al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Postat Mai 8, 2017 "nu te speria,ca nu e ciclon...s-a scăpat Băsescu și n-a zis pardon"Vacanța Mare,evident )Nu vreau sa fiu obraznic, dar, mai cizelează-te si tu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Nu vreau sa fiu obraznic, dar, mai cizelează-te si tu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 8, 2017 Si exemplele pot continua ... mai stiu inca cel putin 6 fete, doua din TM, una din Cta, una din Galati, una din Baia Mare si una din Bucuresti. Sa nu exageram ca-s toate fara mintesau ca nu pot renunta din cauza guvizilor ... nimic mai fals. Pot orice daca au vointa. Capisci ?Mare om, mare iubaret... 1 1
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Postat Mai 8, 2017 Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani. Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial. Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea.Și ti-e ți-au vandut harneala asta veche ? Te-au vazut mai naiv
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani. Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial.Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea. Nu o condamni, dar sa fim seriosi ca exista si alte modalitati. Mai grele, necessita mai mult timp, dar mai bune. Cred ca aproape niciodata cea mai rapida solutie e cea mai buna. Ele se gandesc la viitorul foarte apropiat sau, in multe cazuri, nu gandesc deloc. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.E grav daca tu stii ca salariul minim pe economie e 300 de euro Mai scoate si tu capul in lume
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 E grav daca tu stii ca salariul minim pe economie e 300 de euro Mai scoate si tu capul in lumePentru cei cu studii superioare cam atat e. 4
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Postat Mai 8, 2017 Pentru cei cu studii superioare cam atat e.Ea vorbea de măturatoare meseria ei de bază
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Ea vorbea de măturatoare meseria ei de bază Parca ea face diferenta! A auzit si ea pe la TV ca salariul minim pe economie s-a marit la 1450 de lei si a luat-o ca atare. 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 8, 2017 Vai noua, suntem o tara de curve! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 nu..din 10-6 sunt..sau sunt foste curve care s-au retras si acum o fac pe doamnele
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 Cat poti abera. Deci din 2 femei, una e curva?Nu ti-e rusine?1,2 chiar ... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 asta e purul adevar..societatea ne impinge..hai s-o recunoastem..suntem o tara de curve si hoti
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 dar pana la urma n-are nici o relevanta. nu cred ca ne defineste meseria sau jobul de pe urma caruia ne achitam facturile. Asta e grav cand confundam omul cu lucratorul
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Postat Mai 8, 2017 asta e purul adevar..societatea ne impinge..hai s-o recunoastem..suntem o tara de curve si hotiSi atunci cine mai muncește? Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare , "Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstante
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.Ba s-ar putea sa ne deranjeze cand nu or mai produce suficient si barbatii lor or iesi la furat 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 8, 2017 Daca posturile de director de banca sunt putine, fac si fetele ce pot... 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 si cum in spatele oricarei comedii se ascunde o tragedie..... ps. cititi cartea MAIDANUL CU DRAGOSTE-G.M.Zamfirescu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Si atunci cine mai muncește? Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare ,"Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstantenici circumstantele nu pot fi ignorate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Pipilica ar zice: Dumnezeu a facut o gluma proasta si te-a creat pe tine. Parol.Da la Sursă direct!Am creat-o pe femeie,da' nu și curva dan ea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 sa zicem ca n.am eu studii si nu sunt o persoana capabila...dar ce ne facem cu fetele cu facultate..care o sug cu facultate???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum