lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 19, 2015 si tu si alte sau alti analfabeti de aici ,invatati sa scrieti in p...ok?nu te ataca aiurea
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 19, 2015 esti ce mai buna pisy ,crede-ma....
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 19, 2015 e una sa te iei de mine,si e alta sa ma faci analfabeta,am vazut ca te iei de prea multe persoane de pe aici ,nu stiu cine te crezi GURUL PAMANTULUI?ar trebui ca un administrator sa iti dezactiveze contul pentru ca prea futi nervii celor de pe aici,implicit A MEA.!
Edgar_04 Reputație: 19 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 19, 2015 Larissa,lasa-l pe Lambrinno,nu merita sa-ti pierzi timpul cu el,e un cont fake,e doar un travestit oribil ce nu are clienti si turbeaza,asa ca ataca pe toata lumea pe aici,in special daca vede un trans ce arata bine.Am atras si eu atentia adminilor de mai multe ori cu privire la acest specimen,a mai fost banat pe alte conturi false,insa degeaba,tot revine,isi face alt cont si o ia de la capat...e bolnav.A umplut publi24 la sectiunea Timisoara cu anunturi fake,dar nu mai pacaleste pe nimeni,toata lumea stie deja sa faca diferenta.
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 19, 2015 Pe mine m-a enervat faptul ca ma facut ANALFABETA,cand de fapt nu stie cati ani de scoala am,cred ca mai multi ca el oricum,in fine stii cum e zicala NU ITI PUNE MINTEA CU PROSTII,CA ESTI MAI PROST CA EI!
cautam Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 20, 2015 Larissa94 , abia astept sa vii in Timisoara. Imi spui te rog cat m-ar costa o ora in compania ta ?
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2015 detaliile tarifului le vom discuta la telefon,voi posta in curand exact data cand voi ajunge ,te pup CauTam
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 20, 2015 daca va intalniti cu asa ceva...ce sa mai zic...oricum stiu ca sperati la un 50 ron imputiti pt o sedinta...daca ati ajuns chiar asa,vai de Timisoara asta!!!si de tipi ca voi...mergeti la toate belitele pt o suma mica.....Rusine!!!si cu analfabete
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2015 Vroiam sa folosesc un limbaj frumos dar tu nu imi dai alta alternativa!Mai nesimtitule stii tu cumva ca la mine e 50ron sedinta?pt ce darcu te bagi in seama?deocamdata eu nu sunt un imputit de travestit ca tine,nespalat si analfabet,deocamdata nu te-ai luat doar de mine ci si de altii,dar stai linistit ca o so patesti pana la urma,adica o sa iti inchida cineva gura ta aia SPURCATA,si asta cat de curand credema,si nu e o AMENINTARE ci un AVERTISMENT!.
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 20, 2015 Larissa,lasa-l pe Lambrinno,nu merita sa-ti pierzi timpul cu el,e un cont fake,e doar un travestit oribil ce nu are clienti si turbeaza,asa ca ataca pe toata lumea pe aici,in special daca vede un trans ce arata bine.Am atras si eu atentia adminilor de mai multe ori cu privire la acest specimen,a mai fost banat pe alte conturi false,insa degeaba,tot revine,isi face alt cont si o ia de la capat...e bolnav.A umplut publi24 la sectiunea Timisoara cu anunturi fake,dar nu mai pacaleste pe nimeni,toata lumea stie deja sa faca diferenta.Da mai Edgar_04 dar cineva trebuie sa faca ceva impotriva NEISPRAVITULUI asta,adica se prea ia de multa lume.Nu arat eu cine stie ce bine dar deocamdata fac un tratament ca sa ma pot numii o TRANSEXUALA in adevaratul sens al cuvantului,si ce?vine un TRAVESTIT JEGOS sa imi dea lectii!
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 22, 2015 tu esti o jegoasa la cum te exprimi si la cum arati....sigur iti miros picioarele si curu vaco.....ce transexuala esti tu?nu vezi ce nasolie esti?nu te da rotunda-n plm
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 22, 2015 doamne dar prost mai poti fi!RETARDAT MINTAL FACUT PT ALOCATIE
charny Reputație: -386 Postat Iulie 22, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Iulie 22, 2015 Cel mai indicat este sa nu intri in polemici cu el nu are rost sa iti faci sange rau pt. nimic
curious 7 Reputație: 8 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 http://media.publi24.ro/large/20150722/2049/60a635bc94343c655858c1b1c85ec3ce/transexuala-centru-locatie-climatizata-timisoara-gay-lesbi.jpgre
larissa94 Reputație: 2 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 23, 2015 asa o sa si fac ,charny,ms de sfat 1
mihaitm2000 Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 23, 2015 http://media.publi24.ro/large/20150722/2049/60a635bc94343c655858c1b1c85ec3ce/transexuala-centru-locatie-climatizata-timisoara-gay-lesbi.jpgreai fost? sau a fost cineva?
Edgar_04 Reputație: 19 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 23, 2015 e fake,se vede de la 1 kilometru,uite si cate vizualizari sunt...e anunt cu poze fake pus de nebunu ala...nu-ti pierde timpul,eventual daca tot mergi,da-i un pumn in bot.
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2015 e fake,se vede de la 1 kilometru,uite si cate vizualizari sunt...e anunt cu poze fake pus de nebunu ala...nu-ti pierde timpul,eventual daca tot mergi,da-i un pumn in bot.Am fost si tipa e de bun simt ,locatie lux,clima....tot ce vrei....servicii de calitate asa cum se cere ,finutza pan la D-zeu....nu luati in seama toti labagii pe aici....Doamne Feri....
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 24, 2015 Ba labagiule, daca tot te dai mare cu pumnu in bot, de ce nu te duci tu?daca ai sange-n p..a?Fraere....dar nah nu ai cum tu esti o piz..a
Edgar_04 Reputație: 19 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 24, 2015 Uite cum se da boul de gol...Lambrinno,nu mai pacalesti pe nimeni,degeaba te agiti cu fakeurile tale.In urma cu vreo 4 luni ti-am mai dat cateva scaltoace,vrei sa o incasezi iar?Imi fac timp de tine,nu-i problema... 1
jerry_tm Reputație: -1 Postat Iulie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 25, 2015 Cine stie o transexuala reala in tm care sa aibe rabdare timp de o ora cu un incepator dornic de a incerca o fantezie ???
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 26, 2015 Uite cum se da boul de gol...Lambrinno,nu mai pacalesti pe nimeni,degeaba te agiti cu fakeurile tale.In urma cu vreo 4 luni ti-am mai dat cateva scaltoace,vrei sa o incasezi iar?Imi fac timp de tine,nu-i problema...ba fraere la mata cred ca ai dat in bot,pe net toata lumea e mare si tare hai lasa un nr de tel daca ai curaj ,sa vezzi ce bataie iti dau eu tie ...eu sunt barbat in schimb tu....nu-mi pune mie cuvnte in gura pis-...s in sufletu matii 1
hanibal13 Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Salut va deranjez si eu in cautarea unei transezuale in timisoara care sa aibe rabdare cu un incepator/curios . Mentionez ca nu ma intereseaza dotarea ei nu imi pasa daca e functionala sau nu pt. ca numi doresc acest lucru vreau doar sa fie pasiva am o fantezie de indeplinit asa ca va rog sa imi recomandati ceva feminin si de calitate . Multumesc anticipat , blonda de mai sus ar fi perfecta !
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27, 2015 A aparut mutanta...........doamne fereste de asa jucausa!!!! ...http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-jucausa-cititi-descrierea/7b0c60777e606556.html 1
lambrinno Reputație: -13 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 27, 2015 Salut va deranjez si eu in cautarea unei transezuale in timisoara care sa aibe rabdare cu un incepator/curios . Mentionez ca nu ma intereseaza dotarea ei nu imi pasa daca e functionala sau nu pt. ca numi doresc acest lucru vreau doar sa fie pasiva am o fantezie de indeplinit asa ca va rog sa imi recomandati ceva feminin si de calitate . Multumesc anticipat , blonda de mai sus ar fi perfecta !e plin de blonde pe site alegeti una,simplu ...la ce trebuia sa te destainui aici nush!!!si tu esti vrajeala aici 1
Postări Recomandate