Sari la conținut

Si ea a vrut sa fie prostituată

Postări Recomandate

• Oras:Printre Oameni

"nu te speria,ca nu e ciclon...s-a scăpat Băsescu și n-a zis pardon"

Vacanța Mare,evident :))

Nu vreau sa fiu obraznic, dar, mai cizelează-te si tu :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Si exemplele pot continua ... mai stiu inca cel putin 6 fete, doua din TM, una din Cta, una din Galati, una din Baia Mare si una din Bucuresti.

Sa nu exageram ca-s toate fara mintesau ca nu pot renunta din cauza guvizilor ... nimic mai fals. Pot orice daca au vointa. Capisci ?

Mare om, mare iubaret... :)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani.

Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial.

Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea.

Și ti-e ți-au vandut harneala asta veche ? =))

Te-au vazut mai naiv =))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani.

Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial.

Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea.

Nu o condamni, dar sa fim seriosi ca exista si alte modalitati. Mai grele, necessita mai mult timp, dar mai bune. Cred ca aproape niciodata cea mai rapida solutie e cea mai buna. Ele se gandesc la viitorul foarte apropiat sau, in multe cazuri, nu gandesc deloc. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. 

ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii  lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales. 

Link spre comentariu

ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.

E grav daca tu stii ca salariul minim pe economie e 300 de euro :slap2

Mai scoate si tu capul in lume

Link spre comentariu
Vizitator

cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

dar pana la urma n-are nici o relevanta. nu cred ca ne defineste meseria sau jobul de pe urma caruia ne achitam facturile. Asta e grav cand confundam omul cu lucratorul

Link spre comentariu

asta e purul adevar..societatea ne impinge..hai s-o recunoastem..suntem o tara de curve si hoti

Si atunci cine mai muncește? :hmmm

Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare ,

"Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstante

Link spre comentariu
Reputație: 10787

cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica

Link spre comentariu

ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.

Ba s-ar putea sa ne deranjeze cand nu or mai produce suficient si barbatii lor or iesi la furat

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Si atunci cine mai muncește? :hmmm

Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare ,

"Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstante

nici circumstantele nu pot fi ignorate.

Link spre comentariu
Vizitator

Pipilica ar zice: Dumnezeu a facut o gluma proasta si te-a creat pe tine. Parol.

Da la Sursă direct!

Am creat-o pe femeie,da' nu și curva dan ea!

:)

Link spre comentariu

Vizitator

sa zicem ca n.am eu studii si nu sunt o persoana capabila...dar ce ne facem cu fetele cu facultate..care o sug cu facultate???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...