Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Cand te vom vedea in bucuresti?

Saptamana viitoare ne vedem si la Bucuresti. 

Momentan sunt in Timisoara :*

Postat

Ceva poze noi .am si uitat cum mai arati.te pup

Eu zic ca arat inca bine... tu ce spui? :P :*

Postat

Saluti Bianca, as dori sa te vizitez si nu stiu cum sa te contactez. Imi poti lasa un numar de telefon?Multumesc.

0741675098

Postat

Ceau Bianca....In Resita nu ajungi vreodata ? :)

Ciao. Din pacate nu :( insa sa stii ca sunt destui resiteni care ma viziteaza la Timisoara :)

Postat

Cand esti in Timisoara si cat timp stai . daca stii ?! :)

14-26 Decembrie voi fi in Timisoara apoi plec din tara :)

Postat

Buna Bianca!

Stiu ca tu nu ești în tm...dar te.as ruga dacă poți să.mi recomanzi pe cineva...

Mulțumesc!

Din pacate pt tine cum nu imi mai postez anunt pe publi in Tm nu mai stiu cine e pe acolo. Dar sa ai grija pe unde te duci... is din ce in ce mai mute falsuri in Timisoara.

Daca nu ma insel Andreea de la Piata Verde ar trebui sa fie in oras... ea e reala. De restul te lamuresti cu ea telefonic ;)

Postat

Cum am promis, ma aflu in Timisoara pana in data de 26, posibil si 27 Decembrie. Ma adresez in principiu celor cu care ma cunosc deja si celor care ar vrea sa ma cunoasca ii rog a nu ma deranja decat daca sunt siguri pe ei. 

Va pup si va astept :*

post-147787-0-77643200-1482055323_thumb.jpg

post-147787-0-35004000-1482055331_thumb.jpg

post-147787-0-60401300-1482055338_thumb.jpg

post-147787-0-33678500-1482055344_thumb.jpg

post-147787-0-41779100-1482055350_thumb.jpg

post-147787-0-20277700-1482055364_thumb.jpg

post-147787-0-12039800-1482055400_thumb.jpg

post-147787-0-46909000-1482055422_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Cum am promis, ma aflu in Timisoara pana in data de 26, posibil si 27 Decembrie. Ma adresez in principiu celor cu care ma cunosc deja si celor care ar vrea sa ma cunoasca ii rog a nu ma deranja decat daca sunt siguri pe ei. 

Va pup si va astept :*

ARATA-NE PULA  :laugh2

Postat

Chiar nu am nimic cu nimeni, pe bune acum, dar stau si ma uit la astfel de recomandari si ma gandesc de ce se mai obosesc unii sa caute transexuale sau chiar travestiuri cand ar fi mult mai bine sa mergeti direct la un barbat ( si ala sa arate bine!!! ) Ma intreb ce recomanzi? Peruca sau plasa? Ca feminitatea ne-am prins cu totii ca nu ai de unde sa o recomanzi.

Ok daca cauti travesti pai vezi sa fie feminin... ca sunt!

Postat

Aaaa, Scuze! Acum am vazut ca ai spus ca nu lucreaza scump... deci tu in calitate de barbat nu te intereseaza unde ti-o bagi sau cine iti face oral, conteaza sa fie ieftin!

Bravo! Esti tare omu'! Respect!  :slap2 

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:OTOPENI .
Postat

- conditii apartament: 9,5

- aspect: 9

- oral: 8,5

- anal: nu stiu, nu am incercat desi sper ca o voi face intr-un final

- igiena: 9

- raport calitate/pret: 9 (pentru cum arata cred ca e pretul corect)

Pentru cei care vor sa isi satisfaca, virgula, curiozitate cu o transexuala/travestita veritabila, tipa asta  e o solutie. Deci, o recomand.

scuze . Daca si domnul scuzati (domnisoara) se mai numeste transsexuala. atunci noi ce mai suntem ? E atat de greu a scrie in anunt ceea ce este cu adevarat ?
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Ba , eu cred ca tu esti , deficientule.ce mm pui o mie de poze cu pocitania asta >?????

• Like 2
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

sincer,nu ai cum,doar daca nu e implicat ,sa ii faca asa reclama la mutanta aia,adica plm indiferent de orientarea sexuala,indiferent de cum arata el,indiferent de orice,si ce dracu ai  umplut pagina cu atata reclama!!mi e grata sincer de ce am vazut!!

Postat

veziti de treaba mah ce treaba ai tu ce fac io/?fiecare face ce vrea ps siteu asta am drepturi ca si voi

. Poti deschide un tropic separat . Si acolo crede-ma poti posta cate poze vrei ... dar deja pe acest tropic ai umplut cateva pagini .. noi am inteles ca ti-a placut e de ajuns o reclama doua .. dar tu crede-ma chiar ai exagerat . Nu te supara o zi frumoasa
Postat

Circ si voi buna... cum ma mai plimb prin tara si imi spune lumea " Vai, ca aveti atatea Ts-uri in Timisoara" ma bufneste rasul. Nu dragilor, nu avem atatea Ts-uri, dar avem multe din astea :)))

Indraznesc, fiind mai sarcastica si mai masochista de felul meu, sa cer si poze noi  :blushing2 

Spor la circ  :slap2  :laugh2 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...