al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 "nu te speria,ca nu e ciclon...s-a scăpat Băsescu și n-a zis pardon"Vacanța Mare,evident )Nu vreau sa fiu obraznic, dar, mai cizelează-te si tu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Nu vreau sa fiu obraznic, dar, mai cizelează-te si tu Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 8, 2017 Si exemplele pot continua ... mai stiu inca cel putin 6 fete, doua din TM, una din Cta, una din Galati, una din Baia Mare si una din Bucuresti. Sa nu exageram ca-s toate fara mintesau ca nu pot renunta din cauza guvizilor ... nimic mai fals. Pot orice daca au vointa. Capisci ?Mare om, mare iubaret... 1 1 Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani. Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial. Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea.Și ti-e ți-au vandut harneala asta veche ? Te-au vazut mai naiv Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 Si daca una are un copil, si nu are cum sa-l intretina, poti sa o condamni ca o ia pe calea asta? In conditiile in care nu are scoala, somajul e mare in zonele alea, familia nu o ajuta. Ce face: vine in capitala si da pizda pe bani. Sunt cazuti si cazuri, luate cate n factorial.Dupa futai, una s-a descarcat si mi-a spus viata ei si m-a intristat, ca eu sunt mai empatic de felul meu. Pe cat de dulce a fost pizda, pe atat de amara povestea. Nu o condamni, dar sa fim seriosi ca exista si alte modalitati. Mai grele, necessita mai mult timp, dar mai bune. Cred ca aproape niciodata cea mai rapida solutie e cea mai buna. Ele se gandesc la viitorul foarte apropiat sau, in multe cazuri, nu gandesc deloc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales. Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.E grav daca tu stii ca salariul minim pe economie e 300 de euro Mai scoate si tu capul in lume Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 E grav daca tu stii ca salariul minim pe economie e 300 de euro Mai scoate si tu capul in lumePentru cei cu studii superioare cam atat e. 4 Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Pentru cei cu studii superioare cam atat e.Ea vorbea de măturatoare meseria ei de bază Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 Ea vorbea de măturatoare meseria ei de bază Parca ea face diferenta! A auzit si ea pe la TV ca salariul minim pe economie s-a marit la 1450 de lei si a luat-o ca atare. 4 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 8, 2017 Vai noua, suntem o tara de curve! 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 ..ma rog...putin sub 300 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 nu..din 10-6 sunt..sau sunt foste curve care s-au retras si acum o fac pe doamnele Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 Cat poti abera. Deci din 2 femei, una e curva?Nu ti-e rusine?1,2 chiar ... 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 asta e purul adevar..societatea ne impinge..hai s-o recunoastem..suntem o tara de curve si hoti Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 dar pana la urma n-are nici o relevanta. nu cred ca ne defineste meseria sau jobul de pe urma caruia ne achitam facturile. Asta e grav cand confundam omul cu lucratorul Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 8, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 asta e purul adevar..societatea ne impinge..hai s-o recunoastem..suntem o tara de curve si hotiSi atunci cine mai muncește? Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare , "Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstante Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 cate anunturi erau pe vreamea lui Ceausescu??..foarte putine.,,pe la inter pt streini...altfel toata lumea se ducea la scoala obligat pe urma primea o repartitie undeva si lucra. ..intr-o fabrica Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2017 ca sunt multe n.ar trebui sa va deranjeze...aveti de unde alege. ca un fenomen social,nu e ok..cred ca 60 de procente din populatia feminina a tarii lucreaza in adult-entertainment(videochat,masaj,companie etc)..dar se intelege de ce..cand o fi si la noi salariul minim pe economie pt femeia de servici care matura blocul o mie de euro nu 300,probabil ca atunci va scadea si numarul persoanelor feminine care aleg calea asta..acolo unde e de ales.Ba s-ar putea sa ne deranjeze cand nu or mai produce suficient si barbatii lor or iesi la furat 1 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Mai 8, 2017 Daca posturile de director de banca sunt putine, fac si fetele ce pot... 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 si cum in spatele oricarei comedii se ascunde o tragedie..... ps. cititi cartea MAIDANUL CU DRAGOSTE-G.M.Zamfirescu... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Si atunci cine mai muncește? Mor pe voi asta care tot o ardeți cu țara cutare, țara cutare ,"Societatea ne impinge" cand esti mediocru cel mai simplu este sa dai vina pe circumstantenici circumstantele nu pot fi ignorate. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Pipilica ar zice: Dumnezeu a facut o gluma proasta si te-a creat pe tine. Parol.Da la Sursă direct!Am creat-o pe femeie,da' nu și curva dan ea! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 sa zicem ca n.am eu studii si nu sunt o persoana capabila...dar ce ne facem cu fetele cu facultate..care o sug cu facultate??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum