembrie 6, 2016 Salut!Am șanse să găsesc și eu o ts reală în Timișoara, săptămâna viitoare?Ms!
anda sweetlips Reputație: -16 Postat Noiembrie 6, 2016 Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Telefon: nimfomana69 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 Ai toate șansele dragul meu. Poti suna la RALUKA. Sau Deea si Andreea. Eu astazi voi părăsi timisoara. Va pup si spor la futut
xtrimx Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 6, 2016 Stiti ceva de: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/NEWWGenifer-transexualaoral-dip-cu-finalizare-jucausa-sexy-imi-plac-perversiunile-sexuale/7b0064757e6c6a53.html
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 6, 2016 Stiti ceva de: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/NEWWGenifer-transexualaoral-dip-cu-finalizare-jucausa-sexy-imi-plac-perversiunile-sexuale/7b0064757e6c6a53.htmlFals din toate punctele de vedere
Postări Recomandate